جای تبلیغات شما اینجاست09139099748


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شمیم امید و آدرس shamimomid.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

ممنون از تبادل لینک 

از اینکه با ما تبادل لینک میکنید ممنونیم







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 355
بازدید دیروز : 198
بازدید هفته : 677
بازدید ماه : 1854
بازدید کل : 138959
تعداد مطالب : 251
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 2



Alternative content


آمار مطالب

:: کل مطالب : 251
:: کل نظرات : 20

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 2
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 355
:: باردید دیروز : 198
:: بازدید هفته : 677
:: بازدید ماه : 1854
:: بازدید سال : 24558
:: بازدید کلی : 138959

RSS

Powered By
loxblog.Com

مجله الکترونیکی شمیم امید

اخبار لحظه به لحظه داعش را از این سایت مشاهده کنید
چهار شنبه 4 تير 1393 ساعت 12:33 | بازدید : 1315 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
 
زمان انتشار خبر: سه شنبه ۳ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵

 توسط شبکه خبر

داعش وارد خاک عربستان شد/ غافلگیری و وحشت سعودی ها

 الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین به ولایت امیرالمومنین(ع)
از قدیم گفتن ((هر که با آل علی در افتاد     ور افتاد))سعودی های ملعون حرامزاده منتظر وعده خدا باشیدو.......

منابع امنیتی گزارش دادند تروریست های داعش با عبور از بیابان های استان الانبار و پیشروی به سمت جنوب، از مرز عربستان گذشته و گذرگاه عرعر در خاک این کشور را تصرف کردند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رسانه های عربی منطقه از حمله تروریست های داعش به گمرک عراق و عربستان در منطقه عرعر خبر دادند.
نشریه الحیات گزارش داد، یگان های داعش مستقر در استان الانبار که پیش از این، مناطق طریبیل و الولید در مرز عراق و سوریه را تصرف کرده بودند، با حرکت به سمت جنوب در بیابان های غرب عراق، به مرز عربستان رسیده و شهر مرزی عرعر را در خاک عربستان تصرف کردند.

مقامات ایران و سوریه بارها به کشورهای حامی تکفیری ها هشدار داده بودند آتش تجهیز و تقویت تروریست ها دامن خود آنها را نیز خواهد گرفت.



پس از حمله داعش به عرعر، ارتش اردن نیروهایش در مرز با عراق را افزایش داد، اما سعودی ها که از این اقدام داعش غافلگیر شده اند، هنوز واکنش رسمی نشان نداده اند، اما هراس و وحشت در صفحات اینترنتی آنها، موج می زند.

 

* داعش از مرزهای لبنان و اردن که کوهستانی هستند عبور کرده، چطور میشود جلو آنها را در صحرای باز عرعر گرفت!

 

 

 

 

 

* سعودی ها که پس از حمله داعش به موصل و شهرهای عراق، آنها را مجاهدان راه اسلام می دانستند اکنون غافلگیر شده و نمی دانند چه موضعی باید اتخاذ کنند. برخی از آنها ادعا کرده اند که ارتش عراق به عمد راه داعش را باز گذاشته تا به سمت اردن و عربستان بروند.

برخی چهره های رسانه ای سعودی از بروز اختلاف شدید میان فرماندهان ارتش عربستان در زمان حمله داعش انتقاد کرده اند. برخی نیز اعلام کرده اند که گشودن جبهه جنگ میان آزادگان مجاهد! و عربستان سعودی جبهه مجاهدان را دچار انشقاق می کند و باید از جنگ دست کشید.

یک روزنامه نگار به نقل از الحیات نوشته است که با حمله یگان های مرزی عربستان، نیروهای داعش از عرعر عقب نشینی کرده اند، اما چنین خبری در الحیات نیست.

در این میان، قابل اعتناترین مطلب به نقل از سایت صهیونیستی دبکا نوشته شده. دبکا گزارش داده است که ملک عبدالله، پادشاه عربستان با وجود کسالت و بیماری شدید، شخصا با السیسی، رئیس جمهور مصر تماس گرفته تا او تضمین بدهد که در صورت پیشروی داعش در داخل خاک عربستان، مصر ارتش خود را برای دفاع از آل سعود به عربستان خواهد فرستاد. دبکا پیش بینی کرده که داعش به اردن نیز، که تاکنون حامی لجستیکی آنها بوده، حمله خواهد کرد.

اسکای نیوز امروز تصاویری پخش کرد که در آن نشان داده می شود شهر الرطبه در تسلط داعش است. این شهر کوچک مرزی، شاهراه ارتباطی بغداد به امان پایتخت اردن است و حضور داعش در آن، علاوه بر عربستان، اردن را نیز می ترساند.

 

* انس حسن، تحلیلگر سعودی مدعی شده که علت حمله داعش به عربستان، اختلاف نظر میان عربستان و امریکا برسر اهداف داعش در عراق است. وی نوشته است که مقامات سعودی اصرار دارند حاکمان کشور آینده سنی نشین در عراق را آنها باید تعیین کنند و چنانچه کشور جدید تحت نظر قطر یا ترکیه باشد، عربستان دیگر کمکی به پروژه تقسیم عراق نخواهد کرد. اما امریکا نقش ایران و مصر را مهم می داند و نمی خواهد درگیر شود و در حال حاضر تنها می تواند به نوری مالکی فشار بیاورد که کنار رفته و دولت مرکزی عراق سرنگون شود. این نویسنده نزدیک به خاندان سعودی تصریح می کند که عربستان نگران است که امریکا بازهم بطور پنهانی با ایران کنار بیاید و باوجود صرف هزینه های هنگفت توسط عربستان، عراق همچنان دولتی نزدیک به ایران داشته باشد.

برخی عقیده دارند، حمله داعش به عرعر هشداری به آل سعود بوده که جایگاه خود را بشناسند.

 

* داعش به ترساندن سعودی ها ادامه می دهد:

 

* صفحه داعش اعلام کرده بزودی پرچم خود را بر فراز این مکان نصب می کند.

 

* این یکی ادعا کرده که ما به مرزها اعتقادی نداریم و به جایی هم حمله نمی کنیم چون اینجا اصلا سرزمین خودمان است و از قبل هم همینجا بودیم.

 

* داعش از جوانان، مردان شجاع می سازد ولی آل سلول (آل سعود) از آنها بچه قرتی می سازد. در زیر متن هم تصویری از صفحه شبکه ام بی سی عربستان گذاشته که مسابقه عشقولانه ترین اس ام اس و قشنگ ترین مدل موی سال 2014 را برگزار می کند.

 

واکنش های بعدی سعودی ها:

 

* مفتی وهابی: اگر شما مجاهدین صادقی هستید به ایران حمله کنید اگر مرد هستید. به عربستان حمله نکنید چون همه مردمش مسلمانند.

 

* مفتی وهابی: ببینید گمراهی را. نمیگویند به ایران حمله کنید، می گویند به عربستان حمله کنید:(

 

* جنگنده تایفون فقط در اختیار شش کشور است. عربستان قوی ترین نیروی هوایی خاورمیانه را دارد.

 

* مرزهای عراق و عربستان مسطح هستند و هیچ ارتشی بدون پشتیبانی هوایی نمی تواند عبور کند.

 

* فرماندهان داخل سیستم راداری با دقت اوضاع را زیر نظر دارند.

 

 

* زمان کندن کله هایتان نزدیک است! (پس از تماس ملک عبدالله با رئیس جمهور مصر).

 

علت دیگر تمایل داعش به ترساندن سعودی ها:

* سران دولت اسلامی عراق و شام، داعش، بویژه ابوبکر بغدادی وابسته به وهابی ها هستند، اما از یک سال پیش و پس از آنکه سعودی ها کنترل تکفیری های جبهه النصره سوریه را به دست گرفتند، رقابت برسر جانشینی اسامه بن لادن و خلافت بر سرزمین های خیالی اسلامی شدت گرفت و داعش و النصره با یکدیگر درگیر شدند.

ایمن الظواهری، سرکرده القاعده نیز از سعودی ها جانبداری کرد و از ابوبکر بغدادی خواست، تحت امر جبهه النصره و سعودی ها باشد، اما سرکرده داعش که خود را خلیفه دولت اسلامی عراق و شام می داند زیر بار نرفت و عربستان کمک هایش به داعش در سوریه را کاهش داد و فقط به پشتیبانی از یگان های داعش در عراق پرداخت.

در عراق نیز، افسران سابق گارد ریاست جمهوری صدام  که فرماندهی عملیات نظامی ترویست های داعش را بر عهده دارند، سعودی ها را از جمله خائنین به صدام و حزب بعث می دانند و با وجود برخورداری از کمک های آنها، مترصد فرصتی برای انتقام هستند.

تروریست های داعش با تسلط بر گمرک عرعر و شهرهای مرزی عربستان، می توانند دارایی ها و تجهیزات بیشتری به چنگ آورده و به مقر خود در منطقه عشار نشین الانبار منتقل کنند.

ضمن این که، از نظر سیاسی و رسانه ای نیز، وابستگی خود به سعودی ها را تخطئه کرده و خود را مستقل نشان می دهند.

 

عراق و عربستان بیش از 800 کیلومتر مرز مشترک دارند که قسمت بیشتر آن مرزهای استان الانبار است که با پشتیبانی سعودی ها تبدیل به مقر داعش شد تا نقطه اعزام تکفیری ها به سوریه باشد. اما اکنون دست پروده های وهابیت و بازماندگان حزب بعث 112 کیلومتر از مرزهای عربستان را در اختیار گرفته اند و حتی احتمال می رود، اردن نیز به سرزمین های تحت خلافت خلیفه قرن بیست و یکم اسلام!! افزوده شود.

ابوبکر بغدادی که خود را وارث و جانشین شایسته اسامه بن لادن می داند، از دید تروریست ها خلیفه تمام سرزمین های اسلامی است.

برای ظهور حضرت حجت دعا بفرمایید

 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
:: برچسب‌ها: داعش , عربستان , حمله به عراق , ظهور امام زمان ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
کشتار مفتی های سنی توسط داعش
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 19:29 | بازدید : 1174 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

داعش، 21 عالم اهل سنت عراق را کشت

بین الملل > خاورمیانه - واحد مرکزی خبر نوشت:

تروریست های تکفیری در جنایتی دیگر بیست و یک نفر از علما و کدخدایان اهل سنت را در دو شهر راوه و عنه استان انبار کشتند.
به گزارش واحد مرکزی خبر از بغداد ؛منابع امنیتی اعلام کردند : این اقدام تکفیریها درپی بیعت نکردن این افراد با سران تروریستها صورت گرفته است . تروریست های تکفیری دیروز هم رئیس قبیله العبید اهل سنت در استان کرکوک را تهدید به مرگ کردند.
تروریست ها از شیخ انور العاصی رئیس قبیله العبید در استان کرکوک خواستند تا با انها بیعت کند اما مخالفت وی با این اقدام منجر شد تا تروریستها به شهر حویجه حمله کنند و در پی کشتن شیخ برایند.
رییس قبیله العبید اهل سنت به کردستان عراق فرار کرد اما تکفیریها خانه شیخ و اطرافیان او را به اتش کشیدند. این در حالی است که تروریست ها همچنان مردم موصل را تحت فشار قرار می دهند.
تروریستها امروز اعلام کردند : ظرف یک هفته اینده تمامی مراقد دینی شیعه و اهل سنت موجود در موصل را منهدم خواهند کرد.
انها پیشتر تندیس های علمای دینی و نخبگان علمی را که در مراکز استان موصل نصب شده بود، منهدم کردند و بارگاه دو پیامبر یونس و شیت را هم مسدود و خادمان را بازداشت کردند. در استان صلاح الدین نیز از کشته شدن پنجاه و پنج تروریست خبر رسیده است.
در دو شهر بلد و الدور ، ارتش عراق توانست پانزده تن دیگر از تروریستها را به هلاکت برساند.
این در حالی است که جنگ ارتش عراق و داوطلبان مردمی با تکفیریها همچنان در استان های موصل ، کرکوک ، دیاله ، الانبار و صلاح الدین ادامه دارد.



:: موضوعات مرتبط: متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
اونایی که میخوان بدونن پول نفت مملکتمون چی میشه بخونن
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 18:57 | بازدید : 1155 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
فرجام پرونده تحقيق از ستاد سوخت/واريز پولها به حساب شخصي
بخش داخلي الف، 2 تير 93
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۴۱

پرونده‌هاي تحقيق و تفحص از بخش‌هاي مختلف دولتي كه عموما به عملكرد دولت قبل باز مي‌گردد يكي پس از ديگري از طرف مجلس انجام و به رسانه‌ها راه پيدا مي‌كند. تحقيق و تفحص از بنياد شهيد، ساخت داروها در داخل و تحقيق و تفحص از ستاد سوخت كشور. ستادي كه حتي خبر دستگيري چند نفر در اين پرونده بمب خبري محسوب مي‌شد، كه البته مشخص نيست امروز اين پرونده در چه وضعيتي به سر مي‌برد.

حالا يكي از اعضاي هيات تحقيق و تفحص از ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت كشور از روند برگزاري جلسات اين ستاد انتقاد كرده و مي‌گويد: «بر اساس مدارک پرونده، حساب های شخصی برای برخی مدیران باز شده بود و درآمد ستاد حمل و نقل سوخت به حساب های شخصی واریز شده است.»
امید کریمیان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و یکی از اعضای هیات تحقیق و تفحص از ستاد مدیریت حمل و نقل به مهر توضيح داده است: بر اساس قانون ستاد مدیریت حمل و نقل باید یارانه ای را که دریافت می کرد برای نوسازی ناوگان حمل و نقل اختصاص دهد که یارانه مورد نظر به حساب های شخصی واریز شده و برای اهداف مورد نظر تخصیص نیافته است.»
در سال ۸۵ قرار بود ۶۵۰۰ دستگاه اتوبوس از کشور چین خریداری شود، که بر اساس گزارشهای دیوان محاسبات حتی یک دستگاه از این اتوبوس‌ها وارد کشور نشده و خبری از اعتباری که برای خرید این اتوبوس‌ها تخصیص داده شده بود، نیست.

دی ماه سال ۹۱ تقاضای تعدادی از نمایندگان برای تحقیق و تفحص از ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور از سال اول اجرای برنامه چهارم توسعه تا مردادماه ۱۳۹۱ به تصویب رسید اما با گذشت حدود ۱۸ ماه از تصویب این تحقیق و تفحص هنوز نتیجه آن از تریبون صحن علنی مجلس قرائت نشده است.

براساس تبصره ۸ ماده ۲۱۴ آئین‌نامه داخلی مجلس، مهلت انجام تحقیق و تفحص ۶ ماه از تاریخ صدور ابلاغ اعضای هیئت است و در صورت ضرورت با درخواست هیئت تحقیق و تفحص و تصویب هیئت رئیسه مجلس تا ۶ ماه دیگر قابل تمدید است.

درحالي كه همه منتظر اعلام نتيجه مربوط به تحقيق و تفحص اين پرونده هستند، اميد كريميان مي‌گويد:‌ «متاسفانه بدون اینکه نتیجه این تحقیق و تفحص اعلام شود عملا این پرونده مختومه شده است.»
ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در عمر ۶ ساله‌اش علي‌اكبر محرابيان و محمد رويانيان را در راس مديريتي خود داشته است.

خبري كه سرنوشتش مشخص نشد
هفته اول ارديبهشت ماه بود كه حجت‌السلام محسني اژه‌اي خبر از «ارسال پرونده تخلفات مالي مدیر یک باشگاه پرطرفدار به قوه قضاييه» سخنگوي قوه قضائيه توضيح داد كه درارتباط با پرونده ستاد مديريت سوخت «تا کنون سه نفر بازداشت شده اند و بقیه با قید وثیقه آزاد هستند.»

يك هفته بعد اخباري منتشر شد كه در آن گفته مي شد‎؛ يكي از بازداشت شدگان مديرعامل سابق پرسپوليس و رئيس سابق ستاد حمل و نقل سوخت بوده است.

سایت جهان، درآخرين ساعات شب دوشنبه ۱۵ ارديبهشت خبری با این مضمون روی خروجی خود منتشر کرد: «مدیرعامل سابق پرسپولیس به اتهام تخلفات مالی از جمله اختلاس و پولشویی بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. یک منبع آگاه با اعلام این خبر به جهان گفت که وی که ظهر امروز به شعبه ۱۵ دادسرای کارکنان دولت احضار شده بود برای تحقیقات بیشتر بازداشت شده است.»
جهان در ادامه نوشت: بعد از تهيه اين گزارش رئيس‌جمهور دستور برکناری وی را صادر کرده است. گفته می شود پرونده تخلفات وي نهايي شده و به قوه قضائيه فرستاده شده ‌است.

این در حالی است که باشگاه خبرنگاران جوان، فردا صبح انتقال رویانیان به اوین را تکذیب کرد و نوشت: یک منبع آگاه در گفتگو با اين خبرگزاري و در پاسخ به این سؤال که آیا "محمد رویانیان" به اوین منتقل شده است، گفته: این خبر صحت ندارد و این فرد به زندان اوین منتقل نشده است. وی افزود: چنانچه فرد مذکور بازداشت شده باشد قطعا به سایر مراجع قضایی منتقل شده است.

اما دقایقی بعد از این تکذیبیه، خبرگزاری دولتی ایرنا بازداشت رویانیان را تایید کرد و نوشت: یک منبع آگاه ضمن تایید بازداشت «محمد رویانیان» مدیر عامل سابق باشگاه پرسپولیس و رییس سابق ستاد سوخت، افزود، وی در ارتباط با پرونده ستاد سوخت بازداشت شده است.

پس از اين خبر تا امروز هيچ گزارش رسمي از سرنوشت اين پرونده در دست نيست. در اين شرايط اظهارات اين نماينده مجلس و عضو كميته تحقيق و تفحص از ستاد سوخت كشور كه خبر از واريز پول به حساب هاي شخصي توسط اين مديران داده و گفته بود كه پروند عملا مختومه شده، تامل برانگيز است.



:: موضوعات مرتبط: متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نیروی انتظامی اصفهان به پرداخت 6 میلیارد تومان دیه محکوم شد
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 14:53 | بازدید : 1167 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

 

ابراهیم مهرانفر پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری خود ضمن تبریک فرارسیدن هفته‌ قوه‌ی قضاییه و گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهید دکتر آیت‌الله بهشتی و 72 نفر از یاران باوفای وی با بیان اینکه استان اصفهان در دوران انقلاب و 8 سال دفاع مقدس همراه پیشتاز استان‌های دیگر در ارایه خدمات و تقدیم شهدا بودند، افزود: تقديم 24 هزار شهيد معادل 11 درصد شهداي كل كشور و يك دهم جانبازان و يك دهم آزادگان كشور، اين استان را از ساير مناطق كشور متمايز ساخته است.

وی به وجود بیش از 100 یگان عمده از ارتش، سپاه، ناجا و وزارت دفاع در استان اصفهان اشاره کرد و افزود: وجود دو سایت هسته‌ای نطنز و UCF اصفهان حساسیت نیروهای مسلح استان اصفهان را نشان می‌دهد.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان با اشاره به فعالیت‌های سازمان قضایی نیروهای مسلح اظهار داشت: سازمان قضايي نيروهاي مسلح به عنوان بخشي از قوه ي قضاييه و تنها مرجع اختصاصي پيش بيني شده در قانون اساسي برابر اصل 172 قانون مذكور به جرایم خاص نظامي  و انتظامي، جرایم در حين خدمت، جرایم در ارتباط با خدمت، جرایم عمومي نظاميان كه در حين رسيدگي به جرم نظامي آنان كشف مي‌شود همچنين جرایم مرتبط با وظايف كاركنان وزارت اطلاعات و جرایم اسراي ايراني و اسراي بيگانه درايران رسيدگي می کند.

وی ادامه داد: سازمان قضایی نیروهای مسلح مطابق ماده يك قانون مجازات جرایم نيروهاي مسلح دادگاه‌هاي نظامي به جرایم نظاميان شامل كاركنان ستاد كل نيروهاي مسلح، ارتش، سپاه پاسداران، وزارت دفاع، نيروهاي انتظامي و كاركنان وظيفه از تاريخ شروع خدمت تا پايان آن رسيدگي می کند.

مهرانفر به دلایل رسيدگي به جرایم نظاميان در يك مرجع خاص اشاره کرد و افزود: حفظ اسرار نيروهاي مسلح، حفظ آبرو و حيثيت و رعايت شان و جايگاه نيروهاي مسلح، نقش بازدارندگي سازمان قضایی، سرعت در رسیدگی به پرونده‌‌های مطروحه و متفاوت بودن جرایم نظامیان با دیگر جرایم عمومی از دلایل مهم شکل‌گیری سازمان قضایی نیروهای مسلح است.

نیروهای مسلح در مقايسه با ساير اقشار كمترين آمار جرایم تخلفات را دارا هستند

وی با تاکید بر اینکه نيروهاي مسلح پاك ترين، سالم‌ترين، خدوم‌ترين و شريف‌ترين اقشار جامعه هستند، گفت: نیروهای مسلح در مقام مقايسه با ساير اقشار كمترين آمار جرایم تخلفات را دارا هستند درعين حال به جهت اهميت و حساسيت بالاي نيروهاي مسلح با حفظ شان آنان و حفظ اسرار نيروهاي مسلح با دقت وقاطعيت كامل با هرگونه جرمي كه مخل نظم واقتدار نيروهاي مسلح باشد برخورد قانوني خواهد شد.

مهرانفر كشف جرم و تعقيب مجرمين، رسيدگي به شكايات از نيروهاي مسلح، محاكمه و صدور حكم و اجراي مجازات مجرمين و اقدام مناسبت براي پيشگيري از وقوع جرم را از مهم‌ترین اهداف سازمان قضایی نیروهای مسلح برای اجرای عدالت كيفري ،پشتيباني از حقوق جامعه وافراد و دفاع از امنيت دانست.

وی با اشاره به کمبود جرایم در بین نیروهای مسلح استان اصفهان با توجه به آمار بالای این نیروها در استان گفت: اگر چه آمار ارتكاب جرایم در نيروهاي مسلح بسيار پايين است اما همانگونه كه گفته شد بدليل اهميت و حساسيت نيروهاي مسلح و آثار منفي فراوان ناشي از ارتكاب جرم توسط نظاميان درجامعه موضوع پيشگيري از وقوع جرایم و تخلفات و كاهش ملموس جرایم در دستور كار اين سازمان و فرماندهان و مسئولين نيروهاي مسلح قرار گرفته است.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان به تدوین و اجرای برنامه‌ی پنج ساله در استان اشاره کرد و افزود: این برنامه‌‌های پنج ساله به منظور شناسایی آسیب‌ها، آسیب زدایی، آینده پژوهی و ارایه کردن راهكارهاي پيشگيرانه توليد شده و بررسي علل وعوامل و موانع عدم اجراي راهكارها در خصوص جرایم شايع تدوین شده است.

وی با بیان اینکه در سال جاری موضوع بررسي جرم ضرب وجرح و چگونگي كاهش آن در دستور كار مجمع استاني پيشگيري از وقوع جرم قرار گرفته است، افزود: مجمع استانی این موضوع نیز در مهرماه سال جاری و با حضور فرماندهان و ساير مسئولين نيروهاي مسلح استان تشكيل خواهد شد.

مهرانفر برگزاری دوره‌ای آموزشی در راستای پیشگیری از وقوع جرم و برگزاری دوره‌های آگاهسازی در سطح یگان‌ها به تفکیک برای سربازان وظیفه و پایوران را از مهم‌ترین اقدامات سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان برای کاهش جرایم در بین این نیروها عنوان کرد و افزود: در این راستا در سال گذشته تعداد 512 دوره آموزشی در یگان‌های مختلف سپاه،  ارتش ، ناجا و وزارت دفاع برگزار شده است که تعداد 54 هزار و 545 نفر در این کلاس‌ها شرکت کرده و جمعاً 108 هزار و 635 نفر ساعت میزان آموزش ارائه شده است.

کاهش 8.7 درصدی جرایم در بین نیروهای مسلح استان اصفهان

وی کاهش 8.7درصدی جرایم در بین نیروهای مسلح را نتیجه‌ی برگزاری دوره‌های آموزشی عنوان کرد و ادامه داد: در سال 1392 متوسط مدت زمان رسیدگی به پرونده‌‌های زندانی‌دار در دادسرا در جرم فرار از خدمت 5/2 روز جرایم خاص نظامی مثل لغو دستور 8/5 و جرایم مالی 5/17 روز و متوسط رسیدگی به پرونده های بدون زندانی در دادسرا برای فرار از خدمت 116 روز جرایم خاص نظامی 9/69 روز و جرایم مالی 89 روز کاهش یافته است.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان در دادگاه متوسط مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های زندانی دار در جرم فرار از خدمت 2 روز در جرایم خاص نظامی 2 روز و در جرایم مالی 4 روز  و پرونده‌های بدون زندانی فرار از خدمت 29 روز جرایم خاص نظامی 15 روز و جرایم مالی هم 15 روز بوده است.

در استان اصفهان جرایم سازمان یافته وجود ندارد

وی در ادامه با بیان اینکه در استان اصفهان جرایم سازمان یافته وجود ندارد، افزود: باید توجه داشته باشیم که علی رغم وجود حساسیت‌های نظامی در استان اصفهان هیچ گونه جرایم سازمان یافته از جمله جاسوسی و غیره در استان مشاهده نشده است.

مهرانفر با بیان اینکه خدمت سربازی فروشی نیست، ادامه داد: خانواده‌ها باید مراقب کلاهبرداران و شیادان باشند چرا که چنانچه هر گونه طرحی در خصوص کسر خدمت و یافروش سربازی ابلاغ شوداز طریق رسانه‌ها به صورت فراگیر اعلام خواهد شد.

وی افزود: از عموم مردم درخواست می‌شود در صورت مشاهده چنین موارد مشکوکی مراتب را به این سازمان یا مراجع ذیصلاح دیگر گزارش کند. همچنین کسانی که به هر نحو شکایتی از عملکرد نیروهای نظامی یا انتظامی دارند یا با مراجعه حضوری به سازمان یا ارتباط با سامانه پیام کوتاه به شماره 09131131709 و یا تلفن های 36270017 – 36275785 – 36279049 – 36279041 – 36287478 به همکاران ما و قاضی کشیک در دادسرای نظامی اصفهان اطلاع دهند.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان با اشاره به بررسی پرونده‌ی کشاورزان شرق اصفهان در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان گفت: بر این اساس بیش از 124 نفر از کشاورزان شرق اصفهان از نیروی انتظامی شکایت کرده و بر اساس قانون نیروی انتظامی ملزم  به پرداخت دیه به این افراد شد.

وی با بیان اینکه در این پرونده نیروی انتظامی از جنبه‌ جزایی منع پیگرد دریافت کرده است، ادامه داد: اما نیروی انتظامی باید به کشاورزان آسیب دیده‌ی بدنی بیش از 6 میلیارد تومان دیه پرداخت کند و حکم این پرونده نیز اسفند ماه سال گذشته صادر شده است.

مهرانفر افزود: در حال حاضر و باتوجه به اعتراض نیروی انتظامی استان اصفهان نسبت به رای صادر شده پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شده است.


:: موضوعات مرتبط: متفرقه , سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
در زمان رياست‌جمهوري احمد‌ي‌نژاد، برخي از متخصصين در امور فني، بهداشتي و محيط زيست، هشدارهايي دادند و اندک‌اندک صداي اعتراض آنها بلند شد. اما در پاسخ به‌جاي بررسي علمي بنزين توليد داخل، اين افراد متهم شدند که می‌خواهند مانع خودکفایی کشور در تمام عرصه‌ها شوند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

« ایران در پی تشدید تحریم‌‌ها طرحی فوری را اجرایی کرد که به‌دنبال آن در هفته جاری از واردات بنزین خودکفا شد».

به گزارش انتخاب، این خبر که در دولت احمدی‌نژاد از سوی وزیر نفت آن دولت یعنی مسعود میرکاظمی اعلام شد در دقایق نخست خنده بر لب رانندگان و آنهایی آورد که در طول روز بسیار از وسائط نقلیه استفاده می‌کردند اما همان زمان آگاهان به بحث تولید بنزین بهت‌زده شدند و این سوال در ذهن آنها شکل گرفت که چطور توانستیم به خودکفایی بنزین برسیم؟ قبل از تحريم‌ها يکباره همه خبرگزاري‌هاي خارجي و بعد هم پژواک آن در رسانه‌هاي داخلي اين شد که آمريکا مي‌خواهد ايران را تحريم بنزين کند و اگر بنزين تحريم کامل گردد، چرخه اقتصادي ايران با مشکل مواجه خواهد شد. رئيس‌جمهور وقت یعنی محمود احمدي‌نژاد بعد از انتشار وسيع اين اخبار و نگراني که در جامعه اوج گرفت، يکباره اعلام کرد، ما در توليد بنزين در داخل کشور خودکفا شده‌ايم، چنان خودکفا شده‌ايم که ايران امروز يکي از صادرکنندگان بنزين شده است. اما این خوشحالی چندان به درازا نینجامید و چند ماه از اين اخبار خوش نگذشته بود که آلودگي هواي تهران موضوع روز شد... آرام، آرام شايع شد، بنزين مصرفي، بنزين توليدي پتروشيمي است و ميزان «بنزن» در آن بالاتر از استاندارد است. مصرف چنين بنزيني هم خودرو را از کار مي‌اندازد و هم برای سلامتی جامعه مضر است. در زمان رياست‌جمهوري احمد‌ي‌نژاد، برخي از متخصصين در امور فني، بهداشتي و محيط زيست، هشدارهايي دادند و اندک‌اندک صداي اعتراض آنها بلند شد. اما در پاسخ به‌جاي بررسي علمي بنزين توليد داخل، اين افراد متهم شدند که می‌خواهند مانع خودکفایی کشور در تمام عرصه‌ها شوند.

دو وزیر دو دیدگاه با فاصله 180 درجه‌ای

اگرچه خودکفایی بنزین می‌توانست خبری خوش باشد که از سوی وزیر نفت دولت قبل اعلام شده است اما وزیر نفت کنونی پرده از راز این افتخار! برداشت و گفت: «اگرچه طرح خودکفایی 48ساعته بنزین تولید این فرآورده از لایت‌اند، متانول تولیدی پتروشیمی، ضایعات پالایشگاهی، نفتای سبک و سنگین و محصولات آروماتیکی را مورد توجه قرار داده و تبدیل برش‌های گازوئیلی و نفت سفید پالایشگاه‌ها به بنزین را نیز مدنظر دارد اما باید دقت کرد اجرای این طرح، تولید کشور در بخش پتروشیمی را کاهش می‌دهد و درنتیجه به‌جای اینکه نفتای پتروشیمی را به محصولات نهایی پتروشیمی تبدیل کنیم آن را به بنزین تبدیل کرده و با نرخ پایین در بازار داخلی خواهیم فروخت و چنین فرآیندی از توجیه و صرفه اقتصادی برخوردار نیست.

طرح خودکفایی 48ساعته بنزین بیش از آنکه جنبه تولیدی داشته باشد، جنبه تبلیغی دارد وگرنه ما نباید طرح‌هایی که تولید محصولات پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی با ارزش‌افزوده بالاتر را به سمت تولید بنزین ارزان قیمت داخلی سوق می‌دهد به‌عنوان راهکاری برای خلاص شدن از واردات بنزین انتخاب کنیم و از این طریق بی‌نیازی خود را به واردات بنزین تامین کنیم زیرا این کار در عمل به‌معنای تعطیل‌کردن بخشی از تولید ارزشمند کشور بوده زیرا تولید را در سه مجتمع بزرگ پتروشیمی از بین می‌برد و به زیان اقتصاد کشور است. بنابراین بهتر است به‌جای استفاده از نفت و متانول برای تولید بنزین از راهکارهای مقرون به‌صرفه و با توجیه اقتصادی و فنی بهتر استفاده کنیم زیرا درحال حاضر محصولاتی مانند متانول و نفت و محصولات آروماتیکی می‌توانند تبدیل به محصولات پتروشیمی با ارزش‌افزوده و قیمت بالاتر شوند و درآمد حاصل از آن به رشد و توسعه صنعتی و تولید و اشتغال کشور کمک کند».

تحقق هوای پاک در کشور

از سوی دیگر اگرچه زنگنه به بررسی موضوع بنزینی که از آن به‌عنوان سند خودکفایی در دولت قبل یاد می‌شود در بحث پتروشمی پرداخت اما مهم‌تر از آن سلامتی هموطنان است که در راستای آلوده شدن هوا به خطر افتاده است. سازمان محیط زیست که گویی با آغاز دولت یازدهم حیاتی دوباره یافته است خود را مسئول رفع این مشکل دانست و بارها تذکر و هشدار داد. معصومه ابتکار در بهمن‌ماه سال گذشته اینچنین گفت که «توزیع بنزین یورو4 در استان‌ها به‌ویژه تهران و شهرهایی که آلودگی حاد دارند درحال پیشرفت است و به‌طور کامل عرضه می‌شود. با پیگیری‌های مستمر توافق شده که بنزین حاصل از ترکیبات خطرناک پتروشیمی حذف شود و در کوتاه‌ترین زمان ممکن این ماده خطرناک کاهش یابد و بنزین باکیفیت و استاندارد برای مردم تامین شود». و درنهایت در اول تیرماه بود که معصومه ابتکار که پس از شرکت در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با محوریت آلودگی هوا و نقش بنزین در این آلودگی‌ها با خبرنگاران سخن می‌گفت در اینباره گفت: البته این هفت روز ناسالم هم بیشتر مربوط به طوفان تهران بوده است.

وی با تاکید بر اینکه دولت اراده بسیار جدی برای رفع آلودگی هوا دارد و برنامه‌ریزی‌های خوبی نیز صورت گرفته است، گفت: به اینکه چه اتفاقاتی در گذشته در این‌باره افتاده است، کاری نداریم اما میزان سالم بودن هوا در تهران موجب رضایت مردم شده و مراجعات و تشکر مردم از دولت موید این موضوع است که هوا سالم‌تر و پاک‌تر شده است. رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه با بیان اینکه براساس مصوبه دولت تا پایان آذر در هشت شهر آلوده کشور باید بنزین یورو چهار توزیع شود، ابراز امیدواری کرد: این مصوبه به‌موقع اجرا شود تا شاهد کاهش آلودگی این شهرها باشیم. ابتکار با قدردانی و تشکر از همکاری وزیر نفت در قطع کردن تولید بنزین پتروشیمی‌ها گفت: به آقای زنگنه گفتم اگر امروز تولید بنزین پتروشیمی‌ها را قطع کنید امکان اینکه چند بچه کمتر مبتلا به بیماری شوند، وجود دارد که خوشبختانه وی نیز به‌طور جدی وارد شد و این موضوع همچنان ادامه دارد. البته پیش از ابتکار، رئیس‌جمهور بود که در زمینه مبارزه با آلودگی هوا در جمع اعضای شورای شهر گفت: بنزین تهیه‌شده در پتروشیمی‌ها دارای آثار منفی در آلودگی هوای شهر بود و امروز شاهد هستیم با حل این مساله روزهای پاکیزه در تهران افزایش پیدا کرده است.

ابتکار از هوای پاک می‌گوید

اکنون که به گفته کارشناسان هوا بسیار سالم‌تر از گذشته است، معصومه ابتکار در قامت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و معاون رئیس‌جمهور با آرمان به گفت‌وگو پرداخت. او معتقد است با روندی که در پیش گرفته شده بار دیگر شاهد آسمان آبی در پایتخت و سایر نقاط کشور خواهیم بود. به گفته ابتکار ترکیبات خطرناک بنزینی که به گفته دولت قبل حاصل خودکفایی است، صدماتی به مردم وارد کرده است. متن گفت‌وگوی معصومه ابتکار با آرمان در ادامه می‌آید:

اکنون که کارشناسان خبر از آسمان پاک و آبی پایتخت می‌دهند، برخی افراد شناخته‌شده مخالف دولت سعی دارند این‌گونه القا کنند که بحث بنزین و طرح هوای پاک یک تبلیغ سیاسی از سوی دولت یازدهم است. با توجه به اینکه شما از دلواپسان هوای آلوده ناشی از بنزین آلوده بودید، چه پاسخی به این افراد دارید؟

این موضوعاتی که مطرح کردید مانند هوای پاک و آسمان آبی و تدابیری که برای حصول آن اندیشیده و اجرا شد اصلا بحث سیاسی نیست و برخی می‌خواهند با سیاسی نشان دادن این موضوع بر ضعف‌ها و کم‌کاری‌های خودشان سرپوش بگذارند.

بحث بنزین آلوده از چه زمانی آغاز شد و اصلا چگونه در زمانی که دولت قبل وقعی به پیشنهادات و هشدارها نمی‌نهاد، شما و همفکرانتان در صدد رفع مشکل آلودگی ناشی از بنزین برآمدید؟

برای پاسخ به این سوال لازم است که تاریخچه موضوع را کامل تشریح کنم. بار دیگر تاکید می‌کنم دغدغه برای بنزین آلوده یک بحث کاملا کارشناسی و نه سیاسی است. ما در انتهای سال 88 و ابتدای سال 89 در کمیته محیط زیست شورای شهر گزارش‌هایی از وزارت نفت آن زمان دریافت کردیم.

چرا شما پیشقدم شدید؟

انسان‌های دلسوخته و نگران، دلواپسان واقعی، گزارشی به من دادند. چون احساس می‌کردند من می‌توانم به‌صورت مستقل ورود پیدا کنم.

برگردیم سر اصل موضوع؛ مشکل بنزین چه بود؟

خودشان اذعان داشتند تحت‌عنوان خودکفایی در بنزین ترکیبات خطرناکی را به بنزین اضافه می‌کنند و خودشان تائید می‌کردند که این طرح قرار نبوده طولانی‌مدت باشد بلکه قرار بوده برای چند روز باشد. این ترکیبات بنزین پیرولیز بود که 50 درصد بنزن داشت و ترکیبی به نام رفورمیت به بنزین اضافه می‌شد تا در مقاطع مختلف و به میزان‌های مختلف کمبود ناشی از تحریم‌ها را جبران کند.

به هر حال در آن مقطع برای مقابله با تحریم، این فکر به ذهن تصمیم‌گیران رسیده بود و شاید از دیدگاه آنها بهترین تصمیم بوده است.

شکی نیست که تحریم‌ها غیرعادلانه بوده و باید در برابر این مساله مقاومت می‌کردیم اما با درایت و برنامه‌ریزی نه به این قیمت که مردم را در برابر یک خطر و آسیب جدی قرار دهیم و دولت قبل خود را مصون و مبرا از این اشتباهات نشان دهد.

در آن مقطع چه کردید؟

همان‌موقع در شورای شهر از شهرداری تهران خواستیم مستقل از دولت آزمایشاتی را انجام دهد. ترکیب بنزن بسیار خطرناک و سرطان‌زاست و هر کسی کمترین اطلاع از مواد خطرناک داشته باشد، می‌داند استنشاق بنزن می‌تواند سرطان خون را به‌خصوص در کودکان افزایش دهد. ما نگرانی را دیدیم و خواستار اطلاعات تکمیلی شدیم. با آزمایشات و اطلاعات تکمیلی آن گزارش‌های اولیه تائید شد و ما با مکاتباتی این مساله را مطرح کردیم.

چرا همان موقع اقدامی صورت نگرفت؟

نمایندگان دولت در شورای شهر این قضیه را کاملا انکار می‌کردند و از سوی دولت هم دائما این مطلب در رسانه‌ها تکذیب می‌شد درصورتی که اندازه‌گیری ما این مطلب را تائید می‌کرد. این اندازه‌گیری را در داخل کشور ادامه دادیم و حتی من خواستم از مراجع بین‌المللی هم کمک بگیرند. آزمایشگاه بین‌المللی هم این مساله را تائید کردند که وضعیت در داخل پمپ بنزین بسیار خطرناک بود و بیرون پمپ بنزین‌ها هم وضعیت بنزن بسیار خطرناک بود.

یعنی شما مقصر آلودگی بنزین را دولت قبل می‌دانید؟

این مساله ربطی به الان یا وزارت نفت کنونی ندارد که بخواهیم بگوییم الان این مسائل سیاسی مطرح شده است. مراجع دانشگاهی روی آن کار کردند. وقتی دولت عوض شد، می‌دانستیم که وضعیت بسیار خطرناک است و گزارش‌هایی را در بخش بهداشت داشتیم که دقیقا نشان می‌داد اتفاقاتی در سلامت شهروندان رخ داده است.

خاطرم هست در برابر اقدامات شورای شهر مقاومت‌هایی صورت می‌گرفت.

در آن زمان وزیر نفت می‌خواست اطلاعات بیشتری داشته باشد به‌خصوص اینکه در داخل مقاومت بیشتری نسبت به این گزارش‌ها نشان می‌دادند. چون گردش مالی خوبی برای پتروشیمی‌ها داشت و برای آنها جا افتاده بود پس دوست داشتند این روال ادامه پیدا کند. اما ما از وزیر نفت کنونی خواستیم این مساله متوقف شود. کاری که شد مکاتباتی با وزارت نفت داشتیم و تاکید من این بود که بنزین پتروشیمی از چرخه حذف شود و آنقدر این مساله لحظه‌ای بود که ما به «هر راه‌حل دیگری» فکر می‌کردیم چون هر روز زودتر این مساله حل می‌شد احتمالا جان چند نفر را نجات می‌داد.

ظاهرا دانشجویان هم در این مسیر با شما همراه شدند.

درست است؛ از چند گروه دانشجویی دعوت کردیم که به ما به‌عنوان کارشناس مستقل کمک کنند و در این میان مخصوصا گروه شیمی دانشگاه شهید بهشتی خیلی دقیق روی این بحث کار کردند که خیلی زحمت کشیدند و مطالعات آنان کار ما را تائید می‌کرد. من اینجا از آن دانشجویان تشکر می‌کنم.

درنهایت به چه نتیجه‌ای رسیدید؟

خوشبختانه وزیر نفت سه یا چهار ماه قبل در دولت اعلام کرد که خطرناک بودن این بنزین برای من محرز شده و اطلاعات کافی در این زمینه به من رسیده است. من دستور داده‌ام دیگر بنزین پتروشیمی تولید نشود. ما راستی‌آزمایی کردیم که هر دو ماه یکبار این مساله آزمایش شود و دوباره این اطلاعات را گرفتیم. استاندارد را ممکن است سازمان استاندارد تائید کند اما مرجع انطباق آن سازمان محیط زیست است. خوشبختانه الان آخرین پیگیری‌ها و راستی‌آزمایی‌ها برای ما محرز و بنزین پتروشیمی کاملا از چرخه خارج شده است. همچنین بر اساس مصوبه دولت بنزین یورو4 در سه شهر تهران، کرج و اراک عرضه می‌شود.

اما این یک بخش از داستان است، گازوئیل هم ظاهرا برای سلامت خطرناک است. در این باره چه کردید؟

گوگرد گازوئیل هم کاهش یافته است. ولی خودروها باید استاندارد شود، حمل‌ونقل عمومی باید توسعه پیدا کند، سیستم سرمایش گرمایش داخل منازل باید اصلاح شود. نیروگاه‌ها باید از سوخت پاک استفاده کنند. اگر می‌خواهیم آلودگی هوا برطرف شود، این‌طور نیست که من به تنهایی بتوانم کاری انجام دهم. همراهی مردم در این مورد بسیار مهم است. اینجا ما دوباره از مردم می‌خواهیم همراهی داشته باشند. امیدواریم در نهایت شرایط به‌گونه‌ای شود که بتوانیم جوابگوی مطالبات مردم باشیم.

 

منبع: آرمان



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
عقده سال 65 را در 88خالی کردند
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 14:36 | بازدید : 1413 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

هادي غفاري در گفت‌وگو با خبرآنلاين به خاطره‌يي ناگفته و مهم درباره محمود احمدي‌نژاد پرداخته است.

عضو نيروهاي خط امام و از مبارزان فعال انقلاب با بيان اينكه «سال 64 به خاطر ميرحسين موسوي دعواي تندي با احمدي‌نژاد كردم» گفت: من سال 64 و 65 دعواي تندي را با احمدي‌نژاد كردم، در اوج جنگ. آن زمان اين آقا در دانشگاه علم و صنعت دانشجو بود. آقاي ميرحسين موسوي، نخست‌وزير بودند، در آن شرايط سخت جنگ، يك باندي كه امروز هم مخالف آقاي ميرحسين موسوي هستند آن روز هم عليه ايشان فعال بودند، اما امام طرفدار جدي آقاي موسوي بود.

من براي سخنراني در دانشگاه علم و صنعت دعوت شده بودم، يك باندي كه همه كنار هم نشسته بودند، يك آخوندي هم بين آنها بود، اين باند عليه موسوي شعارهاي تندي مي‌دادند، يك آقايي بلند شد يك نسبتي به آقاي ميرحسين موسوي داد، من گفتم اگر راست مي‌گويي بر پدرت لعنت. گفت با پدرم چه كار داري؟ گفتم اتفاقا من به پدرت لعنت نفرستادم چون مي‌دانم دروغ مي‌گويي.

حجت‌الاسلام هادي غفاري با بيان اينكه «من آن زمان نمي‌دانستم كه احمدي‌نژاد است» افزود: دقيق خاطرم نيست اما نسبت نارواي سياسي داد.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

 

سردار شریف سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می گوید: امریکایی ها گروه تروریستی داعش را تحریک به حمله به مرزهای ایران می کنند ولی آنها بنا به دلایل متعدد فعلا استعداد چنین کاری را ندارند.

سردار شریف سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می گوید: امریکایی ها گروه تروریستی داعش را تحریک به حمله به مرزهای ایران می کنند ولی آنها بنا به دلایل متعدد فعلا استعداد چنین کاری را ندارند.

سردار شریف در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری «انتخاب» بیان داشت: سپاه و نیروهای مسلح ماموریت تعریف شده ای دارند و درچارچوب آن عمل می کنند و وظایف خود را انجام می دهند.

وی در پاسخ به این سئوال که واکنش سپاه به حمله ی احتمالی گروه تروریستی داعش چه خواهد بود گفت: سپاه در همه ی شرایط و حالات وظایف تعریف شده و مصرح قانونی خود را به صورت جدی و با اراده مصم انجام می دهد.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: امریکایی ها گروه تروریستی داعش را تحریک به حمله به مرزهای ایران می کنند ولی این گروه تروریستی بنا به دلایل متعدد فعلا استعداد چنین کاری را ندارد.

سردار شریف در پاسخ به سئوالی در مورد تحلیل رسانه های خارجی از سخنان مقامات ایران و رد کردن پیشنهاد آمریکا در مورد عراق تاکید کرد: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران پیشنهاد همکاری نظامی با آمریکا را رد کرده است.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب افزود: آن چیزی که آقا فرمودند آن بود، کسانی که مسبب اتفاقات عراق و شکل گیری گروه تروریستی داعش هستند نمی توانند با آنها مقابله کنند.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: طرح داعش یک طرح امریکایی - صهیونیستی است که با بعثی ها نیز گره خورده است، با این حال مرجعیت، مردم، اقوام و دولت مستقل عراق و اقوام عراق از پس این گروه تروریستی برمی ایند و این مسئله را نیز نشان داده اند.

وی تصریح کرد: اکنون پیشروی داعش سد شده و بخش هایی از مناطقی که این گروه تصرف کرده بود پس گرفته شده است.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
علت استفاده مردم ایران از ماهواره عدم درک صاحبان رسانه ملی است
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 14:21 | بازدید : 1424 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
به راستي ساختن برنامه از خاطرات سال 1370 آيت‌الله هاشمي رفسنجاني كه بدون ظاهرسازي و پنهان‌كاري بيان شده است، آن هم در سال 1393 چه توجيه سياسي، جز عقده‌گشايي دارد؟!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

پخش خاطره ای قدیمی در خبر 20:30 شبکه دوم سیما ، باعث حیرت ناظران سیاسی در مورد اهداف پشت پرده ی این اتفاق شده است.

رضا سلیمانی با ارسال یادداشتی در این رابطه به «انتخاب» ، می نویسد:

هر بيننده‌اي كه پنج‌شنبه 29/3/93 برنامه «صرفاً جهت اطلاع‌»، را از رسانه ملي!! ديده و اطلاع‌رساني را رسالت صداوسيما تعريف كرده باشد، دچار تناقض مي‌شود، افسوس مي‌خورد و اين سؤال برايش پيش مي‌آيد كه رسانه ملي را چه مي‌شود و چه كساني يا گروهي برنامه‌هاي سياسي آن را تبيين مي‌كنند؟! اين رسانه، متأسفانه، همزمان با جهت‌گيري برخلاف مسير حركت جامعه، همچون كبكي سر را زير برف كرده و به پيروي بي‌‌چون و چرا، از عقده‌گشايي چند سايت اينترنتي طرفدار دولت گذشته مي‌پردازد و ابائي هم ندارد كه مردم و نخبگان كشور تأسف بخورند.

اگر بپذيريم كه برنامه‌سازي و مخصوصاً انتخاب و ارسال برنامه‌هاي سياسي روي آنتن به ويژه در صداوسيما آن هم از نوع 20:30 آن، براساس نظر مشورتي يك شورا و گروه انجام مي‌شود، اين تأسف دو چندان مي‌گردد، چون يك جريان مرموز كه قبل از انتخابات رياست جمهوري سال 84 در رسانه ملي!! رخنه كرده و با هدف مقابله تبليغاتي با يك جناح سياسي و طرفداري از جناح سياسي مقابل، چوب حراج به همه دستاوردهاي انقلاب اسلامي مي‌زد و در تمام 8 سال دولت نهم و دهم با پيروي از ادبيات بي‌ادبانه رئيس دولت، اكثر بزرگان انقلاب اسلامي را با همين نوع ادبيات خاص مورد نوازش قرار مي‌داد، حالا حتي پس از گذشت يك سال از استقرار دولت جديد كه برخلاف خواست رسانه ملي!! بر سر كار آمد، هنوز قدرت القاي اهداف خويش را به برنامه‌سازان سازمان دارد و ابتدا از طريق سايت‌ها و برخي روزنامه‌هاي افراطي طرفدار دولت قبل خبر مي‌سازد و بلافاصله به عوامل خويش در اين سازمان، مأموريت برنامه سازي مي‌دهد و مي‌داند كه به بهترين شكل ممكن در پربيننده‌ترين بخش خبري، روي آنتن مي‌رود.

به راستي ساختن برنامه از خاطرات سال 1370 آيت‌الله هاشمي رفسنجاني كه بدون ظاهرسازي و پنهان‌كاري بيان شده است، آن هم در سال 1393 چه توجيه سياسي، جز عقده‌گشايي دارد؟!

آيا براي ديگر خاطرات ايشان كه از دوران مبارزه، اوايل انقلاب، 8 سال دفاع مقدس و مسائل ديگر به صورت كتاب چاپ و منتشر شده است هم ويژه‌برنامه مي‌سازند؟!

آيا هيچ عقل سليمي در جامعه مي‌پذيرد كه اين اقدامات در راستاي وظيفه اطلاع‌رساني باشد؟ آيا مردمي كه سابقه 8 سال حمايت بي‌چون و چراي صداوسيما از سياست‌ها و ادبيات دولت‌هاي نهم و دهم را مشاهده كرده‌اند، اكنون در اين مقطع باور مي‌كنند كه افزايش مناظره‌ها، دعوت از چهره‌هاي شكست خورده انتخابات، بزرگ كردن مشكلات باقي مانده از دولت مورد حمايت آنها و تحريك مرموزانه مردم عليه دولت يازدهم، از سر نيت خير و دلسوزي و رسالت اطلاع‌رساني باشد؟! شوراي نظارت بر صداوسيما چه مي‌كند؟ ضروري است مخصوصاً نمايندگان رؤساي سه قوه يك بار ديگر برنامه «صرفاً جهت اطلاع» (بخوانيد صرفاً جهت عقده‌گشايي) روز پنج شنبه هفته گذشته (29/3/93) را ببينند و به سران محترم قوا كه الحمدا... با معيار اخلاق و با تعامل عقلاني در رفاقت و صميميت، درصدد حل مشكلات مردم و كشور و پاك كردن سوءتدبيرهاي گذشته و اثرات منفي گفتار و رفتار رئيس جمهور سابق هستند، گزارش بدهند كه در صداوسيماي كنوني چه مي‌گذرد؟! چه كساني يا گروهي در اين سازمان تصميم‌گير هستند؟! چون دشمني با نظام اسلامي و مردان تأثيرگزارش در اين برنامه آن‌قدر هويداست كه اگر كسي مطمئن نباشد كه برنامه‌هاي تلويزيون را از ماهواره‌ها نمي‌گيرد، فكر مي‌كند دارد يكي از برنامه‌هاي شبكه‌هاي دشمن نظام را تماشا مي‌كند.

مطمئناً، شبكه‌هاي معاند انقلاب هم براي رويگرداني جوانان ايران در جمهوري اسلامي اين‌قدر آشكارا، ناشيانه و مغرضانه، خبرسازي نمي‌كنند.

و بالاخره اينكه، گويا هدف مبارزه سياسي و تلاش براي ايجاد فاصله بين مردم و تفكرات آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، آن‌قدر براي اين جريان و گروه مرموز در صداوسيما، حياتي است كه اولاً از يك طرف سخنان ايشان در سخنراني‌ها و ديدارهاي داخلي و خارجي را حتي در مورد دوران دفاع مقدس و امام و رهبري حذف و سانسور مي‌كنند و از طرف ديگر، با ذره‌بين در خاطرات 20 سال پيش مي‌گردند تا كلمه‌اي وفق مراد خويش پيدا نمايند و برنامه بسازند و به اهداف برخي سايت‌ها و روزنامه‌هاي افراطي و جنجالي كمك و نقش مكمل را ايفا نمايند.

والسلام

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
وقتی شعور آدما نم میکشه حرف حسابشون میشه این
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 14:18 | بازدید : 1201 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
روزنامه اعتماد مصاحبه زیر را با حجت الاسلام شجونی انجام داده است:

برخي از اصولگرايان مثل آقايان حدادعادل و توكلي اين روزها اعلام مي‌كنند كه جريان اصولگرايي پاسوز احمدي‌نژاد شده است. شما اين موضوع را قبول داريد كه عملكرد آقاي احمدي‌نژاد در نگاه جامعه به جريان اصولگرايي موثر بوده است؟

من احساس مي‌كنم اين بحث درستي نيست چراكه آرشيوي در مورد رفتار اصولگرايي در گذشته وجود ندارد و حالا بهتر است در مورد آينده اصولگرايي بحث شود.

در مورد آقاي احمدي‌نژاد چطور؟

به نظر من نبايد پشت سر مرده صحبت كرد. آن رييس‌جمهور مرده و رفته است و بايد برود پي كارش.

در مورد عملكردش چطور؟

اينكه عملكردش خوب بوده يا نه بايد از سوي قوه قضاييه مورد بررسي قرار بگيرد البته خود قوه قضاييه هم بايد در محضر الهي در مورد چنين بررسي پاسخگو باشد. اما خب قوه قضاييه در بررسي‌هايش سهلگاري مي‌كند. هنوز تكليف پسر هاشمي‌رفسنجاني معلوم نيست.

اما پرونده او در قوه قضاييه در حال بررسي است.

به هر حال دادگستري ما دادگستري نيست و هاشمي‌رفسنجاني انقلاب را فداي خانواده‌اش كرده است. ما اين روزها گرفتاري زياد داريم. رشوه مي‌گيرند و كسي برخورد نمي‌كند.

بحث ما در مورد اصولگرايان بود. فكر مي‌كنيد چه شد كه شش كانديداي اصولگرا راي نياوردند؟

اصولگرايان در انتخابات رياست‌جمهوري اخير حرف روحانيت را گوش نكردند و به خودشان ضربه زدند. اين‌بار بايد به روحانيت گوش كنند و خودشان را با جامعتين جلو ببرند وگرنه كشور بازهم به دست اصلاح‌طلبان مي‌افتد. من معتقدم دوره روحاني بايد پيش از چهار سال به پايان برسد.

چرا اينقدر نسبت به اين دولت نااميد هستيد؟ هنوز يك سال هم از آمدن دولت يازدهم نگذشته است.

من هيچ اميدي به اين دولت ندارم. اين رييس‌جمهور با كليد آمد ولي اطرافيانش با داس آمده‌اند.

اما آقاي روحاني به دنبال معتدل كردن فضا هستند.

اعتدال همان لغتي است كه ابوموسي اشعري با آن حضرت علي(ع) را خانه‌نشين كرد. شما برويد سخنراني اخير آقاي كريمي قدوسي را بخوانيد.

سخنراني‌شان را خوانده‌ام. منظورتان دقيقا كدام بخش است؟

آقاي روحاني با گوش كردن به حرف اصلاح‌طلبان مشغول پارتي‌بازي است.

اما بخش زيادي از اصلاح‌طلبان هستند كه نه تمايل داشتند و نه دعوت به همكاري شدند.

به هر حال حضور دارند. آقاي روحاني در اين يك سال راست نگفته است.

مثالي داريد؟

بله روحاني گفت بعد از 100 روز ارزاني مي‌آيد پس چرا نيامد؟

خب فكر نمي‌كنيد مشكلاتي كه از دولت آقاي احمدي‌نژاد به جا مانده بود بيش از اين زمان لازم داشته است يا دست دولت را بسته است؟

به هر حال آقاي روحاني به عنوان يك آخوند بايد راست مي گفت . او بين هاشمي، خاتمي و موسوي گير كرده است. وزير كشور اين دولت اعلام مي‌كند كه اختياري در انتخاب استانداران نداشته و معاون اول رييس‌جمهور آنها را انتخاب كرده است اگر اين‌گونه است كه انتخابات مجلس را هم از وزارت كشور بگيريم و به اداره جنگلباني بدهيم.

شما نگران انتخابات مجلس دهم هستيد؟

من كلا نسبت به كابينه دولت يازدهم بدبينم. روحاني هم فقط راي نصف مردم را دارد.

اما ساير كانديدا‌ها كه همگي اصولگرا بودند نتوانستند همين آرا را داشته باشند.

يك مشت زن بدحجاب به اميد آنكه بي‌حجابي شود رفتند و به او راي دادند.

خب پيشنهاد شما چيست؟ حالا بايد چه كرد؟

روحاني بايد استعفا بدهد و به خانه برود.

اينكه امكانپذير نيست... آن وقت چه كسي جايگزينش شود؟

دوباره انتخابات آزاد برگزار مي‌كنيم و يك آدم حسابي مي‌آوريم.

به اصولگرايان بازگرديم... اگر آنها با جامعتين همراه شوند جامعه قبول‌شان مي‌كند؟

اگر سعي كنند بله، مردم مي‌فهمند كه روحاني اصلاح‌طلبان را آورده و تنها تظاهر به دوستي با رهبري مي‌كند.

همواره اينقدر به عملكرد آقاي روحاني انتقاد داشتيد؟

بله؛ 6 سال است كه به جامعه روحانيت مبارز نمي‌آيد. به خاطر دشمني با احمدي‌نژاد.

در يك مقايسه كوچك فكر مي‌كنيد هشت سال دولت آقاي احمدي‌نژاد بيشتر به كشور ضربه زد يا يك سال دولت آقاي روحاني؟

البته همه روساي‌جمهور خوبي و بدي دارند اما آنچه كه از جامعه برمي‌آيد اين است كه آقاي روحاني راست نمي گويد.


:: موضوعات مرتبط: لطیفه , متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
روایت مسعود نيلي از بلایی که احمدی نژاد در 8سال بر سر منابع اقتصادی آورد
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 13:7 | بازدید : 1361 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 يك‌سال از زماني كه حسن روحاني به عنوان رييس‌جمهور دولت يازدهم انتخاب شد، مي‌گذرد. او با شعار اعتدال توانست اقبال عمومي را به دست آورد و پيروز كارزار انتخابات شود؛ آن هم در شرايطي كه مردم در هشت سال دولت نهم و دهم با انبوهي از افراط و تفريط‌ها در سياست‌هاي اقتصادي روبه‌رو بودند كه به كل تعادل اقتصاد را به‌هم ريخته و نتيجه آن، چيزي جز ركود تورمي در اقتصاد نبوده است. اما موضوعي كه در اينجا اهميت دارد، اينكه از ابتداي روي كار آمدن دولت يازدهم تاكنون، به معنايابي درست در تعريف اعتدال در حوزه اقتصاد پرداخته نشده است و هر روز يكي از چهره‌هاي سياسي و اقتصادي كشور تعريفي از آن به دست مي‌دهد يا آن را به نفع جريان خود تفسير مي‌كند اما مسعود نيلي، مشاور اقتصادي رييس‌جمهور درباره اعتدال در حوزه اقتصاد معتقد است همين‌كه هيجان و التهاب از تصميم‌گيري‌ها كنار رفته و انتظار نداريد تصميم‌گيرنده كه به تلويزيون مي‌آيد، يك‌دفعه شوكي را به اقتصاد وارد كند، آن را شايد بتوان به‌معناي اعتدال و آرامش برداشت كرد. وي در گفت‌وگو با «اعتماد» با اشاره به اينكه اگر از عقل و علم در تصميم‌گيري‌ها استفاده شود، حتما تصميمات معتدل خواهد بود، متذكر مي‌شود: تعادل به معناي اين است كه عدم تعادل در بازارها وجود نداشته باشد؛ پس ما اگر بخواهيم در اين مسير حركت كنيم، قاعدتا يك مسير منطقي و عقلايي بايد اتفاق بيفتد.
 
اگر ما يك بودجه انبساطي خيلي شديدي در سال 85 داشتيم و بودجه عمراني نيز در حدي رشد كرد كه اصلا در ظرفيت ماشين‌آلات و توان پيمانكاري كشور نبود، دوسال بعد كه با كمبود منابع روبه‌رو مي‌شويم، بودجه عمراني يك‌دفعه كاهش قابل توجهي پيدا مي‌كند
 
كه نتيجه آن وجود تعداد زيادي طرح نيمه تمام است وقتي كه دولت بودجه را افزايش مي‌دهد، اين بودجه در جغرافياي كشور خرج مي‌شود. حالا اگر مردم حوزه انتخابيه يك نماينده‌يي متوجه شوند كه نماينده‌شان در جهت كاهش بودجه عمراني عمل كرده و خواسته بودجه را محدود كند، امتياز منفي به او مي‌دهند
 
‌ اگر ما بخواهيم به موضوع افراط و تفريط‌ها در سياست‌هاي اقتصادي بپردازيم، به نظر شما سياست‌هاي اقتصادي در دوران گذشته چه افراط و تفريط‌هايي داشت؟
 
شايد بتوان گفت كه كاربرد واژه‌هاي افراط و تفريط و اعتدال در حوزه سياستگذاري‌هاي اقتصادي چندان درست نباشد. افراط و تفريط بيشتر در حوزه‌هاي اخلاق و رفتار معنا پيدا مي‌كند و اگر بخواهيم آن را به حوزه‌هاي كلان تسري دهيم، در حوزه سياست بيشتر معنا پيدا مي‌كند، تا اقتصاد. ما آنچه را كه بيشتر در حوزه اقتصاد به عنوان چارچوب و مبنا مورد توجه قرار مي‌دهيم، اين است كه يك سياست يا تصميم اقتصادي، علمي و مناسب هست يا خير؟ آيا از دانش انباشته شده استفاده كرده است يا خير؟ در حوزه اقتصاد بيشتر به اين جنبه‌ها نگاه مي‌شود، تا اينكه بخواهيم بگوييم تصميمي كه گرفته مي‌شود، تصميم معتدلي است يا خير. در كل منظورم اين است كه اگر اين سوال شما را در عرصه سياسي بخواهيم از يك نفر بپرسيم، خيلي راحت‌تر و با مصاديق بيشتري مي‌توان جواب داد. البته براي پاسخ به سوال شما مي‌توان مثال‌هايي زد كه مصداق رويكرد افراط و تفريط باشد، ولي باز هم نمي‌شود افراط و تفريط را به عنوان يك چارچوب راهنماي سلبي مبنا قرار داد. به فرض، يك زماني در مورد تغيير قيمت بنزين از 70 تومان به 100 تومان گفته مي‌شد كه اگر قيمت از 70 تومان به 100 تومان برسد، تورم 100 درصد افزايش پيدا مي‌كندو دولت به‌شدت معتقد بود كه افزايش قيمت انرژي، به معناي دامن زدن به تورم شديد است اما بعد از چند سال، رويكرد درست در نقطه مقابل قرار گرفت؛ به طوري كه حالا ديگر طوري شده بود كه همه توان خودشان را روي اين موضوع مي‌گذاشتند كه دولت را در ايجاد جهش‌هاي بزرگ در قيمت انرژي مهار كنند. در رويكرد جديد، همان دولت خيلي هم با صراحت و قاطعيت مي‌گفت كه افزايش شديد قيمت انرژي، اصلا تورم ندارد و هيچ مشكلي ايجاد نمي‌كند. به نوعي مي‌توان گفت در حالت اول افراط و در حالت دوم، تفريط داشتيم. اما من از اين جهت گفتم كه يك چنين چارچوبي را نمي‌توان براي حوزه اقتصاد در نظر گرفت كه مثلا افزايش قيمت انرژي را كه در سال 93 اتفاق افتاد از اين نظر كه دولت نه قيمت را تثبيت كرد و نه جهش بزرگي در مقياس شبيه به فاز اول به آن داد، نمي‌توان به عنوان رويكرد از پيش تعيين شده اعتدالي معرفي كرد. هرچند در اينجا دولت نه تثبيت قيمت انرژي و نه افزايش قيمت 550 درصدي را دنبال كرد اما راهنماي دولت در افزايش حدود 50 درصدي قيمت انرژي اين نبوده كه بگويد عدم تغيير قيمت تفريط است و افزايش 550 درصدي هم افراط است، حالا بياييم ببينيم بين اين دو مقدار، اعتدال در كجا قرار مي‌گيرد. بلكه اين موضوع مطرح بوده كه شرايط اقتصادي كشور در نظر گرفته شود. از يك طرف لازم بود كه قيمت انرژي افزايش پيدا كند و از طرف ديگر، قيمت انرژي را نمي‌شد فارغ از شرايط اقتصاد كلان كشور تعيين كرد. وقتي اقتصاد كلان كشور با ركود تورمي روبه‌رو است بايد متفاوت از شرايط عادي به اين نوع تحولات پرداخت. به همين دليل وقتي بررسي مي‌كنيم تا به فرمول مناسبي از شرايط بازار انرژي و اقتصاد كلان كشور برسيم، آن زمان متوسط نزديك به 50 درصد قيمت حامل‌هاي انرژي بيرون مي‌آيد. در اينجا علمي تصميم گرفتن مهم است. به اين معنا كه از دانش و تجارب گذشته استفاده كنيم و بعد به يك تصميم مناسب برسيم. حالا ممكن بود اگر اقتصاد كشور در شرايط ركود تورمي به سر نمي‌برد، آن زمان شرايط مساعدي بود كه قيمت حامل‌هاي انرژي با شدت بيشتري افزايش پيدا كند. اگر اينچنين بود به طور قطع افزايش بيشتر قيمت انرژي انتخاب مي‌شد. اگر شما علمي و منطقي تصميم‌گيري كنيد، حتما افراط و تفريط نخواهيد داشت.
 
‌درست است كه شما مي‌گوييد بحث افراط و تفريط را در حوزه اقتصاد نمي‌توانيم به عنوان يك چارچوب راهنما در نظر بگيريم اما نمونه‌هاي بسياري را در اين رابطه در گذشته داشته‌ايم. براي مثال، مصارف بودجه و پافشاري‌هايي كه در حوزه تثبيت نرخ ارز وجود داشت، نمونه‌هايي در اين زمينه است.
 
درست است اما اين گونه مسائل بيشتر اشاره به يك‌سري خصوصيات اخلاقي و رفتاري تصميم‌گيرنده دارد. من اگر يك فرد بدون منطق در ارتباط با مسائل شخصي‌ام باشم و خيلي هيجاني بخواهم تصميم بگيرم كه نمونه‌هايي در اين زمينه در خصوصيات و روحيات افرادي كه در سطح جامعه هستند، ديده مي‌شود، حتما ضررهايي به اعضاي خانواده‌ام و سرنوشت آنها وارد مي‌كنم. هم‌اكنون جمعيت كشور ما از افراد با روحيات و خصوصيات اخلاقي و رفتاري كاملا متفاوت تشكيل شده است اما نكته اينجاست كه وقتي اين موضوع به عرصه اداره كشور مي‌رسد، يك نوع قاعده‌گذاري‌هايي ضرورت پيدا مي‌كند كه به آن نهادسازي مي‌گويند و مانع از اين مي‌شود كه آن خصوصيات فردي كه مي‌تواند در حوزه‌هاي محدود خانواده آسيب‌ رسان باشد، به كل كشور تسري پيدا ‌كند. در واقع نهادهاي مختلفي يكديگر را كنترل مي‌كنند. به اين معنا كه اگر دولت مي‌خواهد تصميمي بگيرد، بايد لايحه‌يي تهيه كند و به مجلس بدهد، يا اگر در دولت نيز قرار باشد تصميمي گرفته شود، بايد هيات دولت تصويب كند. يعني يك ترمزهايي گذاشته شده كه نگذارد خصوصيات شخصي تصميم‌گيرندگان، ميدان مهار نشده پيدا كند. حالا اگر شرايطي پيش‌آيد كه همه نهادها كنار گذاشته شود، اشكال بزرگي كه پيش مي‌آيد اين است كه همان ريسكي كه به يك خانواده آسيب وارد مي‌كرد، در مقياس بزرگ‌تر به كل كشور آسيب مي‌رساند. آن زمان امكان دارد همه بگويند رشد بودجه در اين مقدار به صلاح كشور نيست و مي‌تواند آسيب‌هاي زيادي بزند و تورم و بيماري هلندي ايجاد كند؛ مسائلي كه در دوره‌يي بسياري از كارشناسان و از جمله خود من بارها عنوان مي‌كردم و تصميم‌گيرنده بگويد من اينها را قبول ندارم و اصلا علم اقتصاد را قبول ندارم و هيچ عامل كنترل‌كننده‌يي هم كار نكند، اينجا شما سرنوشت زندگي و معيشت مردم را در معرض يك ريسك خيلي بزرگ قرار داده‌ايد.
 
مثالي مي‌زنم. بعد از رشد بودجه سال 53، بزرگ‌ترين رشد بودجه كشور، در سال 85 بوده است. بعد از رشد نقدينگي سال 54، بزرگ‌ترين رشد نقدينگي كشور در سال 85 اتفاق افتاده است. كشور ما يك‌بار هزينه‌هاي سنگين تصميمات نادرست انبساطي سال‌هاي 1352 و 1353 را پرداخته است. دليل نداشت كه دوباره اين تجربه تلخ را تكرار كند. به خصوص كه اين پديده پس از گذشت بيش از سه دهه انباشت علم و تجربه در دنيا مجددا شكل مي‌گيرد. علم اقتصاد در مورد اين تصميم جمع‌بندي‌هايي دارد كه مي‌توانست پيش‌بيني كند با چه پيامدهايي مواجه خواهيم شد. يا در مورد نرخ ارز اينكه نرخ ارز را براي يك دوره طولاني ثابت نگه داريد، با وجود اينكه تورم در كشور در حال افزايش است، به طور قطع و يقين با جهش ارزي مواجه خواهيد شد كه از يافته‌هاي بديهي علم اقتصاد است.
 
پس علم اقتصاد به ما قدرت پيش‌بيني مي‌دهد و ما اگر خارج از آن چارچوب تصميم‌گيري كنيم، حتما اين تصميم ما خود را به‌صورت يك عارضه ظاهر خواهد كرد اما نكته‌يي كه وجود دارد، اينكه اگر ما در چارچوب علمي و منطقي رفتار نكنيم، امكان دارد در جهتي تصميم بگيريم -اشكالي كه امكان دارد به وجود آيد - كه تصميم بعدي ما بعد از مشاهده اشكالات، درست نقطه مقابل تصميمات قبلي باشد. افراط و تفريط بر اين اساس موضوعيت پيدا مي‌كند. براي مثال، شما وقتي كه شير آب را باز مي‌كنيد، دوست داريد دماي آب معتدل باشد؛ يعني نه خيلي سرد باشد كه اذيت شويد و نه خيلي داغ باشد كه بسوزيد اما اگر ما به حدي شير آب داغ را باز كنيم كه خيلي داغ شود، واكنش معمول همه ما اين است كه به طور همزمان، شير آب داغ را مي‌بنديم و شير آب سرد را باز مي‌كنيم. در نتيجه به دليل اينكه يك واكنش شديد به اين اتفاق نشان مي‌دهيم، اين دفعه آب خيلي سرد مي‌شود. مثال ديگر، زماني است كه بخاري فضاي خودرو را خيلي گرم مي‌كند. در اين شرايط هم بخاري را خاموش مي‌كنيم و هم شيشه‌ها را پايين مي‌كشيم. بعد از آن سردمان مي‌شود. آنچه كه مهم است، اين‌است كه در اين عرصه‌ها كه به امور شخصي برمي‌گردد، ضررهاي آن هم محدود به شخص است اما در عرصه كل كشور آسيب‌ها متوجه كل كشور مي‌شود. پس اگر ما يك بودجه انبساطي خيلي شديدي در سال 85 داشتيم و بودجه عمراني نيز در حدي رشد كرد كه اصلا در ظرفيت ماشين‌آلات و توان پيمانكاري كشور نبود، دوسال بعد كه با كمبود منابع روبه‌رو مي‌شويم و ديگر با آن شدت نمي‌توانيم بودجه را به اين شكل ادامه دهيم، يك ترمز محكم روي بودجه مي‌زنيم و بودجه عمراني يك‌دفعه كاهش قابل توجهي پيدا مي‌كند كه نتيجه آن، وجود تعداد زياد طرح نيمه تمام است كه ديگر هيچ‌وقت نمي‌توانيد به اتمام برسانيد. بنابراين شما مي‌مانيد و حجم انبوهي از طرح‌هاي نيمه‌تمام. در واقع در يك دوره‌يي زياده‌روي‌هاي بسيار زياد در بودجه طرح‌هاي عمراني اتفاق افتاد كه بلافاصله بعد از آن و با كاهش منابع، به ناچار اين بودجه كاهش يافت. حالا شما وقتي خود را از اين عرصه خارج كنيد و از بالا به موضوع نگاه مي‌كنيد، بديهي مي‌دانيد كه افزايش و كاهش شديد بودجه عمراني تبعاتي به دنبال دارد و اين سوال مطرح مي‌شود كه آيا بهتر نبود دولت بودجه را با شيب ملايم افزايش مي‌داد؟ در اينجا ما بايد به‌دنبال سازوكارهاي اقتصاد سياسي موضوع برويم.
 
در حال حاضر يك نفر كه حتي اقتصاد نخوانده و اصلا تجربه‌يي هم ندارد، متوجه مي‌شود كه افزايش يا كاهش بودجه چه پيامدهايي به‌دنبال دارد. چرا وقتي بودجه سال 85 را كه تمام مراحل تصميم‌گيري سازمان برنامه، دولت، مجلس و شوراي نگهبان را طي كرده، كنار بودجه سال 87 مي‌گذاريد كه فقط دو سال از اين بودجه گذشته است، مي‌بينيد كاهش قابل توجهي در بودجه عمراني به قيمت‌هاي ثابت اتفاق افتاده است كه مي‌توانسته اين اتفاق نيفتد.
 
نكته مهم اينجاست كه چك كردن‌ها و متوازن كردن‌ها وجود داشته است يا خير؟ موضوعي كه ما از نظر نهادهاي سياسي به آن مي‌پردازيم. اگر من يك تصميم‌گيرنده در اقتصاد كشور باشم و ذهنيت‌هايي نيز براي خودم داشته باشم تا بخواهم تصميم بگيرم، شما فكر مي‌كنيد چه عاملي مي‌تواند مانع از اين شود كه تصميمات، بازتاب‌هاي غيرقابل كنترلي ايجاد كند؟
 
‌ بالاخره دستگاه‌هايي همچون سازمان برنامه نقش كنترلي مي‌توانند داشته باشند.
 
سازمان برنامه مكانيزم چك كردن و متوازن كردن ندارد. فرض كنيد يك رييس دولتي مي‌خواهد بودجه سال بعد را دو برابر كند، شما فكر مي‌كنيد كجا مي‌تواند جلوي اين تصميم را بگيرد؟ دستگاه كارشناسي مثل سازمان برنامه كه بودجه را تهيه مي‌كند، گزارشي هم ارائه مي‌كند كه پيامد رشد 100 درصدي بودجه چه خواهد بود اما اين سازمان قدرت تصميم‌گيري ندارد؛ فقط مي‌تواند گزارشي كارشناسي تهيه كند كه تصميمات چه نتيجه‌يي در پي خواهد داشت. اما اگر ما مي‌گوييم هيات وزيران بايد بودجه را تصويب كند، نه يك نفر در دولت، پس كل هيات دولت بايد روي آن صحه بگذارند تا تبديل به لايحه شود. بعد از آن، لايحه بودجه بايد به مجلس ارائه شود و در اين بخش، بودجه مراحل زيادي را مي‌گذراند. بنابراين در نظام تصميم‌گيري، ايستگاه‌هاي بازرسي زيادي گذاشته شده است كه كنترل‌هايي روي تصميمات اعمال كنند. حالا اگر اين ايستگاه‌هاي ايست و بازرسي، موردي و سليقه‌يي كار كنند به اين معني كه برخي را بدون هرگونه بازرسي اجازه عبور بدهند و برخي را متوقف كنند، طبيعتا ممكن است هر اتفاقي بيفتد. اين خطر وجود دارد كه تمايلات تعداد كمي از افراد، كل مسائل تخصيص منابع و تمام مقدرات كشور را تحت‌الشعاع قرار دهد. بنابراين نتيجه مي‌گيريم اگر نهادهايي كه در كشور پيش‌بيني شده‌اند، كار خود را به درستي انجام مي‌دادند، قاعدتا نبايد اين اتفاقات مي‌افتاد.
 
‌البته اين نكته را هم در نظر بگيريد كه خود نمايندگان مجلس هم نسبت به بعضي از مواضع دولت جهت‌هاي همسو يا متضاد دارند، بنابراين اگر طرح يا لايحه‌يي به مجلس مي‌رود، گاها براساس منطق علمي نگاه نمي‌كنند، بلكه براساس مواضع سياسي خود نسبت به آن جهت‌گيري دارند.
 
البته نهاد مجلس در همه جا در ذات خود سياسي است. به نظر من در كشور ما سياست تعريف درستي ندارد وگرنه مجلس و پارلمان، يكي از سياسي‌ترين نهاد‌هاي هر كشوري است. آنچه كه اهميت دارد، اينكه هر زمان دولت در بودجه رويكرد انبساطي در پيش گرفته و خواسته حجم بودجه را افزايش دهد، حتما مجلس هم همراهي كرده است. دليل آن هم اين بوده كه وقتي كه دولت بودجه را افزايش مي‌دهد، اين بودجه در جغرافياي كشور خرج مي‌شود. بنابراين اگر طرح عمراني‌اي اجرا مي‌شود، در مناطقي خواهد بود كه نمايندگان مجلس در آن بخش‌ها نمايندگي مي‌كنند. حالا اگر مردم حوزه انتخابيه يك نماينده‌يي متوجه شوند كه نماينده‌شان در جهت كاهش بودجه عمراني عمل كرده و خواسته بودجه را محدود كند، امتياز منفي به او مي‌دهند. در نتيجه در ساختار يك كشور نفتي، از مجلس خيلي سخت مي‌شود انتظار داشت كه نقش كنترل‌كننده رفتار انبساطي دولت را برعهده گيرد. اما اگر در يك كشوري بوديد كه بودجه از طريق درآمدهاي مالياتي تنظيم مي‌شد، داستان شكل ديگري به خود مي‌گرفت. به اين معنا كه در آن‌صورت، برخي از نمايندگان مجلس، كساني را نمايندگي مي‌كردند كه ماليات مي‌دهند و وقتي دولت رويكرد انبساطي در پيش مي‌گرفت، خودبه‌خود مي‌پرسيدند كه اين مخارج را از كجا تامين مي‌كنيد؟! به اضافه اينكه امكان افزايش قابل توجه درآمدهاي مالياتي هم وجود ندارد. درآمدهاي مالياتي افزايش مي‌يابد اما افزايش آن نمي‌تواند جهشي باشد. رشد جهشي درآمدها فقط زماني اتفاق مي‌افتد كه مثلا به منبعي مثل نفت متكي باشيم و افزايش قابل توجهي در قيمت نفت اتفاق بيفتد. البته اگر افزايش درآمدهاي نفتي حاصل از افزايش توليد نفت باشد، باز هم نمي‌تواند جهشي افزايش يابد. بالاخره توليد نفت هم با يك مسير تدريجي افزايش پيدا مي‌كند. بر اين اساس، اين گونه مسائل در كشورهايي پيش مي‌آيد كه در برهه زماني‌اي قرار مي‌گيرند كه جهشي در قيمت نفت اتفاق افتاده است؛ مثل سال‌هاي 83 و 84. اصلا دهه 80، دهه وفور درآمدهاي نفت بوده است. در اينجا، موضوع كيفيت نهادهاي سياسي اهميت بسياري پيدا مي‌كند و اينكه تا چه اندازه مي‌توانند مانع از آن تصميمات نابه‌جا شوند. بر اين اساس، ما بدون ترديد مي‌توانيم جمع‌بندي خيلي روشني از عملكرد دوره‌هاي مختلف و به خصوص دهه 80 داشته باشيم؛ به طوري كه ضعف خيلي زيادي در مديريت درآمدهاي نفتي داشته‌ايم. اين را با قاطعيت مي‌توانم بگويم كه مديريت درآمد نفتي در كشور ما موفقيت‌آميز نبوده است. اين در حالي است كه بسياري از كشورهاي نفتي بعد از شوك نفتي اول، در اين شوك اخير، ديگر اين تجربه تلخ را تكرار نكردند و موفق شدند مصارف خود را مهار كنند. اين خيلي بد است كه در كارنامه ما يك‌چنين چيزي ثبت شده است. اين نكته را هم در نظر بگيريد كه كشورهاي صادركننده نفتي كه در همسايگي ايران قرار دارند، در شرايطي نقطه ضعف شوك اول نفتي سال‌هاي 1973 تا 1980 را تكرار نكردند كه مشكل اشتغال هم نداشتند و ندارند، يعني هيچ‌كدام از كشورهاي نفتي همسايه ايران اصلا با مساله اشتغال مواجه نيستند و حتي بسياري از آنها واردكننده نيروي كار هم هستند. يعني مي‌خواهم بگويم اشتباه كشورهاي صادركننده نفت همسايه ايران، در مقايسه با اشتباه ما خيلي كم‌هزينه‌تر مي‌توانسته باشد، چون آنها مساله انفجار جمعيت دهه 60 را نداشتند. ولي با اين حال، ما مشاهده مي‌كنيم كه خيلي از اين كشورهادرست عمل كردند. در واقع به جز ايران و ونزوئلا و يكي دو كشور آفريقايي، بقيه كشورها عملكرد خوبي داشتند. ما بايد از اين موضوع درس بگيريم و اين سوال را مطرح كنيم كه چه درسي بود كه كويت و عربستان گرفتند اما ما نگرفتيم. حالا هم كه راجع به اشتباه‌هاي گذشته صحبت مي‌كنيم، اين سوال مطرح است كه آيا الان درست متوجه شده‌ايم كه چه اشتباهي كرده‌ايم كه آنها را تكرار نكنيم؛ يا باز هم ممكن است در معرض آن اشتباه‌ها باشيم. اگر ما همه مسائل را فقط در همين حد در نظر بگيريم كه دولت‌هاي گذشته اشتباه كردند كه ارز حاصل از صادرات نفت را بدون منطق وارد اقتصاد كشور كردند و اين ارز تبديل به واردات و بيماري هلندي شد اما اشتغال ايجاد نشد و صنعت وابسته به واردات شد و تعهدات بودجه نيز افزايش يافت، باز هم اشتباه رفته‌ايم.
 
به اين دليل كه اگر فردا به ما بگويند كه تحريم‌ها برداشته شده و فرض كنيم بتوانيم دو يا سه ميليون بشكه نفت در روز را با قيمت بيش از 100 دلار صادر كنيم، بايد ببينيم در اينجا چه مي‌كنيم و از اشتباه‌هاي گذشته درس گرفته‌ايم يا خير؟ به نظر من، اين نكته مهمي است كه رسانه‌ها بايد كمك كنند كه اتفاقات منفي چند سال گذشته را تبديل به درس‌هايي كنيم كه به زبان سياستگذاري امروز و فرداي كشور قابل استفاده باشد وگرنه من فكر نمي‌كنم الان هيچ‌كس اين موضوع را كه بودجه عمراني دولت دو برابر شود، بتواند مهار كند. من فكر مي‌كنم خيلي زود اين خطر وجود دارد كه همه معادلات تغيير كند و دوباره همان اتفاقات گذشته بيفتد. بر اين اساس آنچه كه مهم است، اينكه ما واقعا به اندازه كافي از گذشته درس گرفته باشيم. ما بايد بيشتر از آنكه روي افراد متمركز شويم، روي سازوكارها متمركز شويم تا اتفاقات گذشته نيفتد. البته منظورم اين نيست كه الان دارم نشانه‌هايي از اين خطر را مي‌بينم اما رسانه‌ها مي‌توانند كمك كنند، چون از يك طرف با بدنه تحصيلكرده جامعه ارتباط دارند كه روزنامه مي‌خوانند و از طرف ديگر، با مراجع تصميم‌گيري در تماس هستند. به طور معمول وقتي كه دسترسي به منابع فراهم مي‌شود، از همان سمت بدنه اجتماع و افراد تحصيلكرده جامعه فشاري وارد مي‌شود كه چرا دولت كاري نمي‌كند. مثالي مي‌زنم. هم‌اكنون صندوق ثروت نفت نروژ حدود 900 ميليارد دلار ذخيره ارزي دارد، يعني نزديك به سه برابر توليد ناخالص داخلي ايران. اين مبلغ را كه يك‌دفعه در صندوق ثروت نفت نروژ نريختند، اين پول به تدريج جمع شده است. پس مردم نروژ به اين درك رسيده‌اند كه يك چنين پولي در يك صندوقي بماند تا در كشور خود خرج نكنند و اين پول بيرون نروژ هم باشد و خارج از اين كشور سرمايه‌گذاري شود. حالا من نمي‌گويم 900 ميليارد دلار، مي‌گويم 90 ميليارد دلار. به نظر شما ما اصلا تحمل و ظرفيت اين را داريم كه 90 ميليارد دلار در صندوقي بيرون كشور ذخيره كنيم، يا اينكه با يك انتخاباتي، اين پول در ميان مردم توزيع مي‌شود؟ اصلا مردم از توزيع اين پول استقبال مي‌كنند. پس اگر ما نتوانيم مكانيزم‌هاي مخرب خرج كردن نادرست درآمدهاي نفتي را به درستي براي مردم تبيين كنيم، با مشكلات قبلي روبه‌رو خواهيم بود. اگر يك دولتي هم پافشاري كند، مردم دولت ديگري را مي‌آورند كه اين درآمدها را خرج كند. اين نكته، نكته سرنوشت‌سازي است كه در رابطه با مديريت درآمدهاي نفتي بايد چه سازوكارهايي در جامعه وجود داشته باشد كه نگذارد اين اتفاق تلخ تكرار شود و هر بار تكرار آن، ضررهاي زيادي را به اقتصاد كشور وارد كند. البته در زمان شوك اول نفتي كه قبل از انقلاب رخ داد، ساختار جمعيتي كشور، اصلا اين ساختار نبود. يعني ما تا اين حد ضرورت ايجاد شغل را در كشور نداشتيم، ولي ما درست در دهه 80 فرصت‌هايي را از دست داديم كه متاسفانه ديگر منابع حاصله و از دست رفته، قابل بازگشت نيست. اين منابع، منابعي بود كه الان همه سوال مي‌كنند كجا رفته است. خب يك بخشي از اين پول، يعني حدود 20 درصد آن، صرف واردات كالاهاي مصرفي شده و بخشي نيز تبديل به سفر توريستي به تركيه و كشورهاي ديگر شده است و بخشي هم جايگزين مواداوليه داخلي شده و شغل را از بين برده است. اين اقدام دولت در يك دوره‌يي به مردم رفاه مقطعي داده است، ولي امروز كه نگاه مي‌كنيم، مي‌گوييم‌اي كاش آن درآمد تبديل به شغل و سرمايه در كشور شده بود.
 
‌ الان اين سوال مطرح است كه اگر فردا دوباره اين درآمد براي ما حاصل شود، آيا باز هم تقاضاي مردم اين نيست كه چرا اينقدر سخت مي‌گيريد و رفاهي كه مي‌شود حاصل شود، نمي‌گذاريد بيايد؟
 
من خودم ماده 60 قانون برنامه سوم را نوشتم كه حساب ذخيره ارزي بود. براساس اين قانون، اگر درآمد ارزي از يك حدي بيشتر مي‌شد، بايد به حساب ذخيره ارزي واريز مي‌شد. پس از آن هيچگاه درآمد ارزي كاهش نيافت اما ما دايما مصوبه صادر كرديم كه از حساب ذخيره ارزي برداشت كنيم و خرج كنيم. پس ما اگر نتوانيم روي درس گرفتن از گذشته خودمان و درس گرفتن از ديگران كار كنيم و جمع‌بندي درستي داشته باشيم، اشتباه‌ها همين‌طور تكرار مي‌شود. چرا ما در مصرف منابع مالي و سرمايه‌ها فقط در مسير ضايع كردن و هدر دادن آنها هستيم؟هم‌اكنون ما تبديل به يك مثال در دنيا شده‌ايم و اگر بخواهند در كلاس‌هاي درسي از تورم مثال بزند، ما را مثال مي‌زنند. در زمينه هدر دادن انرژي نيز از ما مثال مي‌زنند؛ در زمينه بد مديريت كردن درآمدهاي نفتي هم ما جزو معدود نمونه‌هاي مثال زدني هستيم. پس اگر ما نتوانيم به يك جمع‌بندي درستي برسيم كه چرا خلاف آن چيزي كه مي‌خواستيم شديم، هيچ دليلي ندارد كه اشتباه‌هاي گذشته تكرار نشود.
 
‌ شما به اين نكته اشاره كرديد كه بايد مكانيزم براي هزينه‌كرد درآمدهاي نفتي داشته باشيم. قانون هدفمند كردن يارانه‌ها براي همين اجرا شد تا مصرف را بهينه كند و يك‌سري درآمدها هم از اجراي اين قانون ايجاد خواهد شد. به نظر مي‌رسيد دولت يازدهم با توجه به رويكرد اعتدالي خود، در مصرف درآمدهاي حاصل از افزايش قيمت انرژي مكانيزم درستي را در پيش گيرد اما ديده مي‌شود كه همان رويكرد گذشته در پيش گرفته شده و حتي در رابطه با سبد كالايي، موضوعي كه ديده مي‌شود، اين است كه يك توقع جديد را براي مردم ايجاد مي‌كند. آيا شما هم اين موضوع را تاييد مي‌كنيد؟
 
ببينيد ما نسبت به مدل مطلوب و مناسب براي هزينه‌كردن منابع حاصل از افزايش قيمت انرژي فاصله زيادي داريم، ولي شما اگر الان آنچه را كه تحت عنوان منابع حاصل از هدفمندي يارانه‌ها در جامعه هزينه مي‌شود را نگاه كنيد، مي‌بينيد كه افزايش قيمت اعمال شده توسط دولت يازدهم و مصارف منابع آن مشخص است. به اين معنا كه در حال حاضر مصرف منابع حاصل از هدفمندي يارانه‌ها در جامعه را مي‌توان به دو بخش تفكيك كرد. يك بخش، تكرار پرداخت همان 45500 تومان يارانه نقدي است كه قبلا نيز پرداخت مي‌شده است. براي اين يارانه‌ها قبلا در دولت گذشته تصميم گرفته شده بود و الان هم به مردم پرداخت مي‌شود.
 
از سوي ديگر، ما در مرحله دوم اجراي قانون، افزايش كمتر از 50 درصدي قيمت انرژي را داشتيم كه بسيار كمتر از افزايش 550 درصدي مرحله اول است. به طور طبيعي هر چه شدت افزايش قيمت انرژي كمتر باشد، منابع كمتري نيز حاصل مي‌شود. همان‌طور كه مشاهده مي‌كنيد، الان دولت بخش مهمي از اين درآمد را در بخش سلامت آورده و گفته مي‌خواهم تحولي با اين منابع كم ايجاد كنم. شما 42 هزار ميليارد توماني كه به مردم بابت 45 هزار و 500 تومان يارانه‌نقدي پرداخت مي‌شود را با 4800 ميليارد توماني مقايسه كنيد كه دولت از هدفمندي يارانه‌ها به بخش سلامت اختصاص داده كه البته در كنار بودجه‌يي هم كه اختصاص پيدا كرده، 10 هزار ميليارد تومان شده است.
 
دولت در اين رابطه برنامه‌ريزي كرده و گفته مي‌خواهم چند بسته بهبود وضع سلامت را در جامعه اجرا كنم؛ به طوري كه مردم به لحاظ هزينه‌هاي درماني از امنيت بيشتري برخوردار باشند. در واقع دولت براي حمايت از مردم، روي خدمتي متمركز شده كه فكر مي‌كند خيلي بهتر از اين پول نقد است كه به طور مساوي به همه پرداخت كند. در اين راستا، قرار است بهبودي در بيمارستان‌هاي دولتي ايجاد كند. قاعدتا كساني كه به بيمارستان دولتي مراجعه مي‌كنند، در مقايسه با كساني كه به بيمارستان خصوصي مراجعه مي‌كنند، قشر كم‌درآمدتر هستند. دولت درصدد است هزينه‌هاي پزشكي مردم را در موارد بستري شدن در بيمارستان‌هاي دولتي در حد 10 درصد نگه دارد و 90 درصد را خودش پرداخت كند. از سوي ديگر، قشر كم‌درآمد و ضعيف جامعه و كساني كه عضو كميته امداد و بهزيستي هستند، از نظر تغذيه در شرايط مساعدي به سر نمي‌برند. بر اين اساس، اين جامعه هدف‌گذاري مي‌شود و يك بخشي از منابع، يعني 2400 ميليارد تومان هم براي اين بخش هزينه مي‌شود. شما به سبد كالايي اشاره كرديد كه يك تجربه‌يي بود كه نارسايي‌هايي داشت و به آن انتقاداتي وارد بود اما آنچه در مرحله جديد ارائه خواهد شد، شكل متفاوتي نسبت به گذشته خواهد داشت و با نظم مشخصي اجرا مي‌شود. به نظر من در مورد نحوه هزينه كردن منابع «جديد» حاصل از افزايش قيمت انرژي، ايراد جدي به دولت يازدهم وارد نيست. تاكنون هم من نديده‌ام كسي بگويد چرا دولت اين پول را به بخش سلامت آورده يا چرا قشر بسيار كم درآمد جامعه يعني جمعيت تحت پوشش كميته امداد امام (ره) و سازمان بهزيستي را به عنوان گروه هدف حمايت غذايي تعريف كرده است اما اين را قبول دارم كه موضوع پرداخت مساوي يارانه نقدي يك دغدغه اجتماعي در جامعه است كه چه‌كار مي‌توانستيم انجام دهيم و آيا اين كار دولت، كار درستي بوده است يا خير؟ در حال حاضر حذف عده‌يي از جمعيت كشور از دريافت يارانه خيلي جاي بحث و بررسي دارد. الان اين سوال در ذهن مردم است؛ ضمن اينكه مي‌تواند اختلاف‌نظرهاي زيادي وجود داشته باشد كه چه كارهايي مي‌شود انجام داد، ولي آنچه كه من فكر مي‌كنم خيلي كم مي‌شود به آن پرداخت و به عنوان ناكارايي در تحليل نسبت به شرايط وجود دارد، اين‌است كه به‌نظر من ابعاد مختلف موضوع حذف يك عده‌ از دريافت يارانه به درستي درك نشده است. اين سوال مطرح است كه چطور مي‌شود اين كار را انجام داد و بعد از حذف عده‌يي از دريافت يارانه، چه اتفاقي مي‌افتد؟! مگر مجلس تصويب نكرد كه يارانه به افرادي پرداخت شود كه نيازمند و متقاضي باشند؟
 
‌بالاخره مي‌توان شاخصي در اين باره داشت. مثلا خانواده‌يي كه ماهانه X درآمد دارد را بايد ببينيم 45 هزار و 500 تومان چه سهمي در زندگي آنها دارد.
 
شما فرض كنيد يك خانواده چهار نفره ماهانه دو ميليون تومان درآمد داشته باشد. اين خانواده در ماه 180 هزار تومان يارانه نقدي مي‌گيرد كه تقريبا 5/8 درصد از درآمد آن مي‌شود. آيا پولي كه به درآمد يك خانواده حدود 5/8 درصد مي‌افزايد، قابل صرف‌نظر كردن است؟
 
‌قطعا نيست.
 
حالا كه نيست، اين موضوع را در نظر بگيريد كه اقتصاد ما در سال‌هاي 91 و 92 در مجموع حدود 14 درصد و حتي بيشتر درآمد سرانه‌اش كاهش پيدا كرده است. يعني مردم فقيرتر شده‌اند. پس اگر 45 هزار و 500 تومان از سال 89 به مردم پرداخت شده اما درآمد سرانه كاهش پيدا كرده يعني وزن يارانه‌ها در هزينه‌هاي خانواده‌ها بيشتر شده است. شما اگر دهك دهم را كه پردرآمدترين دهك جامعه است نگاه مي‌كنيد، مي‌بينيد كه به طور متوسط حدود 5 درصد از هزينه‌هاي‌شان از محل يارانه تامين مي‌شود. البته شما يك خانواده چهار نفره با ماهانه پنج ميليون تومان را در نظر بگيريد. حالا اينكه ما بخواهيم بگوييم كه به عنوان مثال، اگر هر كسي دو ميليون تومان و بيشتر در ماه درآمد داشته باشد يارانه پرداخت نمي‌كنيم، اين نكته را بايد در نظر بگيريم كه فردي كه دو ميليون و 10 هزار تومان در ماه درآمد دارد و فردي كه يك ميليون و 990 هزار تومان درآمد دارد، چه‌كار بايد كند؟ گفتن اين موضوع خيلي ساده است كه بگوييم 20، 30 درصد جامعه را بايد از دريافت يارانه حذف كنيم. يك‌بار در زمان دولت قبل گفتند خانواده‌ها را در بخش كم‌درآمد، متوسط‌درآمد و پردرآمد خوشه‌بندي كنيم. نتيجه آن، اين شد كه اين طرح كنار رفت. الان براي خيلي‌ها سوال است كه چرا دولت عده‌يي را از دريافت يارانه حذف نمي‌كند؟ عده زيادي فكر مي‌كنند دولت بنا به دلايلي نمي‌خواهد اين كار را انجام دهد، ولي من مي‌خواهم مساله به لحاظ فني تبيين شود. البته من در موضع دولت اين مباحث را مطرح نمي‌كنم و دولت قاعدتا روال خاص اطلاع‌رساني خود را دارد. من نظر خودم را عرض مي‌كنم. حتي يك زماني اين بحث وجود داشت كه حساب‌هاي بانكي افراد بررسي شود كه سر و صداهاي زيادي به پا كرد. البته يك بخشي‌اش درست بود و به نظر من هوشياري شد كه اصلا كسي سراغ اين موضوع نرود. اين كار لطماتي وارد مي‌كرد كه اصلا كل اقتصاد كشور را به‌هم مي‌ريخت. حالا فرض كنيد چنين امكاني را به شما بدهند، شما فكر مي‌كنيد يك سري اطلاعات شسته رفته و مشخص وجود دارد و از آنها مي‌شود فهميد كه هر كسي در چه وضعيت و شرايطي قرار گرفته است. الان حدود 350، 360 ميليون حساب بانكي در كشور وجود دارد. فكر مي‌كنيد چند وزارتخانه و كارمند لازم باشد كه بررسي كند كه افراد چقدر پول دارند، چون حدود 80 ميليون جمعيت به طور متوسط، براي هر كدام چهار، پنج حساب بانكي وجود دارد. حالا يك فرد را در نظر بگيريد كه ديروز حساب بانكي‌اش خالي شده اما يك ماه قبل يك پولي در آن بوده است. اين نشانه چيست؟ يا برعكس، يك نفر حساب بانكي‌اش خالي بوده و حالا خانه خود را فروخته و پول زيادي وارد حساب او شده است. يعني يك به‌هم ريختگي اجتماعي بزرگي در كشوري كه مردم آن به آرامش و تمركز نياز دارند، ايجاد مي‌كند اما در كل بايد اين موضوع را به خوبي بررسي كرد. در واقع موضوع حذف بخشي از جامعه از دريافت يارانه به عنوان يك موضوع خوب است در نظر گرفته شود و تا آنجايي كه مي‌شود، روي آن كار كرد اما وارد شدن در اين موضوع، هيچ خارج شدني ندارد. يعني اگر در اين موضوع وارد شويد، با مسائلي درگير مي‌شويد كه خارج شدن از آن سخت است. شما به سبد كالا اشاره كرديد. يك اشكال سبد كالا، نحوه توزيع آن بود و يك اشكالش هم اين بود كه يك‌دفعه ظرف مدت كوتاهي جمعيتي كه سبد كالا مي‌گرفتند، چند برابر شد. در همين دانشگاه ما، به مستخدم سبد كالا تعلق نگرفته بود اما به استاد دانشگاه تعلق گرفته بود. به سرعت تمام افراد به طرح سبد كالا اضافه شدند تا جايي كه مطمئن شوند هيچ كسي از اين موضوع جا نمانده است. ما داريم راجع به واقعيتي صحبت مي‌كنيم كه نه نظام تامين اجتماعي داريم كه فقرا را شناسايي كرده باشد و نه نظام مالياتي كه ثروتمندان را شناسايي كرده باشد. پس خيلي بايد مراقب باشيم كه در بازي‌اي وارد نشويم كه با مردم درگير شويم؛ بدون اينكه اصلا دستاوردي بتوانيم داشته باشيم. پس يك بخشي از موضوع، بخش فني مساله است كه به نظر من خيلي اهميت دارد و خيلي خوب بايد تبيين شود كه حذف عده‌يي از دريافت يارانه به چه معناست. البته توجه داشته باشيد كه ما داريم راجع به تصحيح تصميمي صحبت مي‌كنيم كه سه سال است اجرا شده است. روز اول مي‌شد عده‌يي را به‌راحتي حذف كرد اما وقتي يارانه‌ها پرداخت شد و وارد الگوي مخارج مردم شد، آن زمان همه‌چيز فرق مي‌كند.
 
‌ البته مثال من از سبد كالا، موضوعيت آن نبود. به‌هرحال دولت بحث اعتدال را در اقتصاد در پيش گرفته است. به همين دليل نبايد يك مطالبه جديد براي مردم ايجاد مي‌كرد.
 
بله، موضوع سبد كالا ايرادات و انتقاد زيادي به آن وارد بود اما خوشبختانه به دليل اينكه يك‌بار اتفاق افتاد و ديگر تكرار نشد، تبديل به يك توقع اجتماعي نشد. الان دولت سبد كالا را تبديل به يك مدل حمايتي از جمعيت كميته امداد و سازمان بهزيستي كرده است. هم‌اكنون شكل قبلي ارائه سبد كالايي تصحيح شده است، يعني تبديل به توقعي نمي‌شد كه مردم بعدا بگويند سبد كالاي اين ماه ما چه مي‌شود و سبد كالاي ماه بعد چه مي‌شود.
 
شما ملاحظه خواهيد كرد كه آنچه قرار است اجرا شود، در چارچوب نظام هدفمند كردن يارانه‌ها و متمركز روي جمعيت هدف كميته امداد و سازمان بهزيستي خواهد بود و قشر كم‌درآمدترين جامعه حمايت مي‌شوند.
 
اما در كل ما بايد موضوع حذف عده‌يي از يارانه‌بگيران و همه شروط آن را با كمك صاحب‌نظران به لحاظ فني بررسي كنيم تا ببينيم در آينده چه مي‌توانيم بكنيم. نكته دوم اين است كه ما يك اقتصادي با 950 و 960 هزار ميليارد تومان توليد ناخالص داخلي داريم. اين اقتصاد با ركود مواجه است و طي دو سال از نظر درآمد و توليد كوچك شده است. اين اقتصاد اگر بتواند رشد 3، 4 درصدي و حتي بيشتر داشته باشد، درآمدي كه در جامعه ايجاد مي‌كند، وضع را بهتر خواهد كرد. هم‌اكنون مساله شماره يك اقتصاد كشور اين است كه چگونه از ركود خارج شويم و چه‌كار كنيم كه اقتصادمان حداكثر ممكن رشد را داشته باشد، بنابراين تمام تمركز ذهني سياست‌گذاران، كارآفرينان، افكارعمومي و مطبوعات به نظر من بايد روي اين موضوع متمركز شود كه چطور از ركود خارج شويم تا اقتصادمان درآمد ايجاد كند. ما اگر تمام نيروي جامعه را روي اين موضوع بگذاريم كه كسي يارانه مي‌گيرد يا خير، همان‌طور كه گفتم، وارد شدن در آن هست اما خارج شدني از آن وجود ندارد. اگر تمام وقت دولت و مجلس و افكارعمومي در سال 93 به اين سمت برود، معلوم نيست كه فرصت سال 93، در سال 94 يا 95 قابل تكرار باشد. مي‌خواهم بگويم مساله يارانه كه تصميمي بوده كه قبلا گرفته شده و الان دولت يازدهم بايد براي آن برنامه داشته باشد، مساله شماره يك اقتصاد ايران نيست. مساله شماره يك اقتصاد ايران خروج از ركود است. من نمي‌خواهم بگويم هيچ كاري نبايد انجام شود، من يك نكته را مي‌خواهم بگويم و اينكه اين موضوع خيلي پيچيده‌تر از آن است كه خيلي‌ها به سادگي اظهار مي‌كنند كه چرا دولت 20، 30 درصد از يارانه‌بگيران را حذف نمي‌كند؛ بدون اينكه به اين جنبه‌ها توجه كرده باشد.
 
‌آقاي دكتر، هم‌اكنون موضوع اعتدال به عنوان يك جريان سياسي در كشور ما شكل گرفته است. به نظر شما ما قادر هستيم اعتدال را به عنوان يك مطالبه و خواست اقتصادي سامان دهيم؟
 
سامان گرفتن اقتصاد كشورهاي مختلف دنيا و تبديل آن به يك مطالبه اجتماعي، به علمي و منطقي تصميم گرفتن‌ها برمي‌گردد. از اين علمي و منطقي تصميم گرفتن، خودبه‌خود اعتدال بيرون مي‌آيد. به‌كار گرفتن علم هم به اين معنا نيست كه يك نسخه‌يي از پيش نوشته شده وجود دارد و آن نسخه را مي‌توانيم بگيريم.
 
اگر مي‌گوييم از تجربه دنيا بايد استفاده كرد، به اين معنا نيست كه يك نسخه نوشته شده‌يي وجود دارد. علم مثل چراغ است. شما وقتي با خودرو با چراغ روشن رانندگي مي‌كنيد و فرمان خودرو دست خودتان است، چراغ خودرو، نور را در مسير شما مي‌اندازد و شما مسيرتان را انتخاب مي‌كنيد. در نتيجه به‌كارگيري علم به معناي حذف راننده از تصميم‌گيري اقتصادي كشور نيست، بلكه به معناي آگاهانه‌تر تصميم گرفتن است. حالا فردي كه پشت ماشين نشسته و شب هم هست و چراغ جلو را روشن كرده، قاعدتا اگر از سلامت و مهارت حداقلي در رانندگي برخوردار باشد، يك مسير بدون دست‌انداز و بدون پيچ‌وخم را انتخاب مي‌كند. ولي اگر ما از ابزار علم و منطق استفاده نكنيم، حتما در افراط و تفريط گرفتار خواهيم شد و با اقتصاد همراه با شوك‌هاي مختلفي مواجه خواهيم كرد.
 
در حال حاضر يكي از دستاوردهايي كه مردم از آن بهره‌مند مي‌شوند، اين است كه هيجان و التهاب از تصميم‌گيري كنار رفته است. يعني شما انتظار نداريد تصميم‌گيرنده كه به تلويزيون مي‌آيد، يك‌دفعه شوكي را به اقتصاد وارد كند. اين را شايد بتوان به معناي اعتدال و آرامش و نبود هيجان برداشت كرد. هيجان در برخي موارد خوب است اما براي تصميم‌گيري خطرناك است. بنابراين من فكر مي‌كنم چيزي كه بايد مطالبه اجتماعي باشد و در مورد آن مراقبت صورت گيرد، اين است كه تصميمات، علمي و منطقي باشد. اگر از عقل و علم استفاده كنيم، حتما تصميمات معتدل خواهد بود. تعادل به معناي اين است كه عدم تعادل در بازارها وجود نداشته باشد. خب ما اگر بخواهيم در اين مسير حركت كنيم، قاعدتا يك مسير منطقي و عقلايي بايد اتفاق بيفتد.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
برای صدا و سیما متاسفم
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 13:5 | بازدید : 1246 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
به راستي ساختن برنامه از خاطرات سال 1370 آيت‌الله هاشمي رفسنجاني كه بدون ظاهرسازي و پنهان‌كاري بيان شده است، آن هم در سال 1393 چه توجيه سياسي، جز عقده‌گشايي دارد؟!
به گزارش انتخاب
پخش خاطره ای قدیمی در خبر 20:30 شبکه دوم سیما ، باعث حیرت ناظران سیاسی در مورد اهداف پشت پرده ی این اتفاق شده است.

رضا سلیمانی با ارسال یادداشتی در این رابطه به «انتخاب» ، می نویسد:

هر بيننده‌اي كه پنج‌شنبه 29/3/93 برنامه «صرفاً جهت اطلاع‌»، را از رسانه ملي!! ديده و اطلاع‌رساني را رسالت صداوسيما تعريف كرده باشد، دچار تناقض مي‌شود، افسوس مي‌خورد و اين سؤال برايش پيش مي‌آيد كه رسانه ملي را چه مي‌شود و چه كساني يا گروهي برنامه‌هاي سياسي آن را تبيين مي‌كنند؟! اين رسانه، متأسفانه، همزمان با جهت‌گيري برخلاف مسير حركت جامعه، همچون كبكي سر را زير برف كرده و به پيروي بي‌‌چون و چرا، از عقده‌گشايي چند سايت اينترنتي طرفدار دولت گذشته مي‌پردازد و ابائي هم ندارد كه مردم و نخبگان كشور تأسف بخورند.

اگر بپذيريم كه برنامه‌سازي و مخصوصاً انتخاب و ارسال برنامه‌هاي سياسي روي آنتن به ويژه در صداوسيما آن هم از نوع 20:30 آن، براساس نظر مشورتي يك شورا و گروه انجام مي‌شود، اين تأسف دو چندان مي‌گردد، چون يك جريان مرموز كه قبل از انتخابات رياست جمهوري سال 84 در رسانه ملي!! رخنه كرده و با هدف مقابله تبليغاتي با يك جناح سياسي و طرفداري از جناح سياسي مقابل، چوب حراج به همه دستاوردهاي انقلاب اسلامي مي‌زد و در تمام 8 سال دولت نهم و دهم با پيروي از ادبيات بي‌ادبانه رئيس دولت، اكثر بزرگان انقلاب اسلامي را با همين نوع ادبيات خاص مورد نوازش قرار مي‌داد، حالا حتي پس از گذشت يك سال از استقرار دولت جديد كه برخلاف خواست رسانه ملي!! بر سر كار آمد، هنوز قدرت القاي اهداف خويش را به برنامه‌سازان سازمان دارد و ابتدا از طريق سايت‌ها و برخي روزنامه‌هاي افراطي طرفدار دولت قبل خبر مي‌سازد و بلافاصله به عوامل خويش در اين سازمان، مأموريت برنامه سازي مي‌دهد و مي‌داند كه به بهترين شكل ممكن در پربيننده‌ترين بخش خبري، روي آنتن مي‌رود.

به راستي ساختن برنامه از خاطرات سال 1370 آيت‌الله هاشمي رفسنجاني كه بدون ظاهرسازي و پنهان‌كاري بيان شده است، آن هم در سال 1393 چه توجيه سياسي، جز عقده‌گشايي دارد؟!

آيا براي ديگر خاطرات ايشان كه از دوران مبارزه، اوايل انقلاب، 8 سال دفاع مقدس و مسائل ديگر به صورت كتاب چاپ و منتشر شده است هم ويژه‌برنامه مي‌سازند؟!

آيا هيچ عقل سليمي در جامعه مي‌پذيرد كه اين اقدامات در راستاي وظيفه اطلاع‌رساني باشد؟ آيا مردمي كه سابقه 8 سال حمايت بي‌چون و چراي صداوسيما از سياست‌ها و ادبيات دولت‌هاي نهم و دهم را مشاهده كرده‌اند، اكنون در اين مقطع باور مي‌كنند كه افزايش مناظره‌ها، دعوت از چهره‌هاي شكست خورده انتخابات، بزرگ كردن مشكلات باقي مانده از دولت مورد حمايت آنها و تحريك مرموزانه مردم عليه دولت يازدهم، از سر نيت خير و دلسوزي و رسالت اطلاع‌رساني باشد؟! شوراي نظارت بر صداوسيما چه مي‌كند؟ ضروري است مخصوصاً نمايندگان رؤساي سه قوه يك بار ديگر برنامه «صرفاً جهت اطلاع» (بخوانيد صرفاً جهت عقده‌گشايي) روز پنج شنبه هفته گذشته (29/3/93) را ببينند و به سران محترم قوا كه الحمدا... با معيار اخلاق و با تعامل عقلاني در رفاقت و صميميت، درصدد حل مشكلات مردم و كشور و پاك كردن سوءتدبيرهاي گذشته و اثرات منفي گفتار و رفتار رئيس جمهور سابق هستند، گزارش بدهند كه در صداوسيماي كنوني چه مي‌گذرد؟! چه كساني يا گروهي در اين سازمان تصميم‌گير هستند؟! چون دشمني با نظام اسلامي و مردان تأثيرگزارش در اين برنامه آن‌قدر هويداست كه اگر كسي مطمئن نباشد كه برنامه‌هاي تلويزيون را از ماهواره‌ها نمي‌گيرد، فكر مي‌كند دارد يكي از برنامه‌هاي شبكه‌هاي دشمن نظام را تماشا مي‌كند.

مطمئناً، شبكه‌هاي معاند انقلاب هم براي رويگرداني جوانان ايران در جمهوري اسلامي اين‌قدر آشكارا، ناشيانه و مغرضانه، خبرسازي نمي‌كنند.

و بالاخره اينكه، گويا هدف مبارزه سياسي و تلاش براي ايجاد فاصله بين مردم و تفكرات آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، آن‌قدر براي اين جريان و گروه مرموز در صداوسيما، حياتي است كه اولاً از يك طرف سخنان ايشان در سخنراني‌ها و ديدارهاي داخلي و خارجي را حتي در مورد دوران دفاع مقدس و امام و رهبري حذف و سانسور مي‌كنند و از طرف ديگر، با ذره‌بين در خاطرات 20 سال پيش مي‌گردند تا كلمه‌اي وفق مراد خويش پيدا نمايند و برنامه بسازند و به اهداف برخي سايت‌ها و روزنامه‌هاي افراطي و جنجالي كمك و نقش مكمل را ايفا نمايند.

والسلام



:: موضوعات مرتبط: متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
جنگ جنگ تا پیروزی
دو شنبه 2 تير 1393 ساعت 14:10 | بازدید : 1740 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

عزیزانی که مایل به شرکت در جهاد فی سبیل الله در برابر حرامیان داعش میباشند آماده باشند

با بلند شدن پرچم ((جهان در انتظار توست یا مهدی))

جوانانی که تا بحال میگفتند ای کاش بودیم تا تو را حمایت می کردیم بپا خواهند خواست و از سرا سر ایران به جنگ داعش خواهند شتافت و خون پاک خودذ را برای امام حسین فذا خواهند کرد

شهادت در کربلا  برای حسین((علیه السلام)) ممکن شده

منتظر پیام های بعدی ما باشید

عزیزانی که مایل به راهپیمایی کشوری میباشند با ارسال پیامک ((یالثارات الحسین))آمادگی خود را اعلام نمایند

09139099748



:: موضوعات مرتبط: متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
اعلام جهاد آیت الله مکارم شیرازی برای دفاع از تمامیت عراق و عتبات
دو شنبه 2 تير 1393 ساعت 14:6 | بازدید : 1177 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

 

آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، دفاع از تمامیت عراق به خصوص عتبات عالیات بر همه علاقه مندان به اسلام و اهل بیت (ع) را به عنوان جهاد فی سبیل الله واجب دانست.
به نقل از انتخاب
 آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، دفاع از تمامیت عراق به خصوص عتبات عالیات بر همه علاقه مندان به اسلام و اهل بیت (ع) را به عنوان جهاد فی سبیل الله واجب دانست.
 
به گزارش «انتخاب» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله مکارم شیرازی، این مرجع تقلید روز دوشنبه با صدور پیامی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم تاکید کرد: خداوند کسانی را دوست دارد که در راه او برای حفظ اسلام و مسلمین همچون یک سد پولادین جهاد و پیکار می کنند.
 
وی افزود: شهیدان راه دفاع از تمامیت عراق به خصوص عتبات عالیات، به شهدای کربلا می پیوندند و به نظر من این حوادث فرصت خوبی بود برای مردم عراق که یک لشکر مردمی جان برکف در کنار ارتش رسمی خود به وجود آورند که آثار آن در آینده بسیار نمایان خواهد شد.
 
این مرجع تقلید تصریح کرد: همه می دانیم بعد از آنکه تروریست های تکفیری و حامیان آنها از کشورهای عربی و آمریکا و اسراییل غاصب گرفتار شکست خفت باری در سوریه شدند، تصمیم گرفتند آن را در عراق جبران کنند.
 
درقسمت دیگری ازاین پیام آمده است: اما چیزی نگذشت که دیدیم ملت عراق اعم از شیعه و اهل سنت و کرد که جان و مال و ناموس و کشورشان را در خطر تروریست های تکفیری خونخوار دیدند که به هیچ چیز و هیچ کس رحم نمی کنند، به پا خاستند و به یاری ارتش شجاع عراق شتافتند و به ندای مراجع محترم حوزه علمیه نجف لبیک گفتند و حدود دو میلیون نفر برای این جهاد فی سبیل الله نام نویسی کردند و آنها که آموزش ندیده اند به سرعت آموزش می بینند و ان شاءالله همه قومیت ها و مذاهب عراقی با هم متحد خواهند شد.
 
در بخش دیگری ازاین پیام آمده است: تروریست های تکفیری و حامیان آنها بدانند در صورت لزوم میلیون ها نفر از کشورهای دیگر همان ها که هنگام اربعین با پای پیاده از دورترین نقاط به سوی مرقد ائمه عراق می آیند به نیروهای مردمی عراق می پیوندند و ارتش شجاع آن را یاری می دهند.
 
آیت الله مکارم شیرازی در این پیام با بیان اینکه دشمنان کوردل و حامیان غربی و عربی آنها به زودی خواهند فهمید که با یک ارتش چندین میلیونی بی سابقه روبرو هستند، افزوده است: جوانان عاشق اسلام و اهل بیت(ع) باید آمادگی خود را حفظ کنند و در صورت لزوم و درخواست دولت عراق به آنها بپیوندند.
 
عناصر گروه تروریستی موسوم به ˈدولت اسلامی عراق و شامˈ(داعش) علاوه بر مناطقی از سوریه در هفته های اخیر با همدستی بعثی های صدامی و برخی طرف های خائن، مناطقی را دراین کشور اشغال کرده اند.
 
در پی این تجاوزات گسترده به شهرهای شمالی و غربی عراق، آیت الله سیستانی و بسیاری از علما و شخصیت های عراقی اعم از شیعه و سنی، بر لزوم دفاع از کشور و دوری از فتنه تفرقه مذهبی تاکید کردند و از مردم عراق خواستند برای مقابله با تکفیری ها وارد کار شوند.
 


:: موضوعات مرتبط: مناسبتی , متفرقه , سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
خوب یا بد قضاوت با شما
دو شنبه 2 تير 1393 ساعت 14:3 | بازدید : 1272 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

دیلی میل نوشت: فلوریدای آمریکا را فراموش کنید، دیگر ایران مقصد برتر توریستی است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، افزایش سفر به ایران در انگلستان با رشد 400 درصدی مواجه شده است.

دولت احمدی نژاد مانع سفر توریست ها به ایران می شد اما با حضور حسن روحانی این کشور پذیرای گردشگران شده است.

جان بیلی مدیر آژانس توریستی وایلد فرانتیرز که مدت 10 سال است که تورهای ایران را سازماندهی می کند امیدوار است که نسبت به سال 2013 گردشگران بیشتری به ایران بفرستد.

وی افزود: با حضور روحانی در ایران و کاهش تنش ها بسیاری از مردم برای سفر به ایران احساس امنیت می کنند.

بلبی اضافه کرد: در دوران احمدی نژاد کمپانی ما تنها یک یا دو تور ایران سازماندهی می کرد اما همه چیز امسال تغییر پیدا کرده است. در سال 2012 فروش بلیت سفر به ایران بسیار دشوار بود و تنها دو کمپانی در این زمینه فعالیت می کردند اما در امسال تعداد آژانس های مسافرتی که تور ایران برگزار می کنند به 9 عدد رسیده است.

با این وجود دولت انگلیس همچنان می گوید که تابعین این کشور در سفر به کشورهای خاورمیانه باید محتاط باشند.



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
رییس جمهور درحال تماشای بازی ایران
چهار شنبه 28 خرداد 1393 ساعت 16:12 | بازدید : 1221 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
رئیس جمهور یکبار دیگر حمایتش از تیم ملی فوتبال ایران نشان داد.

به گزارش انتخاب؛ حجت الاسلام دکتر حسن روحانی، در زمان پخش مسابقه فوتبال تیم ملی برابر نیجریه در منزل درحالی حالی به تماشای بازی شاگردان کروش نشست که ست کامل لباس تیم ملی را بر تن داشت. این شاید یکی از معدود عکس های رئیس جمهور باشد که لباس ورزشی به تن دارد.

روحانی در صفحه تویتر خود در کنار این عکس نوشت:« به بازیکنان‌مان افتخار می‌کنم که توانستند اولین امتیاز را در جام‌جهانی کسب کنند. امیدوارم این اولین امتیاز از چند امتیازی باشد که آنها در این مسابقات به دست خواهند آورد.»

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
کاش میشد باز هم از نو نوشت((روحانی مرد روز های خیلی دور))
دو شنبه 26 خرداد 1393 ساعت 16:9 | بازدید : 1470 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
حضرت آیت الله كه مقتدرانه از گردان هاي شهادت دفاع مي كنند و تلاش فداکارانه ی بزرگان در دفاع مقدس را نقد می فرمایند ، چطور در زمان جنگ نه گرداني راه انداختند و نه يك بار در جبهه ديده شدند ؟ ... چه شد که ایشان درسال هاي41 42 و 43 زمانی، در کنار دیگراني بسيار مبارزه کردند، اما در هنگامه خطر و مظان و مشكل به یکباره ايشان امام و مبارزه را رها كردند و بوسيدند و در طاقچه نهادند؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 


مصطفی فقیهی مدیرمسئول پایگاه خبری «انتخاب» طی یادداشتی در روزنامه جمهوری اسلامی با عنوان «شش نکته با آیت الله مصباح در مورد رییس جمهور روحانی» نوشت :

آیت الله مصباح یزدی اخیراً اظهارات بی سابقه ای علیه رییس جمهور به زبان آورده اند. سخنانی که از چند سو، تأمل را بر می­انگیزد:

اول: بنا به دلایلی که بسیاری می­دانند و اینجا مجال بازگویی آن نیست، آیت الله مصباح یزدی چهره ی نه چندان فعال ایام حیات امام (ره)، سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه ی ایام اصلاحات بود که یکباره و با اشتباه استراتژیک برخی افراد جریان دوم خرداد ، به قله جریان اصولگرایی بدل شد و چنان شد که محمود احمدی نژاد، به عنوان کاندیدای جریان فکری ایشان وارد عرصه شد و با اتفاقاتی که افتاد ، ردای ریاست جمهوری برتن کرد ؛ گو آنکه رابطه ی آقای مصباح یزدی با احمدی نژاد در دوره دهم ریاست جمهوری، رو به تیرگی رفت ، اما او هیچ گاه نقدی را متوجه دولت نکرد . برخی معتقد بودند آیت الله درس عبرتی گرفته و فهمیده که نمی تواند تئوری پرداز انقلاب باشد. لذا چنین انتظار بود که تجربه شکست خورده ی احمدی نژاد ، لیدر جریان پایداری را وادارد که تئوری های عجیب این جریان را بوسیده و بر طاقچه نهد!

با این وجود، به نظر می­رسد در مدت اخیر تلاش­های پنهانکارانه ای در حال صورت گرفتن است تا این رویه همچنان ادامه یابد. برخی بنا به تجربه خود نشان داده ­اند که بیشتر مایلند فضای سیاسی را ملتهب و مضطرب نگاه دارند تا همواره دستاویزی برای فعالیت سیاسی تخریب گرایانه خود داشته باشند. این حضرات تصور کرده اند قطعاً اگر آیت الله مصباح چونان ایام اصلاحات ، برچسب و اتهامات عجیبی نثار این و آن کند ، می­تواند با ادامه ی همان روند، تصویری غول آسا از جریان خود ترسیم کند ، "تیتر" شوند و حکومت و افکار عمومی را به انحاء و صور گوناگون متهم و مشوش کند تا بار دیگر ، صندلی نخست قدرت اجرایی کشور را تصاحب کنند.

دوم: حضرت آیت الله مصباح یزدی که سابق بر این ، فرمانبری از سخنان رییس جمهور را همان پذیرش کلام خداوند می پنداشتند ، ظاهراً با بیانات اخیر خود، مشخص فرموده اند که منظور ایشان ، رییس دولت نهم بوده و نه هر رییس جمهور از راه رسیده که از قضا سنخیتی با آراء و عقاید ایشان نداشته باشد! ایشان در اظهارنظری بی سابقه ، دکتر روحانی را به باد حمله گرفته و ایشان را تلویحاً «انگلیسی» ، «زمینه ساز نفوذ نامحرمان» ، «ولایت شیطان» و .... خوانده است.


برای بند بند سخنان ایشان ، پاسخ بسیار است ، اما شاید انتشار همه ی آن چندان به صلاح نباشد ، لذا تنها به بخش اندکی از شبهات ایشان ، پاسخی کوتاه می دهم تا امر بر حضرات مشتبه نشود که آنچه گفتند عین صواب است و دغدغه و دلمشغولی نظام و ملت.

آیت الله مصباح در پاسخ به پرسشگران، با اشاره به این‌که متأسفانه کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند، عمامه به سر هستند، خاطر نشان کرد: آیا این عده فکر می‌کنند مردم نمی‌فهمند و سرشان نمی‌شود؟ آیا فکر می‌کنند با تعارف‌های توخالی و استفاده دائم از لفظ مقام معظم رهبری، در حالیکه عملشان بر خلاف صریح فرمایشات رهبری است، می‌توانند مردم را فریب دهند؟«

با خواندن این جملات، کسانی که حافظه انبوهی از 8 سال ریاست جمهوری احمدی نژاد دارند، چه نقشی در ذهن آنها می­نشیند؟ تردیدی نیست که برخی از آنها با شنیدن این گفته­ ها، آن هم از سوی ایشان، شگفت ­زده می­شوند. با هر شاخص و معیاری که بسنجید، دوران 8 سال ریاست جمهوری مرید ایشان - محمود احمدی نژاد - با دوران پیش و پس از آن در نسبت با سوءاستفاده از شخصیت و روش و منش مقام معظم رهبری، قابل مقایسه نیست. آیا ایشان ماجراهای 11 روز خانه نشینی رییس جمهور وقت ، پاسخ دیرهنگام و عجیب احمدی نژاد به نامه رهبری و یا سکوت معنادار همان رییس جمهور در قضایای 88 و ماجراهای بارها رخ داده ی «سوءاستفاده از لفظ مقام معظم رهبری« ، را از یادبرده اند؟!

چرا حضرت آیت الله، آن روز امام (ره) را از مدفن، صدا نکردند؟ چرا آن روز که اسفندیار رحیم مشایی را در مجلس رقص زنان ترکیه ای دیدید ، از امام (ره) چیزی نگفتید؟ چرا زمانی که رییس جمهور وقت ، مادر چاوز را در آغوش گرفت ، سکوت اختیار کردید؟! ، چرا در برابر چندین فساد هزاران میلیاردی دولت های نهم و دهم ، پرداختن به «اسفار ملاصدرا» و »اشارات شیخ الرییس» را مقدم بر «مباحث سیاسی» دانستید؟! چرا آن ایام احساس وظیفه نکردید؟

سوم. در این میان،ذکر این نکته نیز گفتنی است که تکرار مکرر لفظ «مقام معظم رهبری» در سخنان دکتر روحانی، برخلاف نظر آیت الله مصباح، تعارف واژگونه و توخالی نیست ، بلکه حکایت از آن دارد که رییس جمهور، هم به تبعیت خود از «مقام ولایت «مفتخر است هم از حمایت بی دریغ ایشان از دولتش اطمینان دارد. ضمن آنکه نیازی نیست امام (ره) - چندان که حضرت مصباح می فرمایند - سر از مدفن بیرون بیاورد، چرا که چون اویی همچنان ناخدای کشتی «جمهوری اسلامی» است. آیت الله خامنه ای خود ، در راه همان امام (ره) قدم بر می دارد و چونان 24 سال اخیر، ناظر بر وقایع و اتفاقات است.

چهارم. جای جای اظهارات اخیر آیت الله، جا برای "شگفتی" کم نمی گذارد. اما شگفت­ تر از همه، آن است که آیت الله مصباح فراموش می کنند که می­توان گذشته را فراموش کرد اما نمی­توان دیگران را به فراموشی فراخواند. برخی از اهم مشکلات متنوعی که امروزه ما با آنها دست در گریبانیم،

ایشان در بخشی دیگر از سخنان ، چنین گفتند که» در ابتدای نهضت امام خمینی(ره) عده‌ای می‌گفتند نباید با شاه در افتاد، چرا که تنها شاه شیعه در جهان است و باید با مسالمت و مدارا از حکومت وی برای نشر تشیع استفاده شود. حتی در هشت سال دفاع مقدس نیز عده‌ای معتقد بودند این جنگ هرچه زودتر باید تمام شود، چرا که جنگ غیر از از دست دادن جوان‌ها و بیوه شدن زنان و تخریب منابع و ضربه به اقتصاد کشور، حاصل دیگری ندارد! وی با اشاره به این‌که این نحوه تحلیل‌ها و تفسیر‌ها از صدر اسلام تاکنون وجود داشته و دارد، خاطر نشان کرد: امام(ره) هنوز در پاریس بودند که مهندس بازرگان که یک شخصیت اسلامی و مورد احترام تلقی می‌شد، از سر دلسوزی و خیرخواهی به امام پیشنهاد کرد که اختلافات با شاه را تمام کنند، چرا که نمی‌توان با شاه و ارتشی که دارد، مقابله کرد و این مقابله وضع را بدتر می‌کند و البته امام (ره)، پس از سخنان وی، شاه را رفتنی دانسته و ارتش را برادران خود خطاب کردند که بعد از رفتن شاه به جمهوری اسلامی می‌پیوندند... از همان روزی که امام (ره) در پاریس بود، بسیاری- چه بسا از سر خیر اندیشی از امام (ره) خواستند تند و سخت برخورد نکنند، چرا که آنها روحیه برخورد نداشتند، و می‌خواستند راحت‌طلبی خود را با صلح و مدارا حفظ کنند و هرگز اجتماع و تظاهرات را برنمی‌تافتند، چه برسد به جان دادن.»

این سخن، از بحث برانگیزترین بخش از سخنان آیت الله مصباح یزدی است .چگونه ایشان صراحتاً نقش برخی در انقلاب و جنگ را کتمان می کنند؟ دکتر روحانی به اذعان دوست و دشمن ، از معدود خطبای با شهامتی بود که سرسختانه در برابر رژیم استبدادی شاه ایستاد و حتی برای نخستین بار، «خمینی کبیر» را »امام خمینی» خواند. بر اساس گزارش ساواک ، حسن روحاني برای نخستین بار، طی سخنانی که به سرعت در میان مردم تکثیر شد، با تشبيه امام خميني به حضرت ابراهيم(ع) گفت: « اگر آتشي در اينجا در زندان و حصر، اگر آتشي در بورساي تركيه و اگر آتشي در عراق برافروختند، ما ابراهيم زمان را حفاظت مي‌كنيم اي ابراهيم عزيز! همه امتحانات سخت و بزرگ براي تو پيش آمد. امّا آخرين امتحان را هم بايد بگذراني كه: «ان هذا لهوالبلاء المبين»* آن زمان آزمايش بزرگ و آشكار مربوط به اسماعيل عزيزت مي‌باشد. آنگاه كه همه امتحانات و آزمايشات را با موفقيت پشت سر گذاشتي، «و اذا ابتلي ابراهيم ربه بكلمات فاتمّهن قال اني جاعلك لِلناس اماما»** آنگاه تو به مقام والاي امامت مي‌رسي. امامت مقامي است كه آخرين امتحان آن، امتحان فرزند است. ابراهيم! اكنون كه اين امتحان را هم با موفقيت گذراندي پس «اني جاعلك للناس اماماً». و لذا من يك لقب براي مرجع بزرگ و رهبر عظيم‌الشأن، آن ابراهيم زمان، مي‌پسندم و آن لقب امام است. بنابراين «امام خميني». (صلوات حضار).

آقای مصباح ، در ادامه سخنان خود درحالی ، تلویحاً روحانی را متهم به ضدیت با دفاع مقدس می کند که روحانی ، خود فرماندهی پدافند هوایی کل کشور ، عضویت در شورای عالی دفاع و پشتیبانی حنگ و ... را در آن ایام عهده دار بوده است، به طوریکه نشان درجه یک نصر را از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده کل قوا، دریافت کرده است. با چنین اوصافی، به نظر می رسد بهتر بود حضرت آیت الله مصباح به جای سخن گفتن در این باره ، کمی در مورد ابهاماتی که متوجه ایشان در ایام انقلاب و دفاع مقدس است ، سخن می گفتند که ایشان ، در آن ایام پرمشغله ی دکتر روحانی ، کجا بودند؟ و سئوال اساسی تر اینکه ایشان ، پيش و پس از انقلاب ، چقدر مورد توجه حضرت امام (ره) بودند؟ 


چه شد که ایشان درسال هاي41 42 و 43 زمانی، در کنار دیگراني بسيار مبارزه کردند، اما در هنگامه خطر و مظان و مشكل به یکباره ايشان امام و مبارزه را رها كردند و بوسيدند و در طاقچه نهادند؟ به گواه بزرگان ، چه شد که یکباره حضرت ایشان ، با وجود خواست مکرر بزرگان ، درخواست آنان برای ادامه مبارزه را نپذیرفتند و حتی دیگران را نیز نهی فرمودند؟

چرا در میان صدها اعلامیه ای که از سال 50 تا 57 امضا شده، یک اعلامیه با امضای جناب آقای مصباح دیده نمی شود؟

پرسش اين است كه ايشان و مجموعه اي که اينك این قدر با شداد و غلاظ از ولايت فقيه و حضرت امام (ره) دفاع می کند ، چطور در زمان حیات ایشان ، يك بار از اين حمايت ها نكردند ؟ و به عكس، گاه اتفاقات دیگری می افتاد!

مساله این است که در ماجرای شعبان قبل از انقلاب، وقتی که امام (ره) ، جشن و چراغانی آن سال را تحریم فرمودند، چرا یکی از همان مجموعه های خاص، چراغانی کردند و جشن گرفتند؟

ايشان كه مقتدرانه از گردان هاي شهادت دفاع مي كنند و تلاش فداکارانه ی بزرگان در دفاع مقدس را نقد می فرمایند ، چطور در زمان جنگ نه گرداني راه انداختند و نه يك بار در جبهه ديده شدند ؟

چطور شد که از دهه اخیر این حمایت ها به این شکل وسیع و گسترده آن هم در قالب يك نحله در حال طرح شدن است؟ چگونه است كه ايشان یکباره با برنامه ریزی ای وسيع برای کسب قدرت سیاسی و توسعه دامنه نفوذ سیاسی تلاش مي كنند ؟ و قس علی ذلک....؟

و سئوال پایانی اینکه؛ آیا نسل جوانی که ذهنی تهی نسبت به شخصیت­ها و رویدادهای انقلاب دارد، همیشه این گونه گفتارهای نوظهور را ­باور می کند؟ به خدا پناه می­بریم!

پنجم: نکته ی دیگر اما الفاظ توهین آمیز آیت الله مصباح یزدی در مورد رییس جمهور است، آنگاه که ایشان بی آنکه نامی از روحانی ببرد، چنان آدرس واضحی می دهد که حتی کودکان نیز ، می دانند منظور ایشان کیست ؛» برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آن‌ها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟«

این طرز گفتار ، از فیلسوف گرانقدر و اندیشمندی آشنا به فقه و کلام اسلامی ، نه در خور شاءن است و نه کوچکترین شباهتی به راه و مسلک پیامبری دارد که مظهر اخلاق بود و ادب ، چندان که فرمود «إنَّی بُعِثتُ لاُتَمِّمَ مَكارِمَ الخلاقِ».. شایسته نیست عزیزی چون آیت الله مصباح یزدی که برخی مردم و جوانان، هنوز ایشان را نماینده ی چنین اسلام و پیامبری با آن عظمت می دانند ، از ادبیاتی چنان، بهره گیرد.

ششم: خلاصه کلام آنکه آنها که نسنجیده، به اقدام سیاسی روی می­آورند و با سخنان و مواضع خود، آتش منازعات سیاسی را - برخلاف تاکید صریح رهبر معظم انقلاب - هر روز افروخته ­تر می ­کنند و به تنش یا تشنج کمک می­رسانند، باید بدانند نه به صلاح انقلاب اسلامی و اندیشه ­های ماندگار امام خمینی، رهنمودهای رهبری و ارزشها عمل می­کنند و نه به قانون پایبندی نشان می­دهند. اقدام نسنجیده، موضعگیریهای خشن و غیر معقول و هر کاری که امروز، مردم را از انقلاب اسلامی برماند و اندیشه­ های امام و رهبر معظم انقلاب و برنامه ­های رئیس جمهوری را در تنگنا قرار دهد، کاری شایسته سرزنش و در خور عتاب و عقاب و طرد ملی است. بهره ­برداری از شرایط سیاسی کشور یا سوء استفاده از آن، به نفع مطالبات و گزینه­ های سیاسی خاص، به طور قطع، زمینه بلوا و آشوب­های آینده را برای بیگانگان هموار خواهد کرد.

*
مصطفی فقیهی
    
مدیرمسئول



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ایران از نظر عکاس آمریکایی
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 23:43 | بازدید : 1458 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
ایران امروز از نگاه عکاس آمریکایی/تصاویر


 
کد مطلب: 339336


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
روزنامه مردمسالاری: ضعف گفتمان دلواپس ها آشکار شده است
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 23:31 | بازدید : 1273 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
روزنامه مردمسالاری در سرمقاله خود نوشت:
افراطيون داخلي بدون در نظر گرفتن موقعيت نظام اسلامي در داخل و خارج خواستار مقابله با مذاکره مي‌باشند هرچند عده‌اي اين گروه را دلواپس و وابسته به نگرش قبلي تيم مذاکرات مي‌دانند اما شناخت ماده ذهني آنان و به طور کلي طيف افراطيون خالي از فايده نيست. به طوري که با تحليل ادوار مختلف سياست خارجي ايران از آغاز پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي در مي‌يابيم سياست خارجي جمهوري اسلامي حاصل منازعه و کشمکش دو طيف فکري و انشقاق نظري آرمانگرايي ايدئولوژيک و واقع‌گرايي اصولي بر مبناي منافع و امنيت ملي مي‌باشد.

آرمانگرايان با انگاره تئوريک هماره ارزش‌ها و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي را بر منافع و چارچوب‌هاي بين‌المللي ترجيح داده و واقع گرايان را به خيانت و مصالحه و دست شستن از ارزش‌هاي اصيل انقلاب متهم مي‌سازند. اين نگرش تا قبل از روي کار آمدن دولت محمود احمدي‌نژاد به صورت متقن و روشمند با اتکا بر مولفه‌هاي تئوريک خويش انتقادات بسياري را بر دولت‌هاي قبلي وارد مي‌نمود اما پس از روي کار آمدن دولت نهم و قرار گرفتن قطار سياست خارجي بر ذهنيات آرمانگرايي و امتحان اين مولفه‌ها در بوته عمل و تنگنا‌ها و فشارهاي ناشي از نگرش‌هاي ساختار شکنانه اين مدل از اداره سياست خارجي همچون کاغذ پاره خواندن قطعنامه‌ها و... اينک در حال بازسازي نگرش‌هاي تئوريک خويش مي‌باشد.

هرچند سطحي از واکنش‌هاي بيروني اين جناح تحت عنوان دلواپسان را در جامعه شاهد هستيم اما بايد گفت اين نگرش با ضعف گفتماني جدي مواجه شده است. ضعفي که بدنبال بازسازي ابعاد دروني نگرش خويش است.

بنابراين دولت روحاني با شناخت وضعيت داخلي اوباما و همچنين مشکلات گفتمان آرمانگرايي مي‌تواند فرصت کنوني ديپلماسي ايران را در يک نگرش نوظهور تحت عنوان واقع گرايي ايدئولوژيک ايجاد نمايد. اين نگرش مستلزم شناخت جايگاه منطقه‌اي و بين‌المللي ايران بوده و در همين راستا نيز برخي تحولات منطقه‌اي مي‌تواند مددکار نگرش حاکم بر عرصه سياست خارجي ايران و فرصت‌گشايي فعاليت‌هاي آن باشد. پيروزي بشار اسد در انتخابات سوريه و موازنه آمريکا و روسيه در سوريه و اوکراين منطبق برشرايط نوخواسته دولت روحاني است بنابراين مي‌بايست فرصت‌هاي طرفيني را در مذاکرات در نظر گرفته و اين بار و در پايان دولت اوباما از هدر رفتن فرصت جلوگيري کرد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
وقتی یک دولت مرد با کلامش شیعه را سر افراز میکند.
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 23:30 | بازدید : 1154 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
هدیه اردوغان به رییس جمهور ایران + عکس
علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا که از جمله همراهان دکتر روحانی در دیدار عصر دوشنبه با نخست وزیر ترکیه در آنکارا بود، این خبر را اعلام کرد.

بیکدلی در یکی از شبکه های اجتماعی نوشت: اردوغان برای میهمان عزیز ایرانی اش ، تابلوی خط ˈاسماء مبارک پنج تنˈ را هدیه کرد.

لقب پنج تن به پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد(ص)، حضرت علی (ع)، حضرت فاطمه زهرا (س) و فرزندانشان، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) اطلاق می شود.

رییس جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه در صدر هیاتی بلند پایه به منظور گفت وگو با مقامهای ترکیه و شرکت در نشست شورای عالی همکاری راهبردی دو کشور وارد آنکارا شد.

روحانی امروز با ˈ عبدالله گل ˈ رییس جمهوری و ˈ رجب طیب اردوغان ˈ نخست وزیر ترکیه نیز دیدار کرد و به همراه آنها، در دو کنفرانس خبری نیز حضور یافت.
منبع: ایرنا


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دلار هر روز در نزول ارزش
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 23:25 | بازدید : 1254 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
مذاکرات مثبت ارزش دلار را منفی کرد
 جو روانی حاصل از انجام مذاکرات مستقیم بین ایران و آمریکا باعث شد، نرخ دلار در بازار آزاد سیر نزولی در پیش بگیرد خصوصا که عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه فضای حاکم بر گفت‌و‌گوها را مثبت توصیف کرده است. قیمت‌ها در بازار ارز روز گذشته کاهشی بود و در مجموعه دلار 20 تومان نسبت به دوشنبه افت کرد. معاملات روز گذشته در بازار ارز با 3245 تومان آغاز شد. که پنج تومان کمتر از قیمت بسته شده روز قبل بود. این روند کاهشی ادامه یافت تا اینکه نرخ شاخص بازار روی 3230 تومان قرار گرفت. نکته مهمی که روز گذشته در بازار آزاد مشهود بود، بازه متغیر قیمت‌ها بود. از بعدازظهر به بعد نرخ در برخی صرافی‌ها متفاوت بود و نرخ‌های پایین‌تر از 3230 تومان هم اعلام شد. به‌طور کلی روز گذشته دلار به‌طور میانگین روی قیمت 3230تومان به ثبت رسید.گرچه در بعدازظهر ارقام پایین‌تری نیز اعلام شد

 افزایش فاصله خرید و فروش
در چند روز گذشته حتی روز یکشنبه که قیمت دلار از 3275 به 3245 تومان کاهش یافت، فاصله بین خرید و فروش حدود 10 تومان بود. اما روز گذشته این فاصله در بازار افزایش یافت. صرافان فردوسی روز گذشته دلار را حدود 25 تومان پایین‌تر از قیمت فروش می‌خریدند و این نشانه‌ای برای نااطمینانی بازار از سطح فعلی قیمت‌ها است. فعالان بازار معتقدند در صورت مثبت بودن نتیجه مذاکرات سیاسی ایران و غرب، نرخ دلار در بازار آزاد همچنان کاهشی خواهد بود. صرافان بازار روز گذشته دلار را 3200 تومان می‌خریدند برخی می‌گویند، درکنار نااطمینانی این گمان در بازار نیز وجود دارد که قیمت‌ها در صورت حصول یک نتیجه مشخص پتانسیل افت به پایین‌تر از سطح قیمتی 3200 تومان را نیز دارد. پیش‌تر برخی کارشناسان پیش‌بینی کرده بودند درصورت مشاهده نشانه‌های مثبت در مذاکرات، با توجه به تقویت سمت عرضه و خروج تقاضای عمده از بازار، دلار به محدوده 3100 تا 3200 تومان بازگردد. به‌نظر می‌رسد بازار آزاد به نتیجه مذاکرات خوش‌بین است و از شنبه تا دیروز دلار حدود 60 تومان افت داشته است. بازار آزاد ارز روز گذشته بدون اینکه با مقاومتی از سوی فعالان غیر‌رسمی مواجه باشد به کاهش قیمت ادامه داد و این گروه فعلا با توجه به جو روانی حاکم بر بازار، قدرت تاثیرگذاری‌شان کم شده است.

 عامل انتظاری قوی
هیات سیاسی مذاکره‌کننده ایران و آمریکا، دوشنبه، گفت وگوهای خود را آغاز و مذاکرات پنج ساعته‌ای را برای اجرای گام نهایی توافق ژنو دنبال کردند. شاید محرک‌ترین عامل برای ایجاد کاهش حدود 20 تومانی روز گذشته در بازار ارز را بتوان این جمله عباس عراقچی به حساب آورد که گفت: «گفت‌وگو با هیات آمریکایی در فضایی مثبت و سازنده برگزار شد.» این گفت‌وگوها با حضور هلگااشمید، معاون کاترین اشتون و در چارچوب مذاکرات 1+5 و برای اجرای گام نهایی توافق ژنو انجام می‌شود. کارشناسان می‌گویند در حال حاضر بازار به شدت تحت‌تاثیر جو مثبت و خوش‌بینانه مذاکرات است، هر چند عوامل بنیادی مانند کاهش تقاضاهای عمده و افزایش صادرات نفتی و غیر‌نفتی هم از این جو روانی حمایت می‌کنند. با ادامه این شرایط می‌توان کاهش بیشتر نرخ را برای روزهای آینده پیش‌بینی کرد. همزمان با کاهش نرخ دلار در بازار آزاد، بانک مرکزی هم با افزایش هشت ریالی نرخ رسمی دلار در مرکز مبادلات ارزی، نرخ دلار را 2 هزار و 559 تومان و 9 ریال تعیین کرد. با این حساب فاصله نرخ رسمی و آزاد دلار به 671 تومان کاهش یافته است.

 پیروی سکه از دلار
همزمان با کاهش قیمت در بازار آزاد ارز و ثبات نسبی قیمت طلای جهانی، قیمت سکه و طلا هم در بازار تهران روند نزولی در پی گرفت. ثابت ماندن قیمت جهانی طلا باعث شده که قیمت سکه و طلا در بازار داخل بیشتر تحت‌تاثیر قیمت ارز قرار بگیرد. هر قطعه سکه تمام بهار آزادی 940 هزار تومان معامله شد که نسبت به روز قبل 12هزار تومان کاهش داشت. نیم سکه هم با 5 هزار تومان کاهش به 475 هزار تومان رسید و ربع سکه 277هزار تومان قیمت خورد که نسبت به روز دوشنبه 3 هزار تومان افت داشت. هر گرم طلای 18 عیار هم با کاهش هزار و 100 تومانی، 95 هزار و 900 تومان معامله شد. برآیند بازار بر این است که حالت جزر و مدی حاکم در روزهای پیش رو نیز ادامه یابد و حالت انتظار کماکان در بازار سکه و ارز فاکتور تعیین‌کننده باشد.
منبع: دنیای اقتصاد


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
همه فهمیدند غیر از دلواپسان
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 23:8 | بازدید : 1208 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
نشریه فرانسوی لاکروا:
روحانی تاوان مدیریت فاجعه بار احمدی نژاد را می دهد/روزی نیست که فسادهای مالی دولت پیشین برملا نشود
تغییر رئیس جمهوری در ایران، امید به دستیابی به یک زندگی بهتر را به وجود آورده است.
نشریه فرانسوی لاکروا نوشت: تغییر رئیس جمهوری در ایران، امید به دستیابی به یک زندگی بهتر را به وجود آورده است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، علیرغم دشواری‌های اقتصادی، جو خوبی در ایران حاکم شده و امید در مردم ایجاده شده است.

یک ایرانی به خبرنگار این روزنامه می گوید: هنگامی که رئیس جمهوری و دولتش ایرانیان را مخاطب قرار می دهند، زبانی احترام آمیز، واقع گرایانه و به دور از پوپولیسم احمدی نژاد و مقامات دولت پیشین به کار می بندند.

اما اوضاع اقتصادی بسیار دشوار است و روحانی می بایست پیش از به هوش آوردن بیمار، وضع او را ثابت نگهدارد.

در همین حال، پیش بینی های سال 2013 حکایت از تثبیت فعالیت‌های اقتصادی دارند و به گفته کارشناسان اقتصادی می‌بایست در انتظار یک یا 2 درصد رشد در سال 2014 برای کشور بود؛ درصدی که برای ایران با پتانسیلی که در اختیار دارد ناچیز است.

نبایست فراموش کرد که خزانه دولت خالی است و از این رو به هنگام سال نو، دولت از مردم خواست که یارانه 45 هزار تومانی برای هر نفر را درخواست نکنند که این چنین نشد و 95 درصد آن را درخواست کردند.

در ادامه گزارش این نشریه فرانسوی آمده است: این نیز درست است که روحانی تاوان مدیریت فاجعه بار رئیس جمهوری پیشین را می دهد و روزی نیست که یک ماجرای تازه فساد مالی مربوط به دولت پیشین برملا نشود. بنابراین، روحانی خواستار رسیدگی به حساب گذشته و تهیه فهرستی ازآنها شده است.

مشکل دیگر، تورم و گرانی زندگی است .گرچه تورم از 40 به 20 درصد، به کمک ارزیابی دوباره پول ایرانی کاهش یافته است، اما حذف سوبسیدهای دولتی از کالاهای پایه ای مصرفی، بنزین و انرژی، می تواند بالا رفتن شدید قیمت ها را به دنبال داشته باشد و به خانواده های فقیر لطمه وارد کند.

با وجود تداوم میزان بیکاری موجود، مردم هنوز از این محافظه کار خوش‌رو دلزده نشده اند. اما او برای پیروزی به لغو تحریم های غرب برای کشورش نیاز دارد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
حذف پارتی بازی در استخدام‌های دولتی تضمین شد
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:52 | بازدید : 1291 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
عدم تعادل در عرضه و تقاضای بازار کار به ویژه در سال‌های اخیر موجب شده تا در کنار تلاش برای ایجاد موقعیت کاری بی عدالتی در جذب نیرو نیز به یکی از دغدغه‌های متقاضیان تبدیل شود.

پارتی بازی در استخدام همچنین سرکارآوردن دوستان و آشنایان حتی اگر صلاحیت و توان کافی برای پست مورد نظر نداشته در حالی که افراد دیگری در صف استخدام ها قرار دارند که مناسب پست خالی مانده هستند همواره در نظام اداری کشور چه در بخش خصوصی و دولتی وجود داشته و بی تردید به خصوص در سال های قبل تر نمی توان این موضوع را کتمان کند.

این در حالی است که با وجود برگزاری آزمون های استخدامی که طبق قانون مدیریت خدمات کشور از الزامات استخدام های دولتی است باز هم در بین متقاضیان و حتی پذیرفته شدگان این آزمون ها اعتماد کافی نسبت به جذب نیروها با توجه به محدودیت ظرفیت ها در صحت کامل وجود نداشته و تجربه سال های قبل تر آن ها را دچار تردید می کند که آیا آزمون ها فرمالیته بوده و اغلب نیروهایی که درنهایت جذب می شوند اصلا در آزمون شرکت نکرده و یا اگر هم پذیرفته شده اند مراحلی بعدی را خارج از قواعد قانونی پشت سر می گذارند؟

در عین حال گمانه زنی و نگرانی ها زمانی بیشتر می شود که در سویی حجم بالای حدود 20 هزار نفری از تعهدات استخدامی به دلیل مصوبات دولت قبل ایجاد شده و در سویی دیگر دولت از ظرفیت محدود ساختار اداری برای جذب نیرو سخن می گوید. آزمون هایی که به واسطه آن چندین هزار نفر پذیرفته شده و حتی در بسیاری از موارد فرایند را طی کرده و منتظر مشغول شدن به کار هستند.

بنابراین اگر قراراست مجوز استخدامی به سازمانی داده شود، ضروری به نظر می رسد نیروهایی که قرار است جذب شوند همان‌هایی باشند که در آزمون پذیرفته شده و براساس اولویت استخدام شوند . به عبارتی دیگر فردی خارج از آزمون مبتنی براساس آشنایی با مدیران یک سازمان استخدام نشوند. این در حالی است که معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور نسبت به برقراری عدالت استخدامی موضع محکمی را عنوان می کند.

اطمینان نسبت به رعایت عدالت استخدامی

‌بر این اساس علی جمالی قمی - رییس امور آمار، برنامه‌ریزی و تامین منابع انسانی معاونت توسعه مدیریت- به خبرنگار ایسنا گفت: روالی که طبق آن معاونت توسعه مجوزهای استخدامی را صادر می‌کند قطعا بر استخدام از طریق نشر عمومی آگهی های استخدامی و برگزارهای آزمون‌های استخدامی است. بنابراین نظارت‌های لازم بر فرآیند انجام آزمون از طریق معاونت انجام می‌شود.

وی افزود: تمام اطلاعات افراد شرکت کننده در آزمون و نمره‌های آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد و کسانی که به عنوان قبول‌شدگان نهایی برای گزینش معرفی می‌شوند، از بین کسانی هستند که حدنصاب لازم را برای آزمون کسب کرده‌اند.

جمالی قمی با اشاره به اینکه یکسری از استخدام‌ها در گذشته به‌طور موردی بوده و از طریق آزمون های استخدامی که فراخوان عمومی نداشته انجام شده است و یا جذب تعدادی از نیروهای قرار‌دادی دستگاه‌ها یا افراد جدیدالاستخدام بدون رعایت الزامات قانونی ناتمام مانده است، بیان کرد: اما از همان زمان ورود دولت جدید و بعد از لغو مصوبات مهرآفرین، این اطمینان را می‌دهیم که برای هیچ یک از افرادی که خارج از فرآیند قانونی و بدون نشر عمومی اقداماتی از سوی دستگاه‌های اجرایی برای آنان انجام شده است، از سوی معاونت توسعه، شماره مستخدم برای آنها صادر نشد.

وی توضیح داد: به دلیل رعایت عدالت استخدامی، معتقدیم که اگر قرار است استخدامی انجام شود، حتی اگر کسی درمنطقه محروم کشور وجود دارد باید از آزمون استخدامی باخبر باشد تا بتواند در فضای رقابتی شرکت کرده و زمینه‌ی جذب وی نیز فراهم شود نه این‌که هر فردی را که ‌یک مدیر یا مسوول در سازمانی می‌شناسد باید فرآیند را طی کرده و استخدام شود.

جمالی قمی تاکید کرد: اطمینان می دهم که تا این لحظه جلوی بی عدالتی های استخدامی گرفته شده است.
منبع: ایسنا


:: موضوعات مرتبط: متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نظر زیباکلام درباره نتایج سفر روحانی به ترکیه
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:47 | بازدید : 1229 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
 بالاخره طلسم سفر رئیس جمهور به تركيه شكسته شد و  روحانی به همراه شش نفر از وزیران کابینه اش به آنكارا سفر كرد. سفري كه چند بار تاكنون به دليل هماهنگ نشدن زمان آن به تعويق افتاده بود.

صادق زیبا کلام، استاد دانشگاه تهران معتقد است که این سفر تاثیر بسیار زیادی بر گشایش درهای جهانی بر روی کشور دارد و با توجه به اینکه روابط روسیه با اروپا روزهای خوبی را نمی گذراند می توان از این فرصت برای بهبود شرایط اقتصادی کشور استفاده کرد.

رابطه با ترکیه چه اثرات مثبتی برای کشور به همراه خواهد داشت؟
قطعا ترکیه یکی از بزرگترین شرکای تجارت خارجی ایران است. اما با توجه به تحولاتی که به واسطه بحران اوکراین در چند وقت اخیر به وجود آمده و این موضوع که همیشه روسیه تامین کننده اصلی گاز برای اروپا بوده است و البته این گاز از طریق اوکراین به کشورهای اروپای صادر می شده است. اما دیگر خبری از این واسطه گری ها برای صادر کردن گاز به اروپا نیست و با توجه به مشکلات به وجود آمده میان روسیه و اتحادیه اروپا، ایران در یک جایگاه بسیار مناسبی قرار گرفته و بستر سازی مناسب در حال وقوع است. به صراحت عنوان می کنم که ایران به راحتی می تواند تامین کننده گاز اروپا شود. و این اتفاق مهم در حقیقت ضرورتا باید از خاک ترکیه صورت گیرد. یعنی دروازه اتصال ما به اروپا از طریق ترکیه است.

اما ما سالیان بسیاری است که هیچ رابطه ای با کشور ترکیه نداریم؟
این موضوع که در گذشته مناسبت تجاری ما کم یا زیاد بوده و یا اصلا وجود نداشته اصلا مهم نیست. روابط هر چقدر هم که بوده باید به این شرایط آرمانی که اتفاق افتاده است فکر کنیم. این وضعیت جدیدی است که از نظر انرژی در اروپا به وجود آمده و ایران می تواند بسیار جدی تامین کننده بخشی از نیازهای اروپا باشد. که همین موضوع افق کاملا جدیدی را به روی روابط ایران و ترکیه گشوده است.

البته دو کشور اختلافاتشان را با همدیگر دارند همانطور که می دانید دولت ایران از بشار اسد حمایت می کند در حالی که ترک ها از اپوزیسیون دولت سوریه حمایت می کنند. اما معتقد هستم که درمورد اختلاف سوریه به هیچ عنوان در بلند مدت به مشکلی بر نخواهیم خورد. به این دلیل که به هر حال اگر قرار باشد که حکومتی که منتخب مردم و مورد تایید و حمایت مردم سوریه باشد و نهایتا همین حکومت هم به قدرت برسد دلیلی دیگر وجود نخواهد داشت که ایران و ترکیه با همدیگر اختلاف نظر داشته باشند و همین شرایط خودش رو به سامان خواهد شد. اما به اعتقاد من از نظر اقتصادی، مسئله گاز که اخیرا با توجه به خراب شدن روابط روسیه با اروپا به وجود آمده است چشم انداز بسیار مهمی برای همکاری اقتصادی ایران و ترکیه بوده و می شود گفت خراب شدن پل روابط روسیه با اروپا پلی ساخت برای شروع روابط اقتصادی ایران و اروپا.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
رسانه های منتسب به سپاه مواظب اخبار خود باشند
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:44 | بازدید : 1202 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
send ارسال به دوستان
 
 
نماینده ولی فقیه در سپاه: برخی اخبار خبرگزاری ها و رسانه های سپاه دقت لازم را ندارد
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان این‌که رییس‌جمهور از نقد منصفانه حمایت کرده است، گفت: با این وجود برخی اخبار توسط خبرگزاری‌ها و رسانه‌های وابسته به سپاه بیان می‌شود که دقت لازم را ندارد.

به گزارش ایسنا، علی سعیدی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به این‌که هیچ کس مخالف نقد نیست و اصولا نقد برای آسیب‌شناسی و اصلاح است، اظهار کرد: آنچه سرلشکر فیروزآبادی مطرح کرد، درباره این بود که چرا برخی رسانه‌هایی که منتسب به نیروهای مسلح هستند، در انتقال خبر خود دقت لازم را ندارند.
 
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران افزود: به هر حال برخی رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها منتسب به سپاه هستند و انتظار می‌رود که خبرگزاری فارس و دیگر خبرگزاری‌ها در بیان خبر جامعیت داشته باشند، زیرا گاهی برخی اخبار بدون دقت و ملاحظه روی آنتن می‌رود.
 
سعیدی همچنین با اشاره به این‌که سرلشکری فیروزآبادی مطرح کرد که باید اخبار با دقت بیان شود، افزود: در خبررسانی سرعت بسیار مهم است، اما نباید در لابه‌لای سرعت زیاد غفلتی انجام شود زیرا این امر زیبنده نیروهای مسلح نیست و نباید با این اعمال هزینه‌های بی‌خودی ایجاد کرد. در واقع باید به گونه‌ای عمل کرد که دولت احساس کند که رسانه‌ها دلسوز هستند.
 
 نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران همچنین درباره ویدئویی از سرلشکر جعفری فرمانده سپاه درباره انتخابات 88، اظهار کرد: بالاخره هر کسی از هر صحبتی می‌تواند برداشتی کند که با ذهن گوینده متفاوت است. من فکر می‌کنم پرداختن به این موضوع ضرورتی ندارد. من صحبت‌های ایشان را ندیدم تا منظورش را بفهم. بریدن قبل و بعد کلام نمی‌تواند مفهوم گوینده را برساند.
 
وی همچنین با اشاره به این‌که سپاه از همان ابتدا برای تامین کادر حوزه نمایندگی ولی فقیه تلاش زیادی داشته است که در این زمینه هم موفق بوده است، اظهار کرد: با پیشنهاد ستادکل نیروهای مسلح و موافقت رهبری سرویس‌دهی به سایر سازمان‌های عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح مثل ارتش، وزارت دفاع و نیروی انتظامی به عهده سپاه گذاشته شد. ما در سال‌های اولیه انقلاب پژوهشکده‌ای به نام تحقیقات اسلامی تاسیس کردیم که در طول حیات خود فعالیت‌های فراوانی در عرصه تولید آثار ارزشمند انجام داد که این پژوهشکده در خردادماه سال جاری با تدبیر رهبری به پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) تغییر یافت که در این پژوهشگاه پنج پژوهشکده به نام پژوهشکده علوم سیاسی، مطالعات اجتماعی، دفاعی و امنیتی، آینده‌پژوهی و مطالعات راهبردی و علوم اسلامی وجود دارد.
 
سعیدی همچنین اظهار کرد: البته ما برای فعالیت در این زمینه نیازمند پژوهشگران سایر پژوهشگاه‌ها نیز هستیم.
 
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش عقیدتی سیاسی سپاه برای تعمیق معارف پاسداران و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، خاطرنشان کرد: برای شناخت ترفندهای دشمن و واکسینه کردن پاسداران ما تلاش‌های زیادی کرده‌ایم و اردوها، دوره‌ها و مانورهای مختلفی را برگزار کرده‌ایم و سپاه در بارور کردن اندیشه دینی تلاش بسیار زیادی داشته است.
 
وی در ادامه با اشاره به شعار امسال، خاطرنشان کرد: سپاه آمادگی خود را برای فعالیت در عرصه فرهنگ اعلام کرده که دولت از این توان تاکنون استقبال خوبی نکرده است. اعلام آمادگی سپاه به معنای سهم‌خواهی از دولت نیست، ولی متاسفانه اینگونه تعبیر شد. سپاه در خدمت تدبیر هوشمندانه رهبری است، زیرا تنها راهکار مقابله با فشارهای دشمن، تکیه بر استحکام درونی نظام است.
 
به گفته سعیدی، سپاه در زمینه صرفه‌جویی و تکیه بر امکانات درونی نیز بسیار تلاش کرده و معتقد است با مدیریت جهادی می‌توان کارها را با کمترین هزینه و به نحو احسن انجام داد.
 
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران چالش‌های موجود از اول انقلاب اسلامی را به دلیل دو برداشت از مردم‌سالاری یعنی مردم‌سالاری دینی و مردم‌سالاری سکولار دانست و اظهار کرد: این دو برداشت در حوزه‌های اصول انقلاب، سیاست خارجی، فرهنگ، اقتصاد و نحوه اداره کشور اختلاف ایجاد می‌کند به همین دلیل نگاه امام با دولت موقت، بنی‌صدر و آیت‌الله منتظری تفاوت داشته است. نگاه کارگزاران نیز با نگاه مردم‌سالاری دینی تفاوت دارد. به طور مثال دفاع ما از سوریه دفاعی امنیتی، اعتقادی و استراتژیک است در حالیکه برخی این نگاه‌ها را قبول ندارند.
 
وی در رابطه با تحول در علوم انسانی و تلاش سپاه در این زمینه، اظهار کرد: برای تحول در علوم انسانی باید چهار حوزه متن و محتوا، استاد، مدیریت حاکم بر وزارت علوم و دانشگاه و محیط پرورش دانشجو تغییر کند. متاسفانه محتوای علوم انسانی بر اساس اصالت انسان نوشته شده است. ما فیزیک اسلامی یا غیراسلامی نداریم اما باید این فیزیک را یک استاد موحد تدریس کند.
 
سعیدی افزود: ما در سپاه وارد حوزه تحول در علوم انسانی شده‌ایم، ولی این حوزه بسیار گسترده است. در این بین آنچه که اهمیت دارد این است که نگاه کلان به علوم انسانی باید نگاه الهی و وحیانی باشد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
پسر شهید مطهری را جدی بگیریم...
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:40 | بازدید : 1228 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
مطهری: سپاه در کار وزارت اطلاعات دخالت نکند
علی مطهری نماینده اصولگرای مجلس می گوید باید تلاش کنیم در انتخابات مجلس آینده افرادی وارد مجلس شوند که خود را نماینده مردم بدانند نه اینکه خود را نماینده نظام بدانند و فقط از نظام دفاع کنند.
 
به گزارش پایگاه خبری امید، دکتر علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در دیدار اعضای شورای راهبردی پویش امید ضمن خوشامدگویی، در پاسخ به سوالی درباره تفکر حضرت امام(ره) در رابطه با آزادی بیان و اندیشه، گفت: نظرات و رفتار حضرت امام(ره) در سال‌های جنگ بوده است و ممکن است ایشان کاری خلاف آزادی هم کرده باشد اما چون شرایط جنگی بوده قابل توجیه است. مثلا زمانی امام فرمودند: "قلم‌های مسموم باید شکسته شود" و بلافاصله چندین روزنامه بسته شد چون پشت جبهه و روحیه مردم را تضعیف می‌کردند و گاهی مانند ستون پنجم دشمن عمل می‌کردند. اگر بخواهیم رفتار آن زمان امام را برای امروز مبنا قرار دهیم منطقی نیست و خود ایشان هم در اواخر جنگ فرمودند که از این پس براساس قانون عمل می‌شود. باید مبنا را قانون اساسی قرار دهیم.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره بازداشت صبا آذرپیک از روزنامه نگاران کشورمان، گفت: متاسفانه الان بر خلاف قانون اساسی عمل می‌شود. کسی را بازداشت می‌کنند و تا مدتی خانواده‌اش اجازه صحبت با او را ندارند. هر نهادی بازداشت را انجام داده خلاف قانون عمل کرده است. زیرا طبق قانون اساسی در صورت بازداشت، موضوع اتهام باید با ذکر دلایل بلافاصله کتبا به متهم ابلاغ و تفهیم شود و حداکثر ظرف مدت 24 ساعت پرونده مقدماتی به مراجع صالح قضایی ارسال و مقدمات محاکمه در اسرع وقت فراهم شود. در حالی که مدتها فرد را در بازجویی و گاهی در انفرادی نگه می‌دارند. البته من از اتهامات ایشان اطلاعی ندارم و نمی‌خواهم قضاوتی درباره آن داشته باشم.
 
این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر ورود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف گفت: سپاه علی رغم خدمات زیادی که در داخل و خارج کشور و در دفاع از مرزها انجام داده، گاهی از حیطه وظایف خود خارج شده است. مثلا سپاه نباید در کار وزارت اطلاعات دخالت کند. مجلس می‌تواند از وزیر اطلاعات سوال کند ولی از سپاه نمی‌تواند. به نظر من سپاه فقط در مواردی می‌تواند در این امور دخالت کند که اقدام مسلحانه علیه نظام در کار باشد، مثل مبارزه‌ای که سپاه با منافقین و گروه فرقان و پژاک داشته و دارد. بقیه امور امنیتی به عهده وزارت اطلاعات است.
 
وی ادامه داد: امام (ره) سپاه را از دخالت در سیاست پرهیز می‌دادند. بدیهی است هر فرد سپاهی شخصاً می‌تواند نظری داشته باشد ولی سپاه به صورت سازمانی نباید در سیاست دخالت کند. میزان ورود سپاه در اقتصاد نیز باید مشخص باشد. مثلا پروژه‌هایی را که بخش خصوصی از انجام آن عاجز است عهده‌دار شود. همچنین نباید مالکیت پیدا کند و تبدیل به یک کارتل یا تراست شود.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با وضعیت حجاب در کشور و اینکه چرا این روزها تاکید بیشتری از سوی برخی گروه‌ها در این باره می‌بینیم، اظهار داشت: وضعیت حجاب در کل کشور در مجموع قابل قبول است و این طور نیست که عصیانی صورت گرفته است. بحث در مورد بعضی موارد ناهنجار است که بیشتر متأثر از شبکه‌های ماهواره‌ای است. این طور نیست که بدحجابی صرفا ناشی از جهل به فلسفه حجاب باشد. بسیاری از خانم‌های بد حجاب فلسفه حجاب را می‌دانند ولی به زبان حال می‌گویند دوست داریم این طور بیرون بیاییم. مثل پزشکی که درباره مضرات سیگار صحبت می‌کند و بعد یک سیگار روشن می‌کند. نمی‌توانیم بگوییم هر نوع بد حجابی دهن کجی به نظام است. بخشی از آن ناشی از تمایل زن به خودنمایی است.
 
وی افزود: بحث در این است که آیا دولت اسلامی در اینجا وظیفه‌ای دارد یا نه. یعنی همه قبول دارند که اساس، کار فرهنگی و تربیت دینی است، ولی پس از همه اینها اگر عده‌ای رعایت نکردند چه باید کرد؟ عده‌ای مانند آقایان احمدی نژاد و مشایی می‌گفتند که دولت در این زمینه وظیفه‌ای ندارد. در حالی که قدرت اجرایی دست دولت است و طبق اجماع فقها آن مرتبه از امر به معروف و نهی از منکر که مستلزم اعمال قانون است وظیفه دولت اسلامی است. مسائل اخیر در مورد حجاب بیشتر سیاسی است چون وضعیت حجاب نسبت به دولت گذشته تغییر چندانی نکرده است. مثلا ساپورت‌پوشی از دوران آقای احمدی‌نژاد شروع شده است. حمله به دولت، جوانمردانه و منصفانه نیست، بیشتر جنبه سیاسی دارد ولی دولت موظف است بر پوشش اسلامی نظارت داشته باشد و نباید بی‌تفاوت باشد و البته باید از اماکن دولتی شروع شود.
 
مطهری تصریح کرد: اگر تمام اقدامات فرهنگی و تربیتی نیز انجام شود باز هم ناهنجاری در پوشش به دلیل عوامل خارجی و هوا و هوس‌ها وجود خواهد داشت، اینجا چه باید کرد؟ اسلام می‌گوید اینجا وظیفه دولت اسلامی است که امر به معروف و نهی از منکر را توسط ضابطین خودش اجرا کند.
 
وی با بیان اینکه گشت ارشاد در مواردی درست عمل نمی‌کرد و با برخی بی‌جهت برخورد می‌کرد، گفت: باید گشت ارشاد درست عمل کند و فقط با موارد بسیار ناهنجار برخورد کند. ضابطان آن هم باید آموزش دیده باشند و در برخورد با خانمها از خانمها استفاده شود و در برخورد با آقایان از آقایان. اعمال قانون در این مورد مانند اعمال زور در سوادآموزی عمومی یا بهداشت عمومی از قبیل واکسن زدن است که مصلحت جامعه چنین اقتضا می‌کند و مخالف آزادی نیست و مردم قبول می‌کنند.
 
مطهری در رابطه با انتخابات مجلس آینده نیز گفت: ترکیب مجلس آینده از یک طرف به عملکرد دولت بستگی دارد و از طرف دیگر به نوع رفتار شورای نگهبان که سخت‌گیری بکند یا نه. اگر افراد مستقل و اصلاح طلب نیز کاندیدا باشند و در نتیجه مردم مشارکت قابل قبولی داشته باشند مجلس خوبی خواهیم داشت ولی اگر رد صلاحیت‌ها زیاد باشد مشارکت مردم پایین می‌آید و مجلسی مانند مجلس کنونی خواهیم داشت. بعید می‌دانم شورای نگهبان اجازه دهد مجلسی با اکثریت غیر اصولگرا تشکیل شود.
 
وی تصریح کرد: راه سومی که خیلی‌ها با عنوان اعتدال پیشنهاد می‌کنند این است که معتدل‌های اصلاح طلب و اصولگرا بتوانند با یکدیگر کار کنند. انتظاری که از دولت می‌رفت همین بود ولی عملاً این طور نشد. انتقاداتی که اصولگرایان به دولت می‌کنند بیشتر ناشی از این است که آنها در امور اجرایی زیاد به بازی گرفته نشدند. برداشت اصلاح‌طلبان و اصولگرایان از اصل ولایت‌فقیه و اصل آزادی بیان و آزادیهای اجتماعی متفاوت است و در اینجا اختلاف فکری وجود دارد ولی در بقیه موارد اختلاف این دو گروه ناشی از تعصبات گروهی و تعلق خاطر به شخصیت‌هاست و واقعی نیست. به همین علت دیواری که بین خود کشیده‌اند مصنوعی است و با راه سوم می‌توان آن را شکست.
 
این نماینده اصولگرای مجلس یادآور شد: نزد بعضی از اصولگرایان وقتی که می‌گویی اصلاح طلب، انگار گفته‌ای کافر. در طرف مقابل هم وقتی می‌گویی اصولگرا، آدمی با فکر بسته و خشن در نظرشان مجسم می‌شود. آقای پزشکیان اصلاح طلب است و من اصولگرا ولی ما همفکر هستیم و باهم همکاری داریم. این می‌تواند در سطح کشور گسترش پیدا کند و به صورت یک جریان در بیاید.
 
مطهری با بیان اینکه باید تلاش کنیم انتخابات خوبی برگزار شود و افرادی وارد مجلس شوند که خود را نماینده مردم بدانند نه اینکه خود را نماینده نظام بدانند و فقط از نظام دفاع کنند، تاکید کرد: افرادی که بین دفاع از نظام و دفاع از حقوق مردم تضادی قائل نباشند و این دو را در طول هم بدانند نه در عرض هم. برای اینکه انتخابات سالم برگزار شود، یکی از لوازمش اصلاح قانون انتخابات است که پیش نویس آن در مجلس آماده شده. اگر نمایندگان واقعی مردم وارد مجلس شوند مجلس در رأس امور خواهد بود.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
کسانی که شادی را مخالفدین اسلام میدانند،اسلام را درست نشناخته اند
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:35 | بازدید : 1293 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
محمدتقی فاضل میبدی:
کسانی که با شادی مخالفت می‌کنند، اسلام را درست نمی‌شناسند / امام علی (ع) جامعه حزن‌آلود را جامعه‌‌ جاهلی می‌دانست
دعوا بر سر نقش شلاق در رسیدن به بهشت، دعوایی تکراری اما جذاب در جامعه ایران است. کمتر کسی می‌تواند به این بحث بی‌اعتنا بماند. سخنان حسن روحانی درباره این موضوع در هفته گذشته، با واکنش تند دو تن از روحانیان تندسخن مواجه شد. احمد خاتمی و احمد علم‌الهدی به حسن روحانی تاختند که چرا گفته‌ای نباید مردم را با شلاق به بهشت برد. رئیس جمهور هم از در تقابل درآمد و در مجموع این پیام را به مخاطبانش رساند که این دو "احمد" نمایندگان خوبی برای "آیین احمدی" نیستند. ملت ایران هم این روزها مشغول استماع سخنان رئیس جمهور و ائمه جمعه است، به قصد اتّباع از قول حسن و احسن.

به گزارش عصرایران، متن زیر گفتگویی است با محمدتقی فاضل میبدی درباره اختلاف نظر حسن روحانی با احمد خاتمی و احمد علم الهدی.  

***

*در روزهای اخیر بحث داغ و غیر مستقیمی بین آقای روحانی و دو تن از ائمه جمعه درباره "نقش شلاق در رساندن مردم به بهشت" درگرفته و طرفین اختلاف، انتقادات تند و تیزی را متوجه یکدیگر می‌کنند. شما چه نظری درباره این آرای مختلف دارید؟

من بدون اینکه بخواهم از یک جریان سیاسی خاصی جانبداری کنم، باید بگویم سخنان آقای روحانی به دین و منطق نزدیک تر است تا حرف‌های آن بزرگوارانی که در مقابل رئیس جمهور موضع گرفته‌اند.

در دین اکراه و اجباری نیست. قرآن صریحاً چنین چیزی به ما می‌گوید. نمی‌توان گزاره‌های دینی را به مردم تحمیل کرد و یا مردم را تهدید کرد تا به عقیده‌ای معتقد شوند.
اعتقاد به دین یا ارزش‌های اخلاقی با ترس و تهدید در ذهن مردم جای نمی‌گیرد بلکه محصول تبلیغ و برهان و عقل و منطق است. این یک امر روشن است. اما درباره پاره‌ای شادی‌ها که عده‌ای از آقایان متاسفانه به نام دین با آن مخالفت می‌کنند، باید گفت که اسلام به سلامت روح و تن توصیه کرده است؛ برای اینکه مخاطب پیامبران انسان‌های سالم‌اند. سلامتی علاوه بر بعد جسمی، بعد روحی هم دارد. اگر کسی مخالف شادی مردم باشد، در واقع مردم را به سمت افسردگی سوق داده است؛ چرا که افسردگی مقابل شادی است.

نُرم جامعه این است که انسان‌ها شاداب باشند. علی ابن ابیطالب (ع) در نهج البلاغه، در توصیف عصر جاهلیت می‌فرماید مردم جامعه جاهلی از بس که افسرده بودند خواب از چشمشان گرفته شده بود و به جای سرمه در چشم، اشک در چشم داشتند. این حرف، حرف بزرگی است. یعنی علی (ع) جامعه حزن‌آلود را جامعه‌ جاهلی می‌داند. جامعه سالم جامعه‌ شاد است.

*اخیراً هم بحث موسیقی و رقص مطرح شد که این حرکات ریتمیک حرکاتی اضافی در مسیر رسیدن به بهشت است. یعنی منکری است که باید جوان‌ها را از آن نهی کرد.

من وارد جزئیات نمی‌شوم که کدام موسیقی حلال است و کدام حرام. من یک رای کلی دارم و آن اینکه، جامعه باید از افسردگی خارج شود. در دنیای امروز چرا محیط زیست این قدر مهم است؟ برای اینکه محیط زیست پاکیزه و سالم علاوه بر سلامتی جسم، سلامتی روح انسان را هم تامین می‌کند. چرا شهرداری‌ها دنبال توسعه فضای سبز و مراکز فرهنگی هستند؟ برای اینکه این توسعه در خدمت شادی انسان است و انسان هم به شادی نیاز دارد.
یکی از نیازهای روحی انسان، مواجهه با زیبایی است. نمی‌توان با زیبایی و هنر مخالف بود. هنر جزو تمدن بشر است؛ چه هنرهای تجسمی، چه خطاطی، چه سماع و ... شما چرا از آواز شجریان لذت می‌برید؟ برای اینکه انسان از صدای خوش خوشش می‌آید. بنابراین انسان به هنر نیاز دارد. هنر در جامعه باید توسعه پیدا کند.
رقص هم در بخشی از فرهنگ اسلام، یعنی در فرهنگ صوفیه، وجود داشته است. بحث سماع و حرکات موزون در تصوف پررنگ بوده است. در ادبیات ما هم رقص و سماع نقش قابل توجهی دارد. به قول مولوی: رقصی چنین میانه میدانم آرزوست. حافظ هم در اشعارش نظر مثبتی به رقص داشته است. مشکل ما این است که به همه چیز با دید جنسی می‌نگریم. ما به هر چیزی که نگاه جنسی داشته باشیم، آن چیز جور دیگری به نظر ما می‌رسد. مهم این است که بزرگان و عرفای ما به رقص و سماع نگاه جنسی نداشتند. حرام چیزی است که مقدمه بی‌عفتی عمومی در جامعه شود. مثلاً اگر دولت سیاستی را در پیش بگیرید که عده‌ای از فقر باعث بی‌عفتی عمومی شوند، آن سیاست و تصمیم دولت مصداق امر حرام می‌شود. یعنی سیاست دولت باعث فقر شده و فقر هم موجب بی‌عفتی عمومی شده است.

*برخی افراد هم می‌گویند روحانیان و مداحان، غالباً درس غمناکی به مردم می‌دهند. آیا با این انتقاد موافقید؟ اگر موافقید، چرا این وضع در جامعه ما وجود دارد که برخی از عناصر فرهنگی تاثیرگذار، مردم را بیشتر غمگین می‌خواهند تا شاد؟

حالا من نمی‌خواهم خیلی بدبین باشم اما به نظرم این گرایش بیشتر منشاء سیاسی دارد. در روایات ما گریه و عزاداری فقط برای امام حسین (ع) مستحب است نه برای سایر ائمه. جریان کربلا یک جریان سمبلیک است و به دلیل نقشی که در مبارزه با ظلم دارد، گریه بر امام حسین مستحب قلمداد شده است. ما هیچ روایتی نداریم دال بر اینکه عزاداری در وفات سایر امامان و حتی عزاداری در وفات پیامبر را مستحب دانسته باشد. حضرت علی (ع) پنج سال حاکم بود ولی هیچ وقت در سالروز وفات پیامبر، مراسم عزا نگرفت. روایتی هم نگفت دال بر اینکه در سالروز فوت پیامبر، عزاداری کنید. پس معلوم می‌شود که اصل بر گریه نبوده است.

*پس توسعه عزاداری در جامعه ما، از کجا آمده است؟

هیچ مبنایی ندارد. کسانی که با شادی مخالفت می‌کنند و خواستار غمگین بودن مردم هستند، نه مطالعات تاریخی دارند و نه اسلام را درست می‌شناسند. یکی نیمچه صدایی داشته و رفته مداح شده و شعرهایی هم فراهم می‌کند تا احساسات مردم را تحریک کند. به تدریج غمگینی ناشی از مداحی او، در جامعه جا می‌افتد. در بخش عامی جامعه ما، این چیزها خوب جا می‌افتد. به هر حال اگر شما بخواهید مردم را به نام دین گریان و محزون کنید، روا نیست الا در عزاداری برای امام حسین(ع).

به نظر شما در این ده ماهی که دولت روحانی روی کار آمده، جامعه ایران چه فرقی با یکی دو سال قبل کرده است که برخی از روحانیان بلندپایه هشدار می‌دهند که گناه در جامعه رو به تزاید است؟

وقتی می‌گویم این حرفها منشا سیاسی دارد یعنی همین! زمانی هم که دولت آقای خاتمی بر سر کار بود، با بهانه‌های دیگری با آن دولت مبارزه می‌کردند. الان هم بخشی از این آقایان (و نه همه آنها) برای مبارزه با دولت روحانی، دنبال یک اهرم مذهبی می‌گردند. البته استفاده از اهرم‌ها مذهبی در دوران آقای خاتمی هم رایج بود. دائماً می‌گفتند موی خانم‌ها بیرون است و صدای موسیقی بلند شده. با این کارها از در مقابله با رقیب سیاسی درمی‌آمدند.

در جامعه ما رقابت سیاسی بر اساس عقلانیت و اخلاق نیست. یعنی من می‌‌خواهم رقیبم را از میدان به در کنم و برای این کار از هر وسیله و روشی استفاده می‌کنم.  الان هم برخی از سیاسیون برای اینکه با این دولت مخالفت کنند، در سخنان مقامات دولتی دقیق می‌شوند بلکه نکته‌ای برای کوبیدن دولت پیدا کنند. اگر دلشان برای دین می‌سوخت، آن زمانی که ثروت‌های مردم به اختلاس می‌رفت اعتراض می‌کردند.

حضرت علی (ع) که الگوی ما در حکومت کردن است، در نامه‌هایی که برای استانداران و فرماندارانش می‌نوشت بر روی چه چیزی حساس بود و انگشت می‌نهاد؟ حضرت نسبت به ثروت‌های عمومی جامعه حساس بود تا مبادا به یغما بروند و ناعادلانه بین ارباب قدرت تقسیم شوند. حضرت در هیچ یک از نامه‌هایش به فرماندارانش ننوشته است که چرا این یکی نماز نمی‌خواند و آن یکی بی‌حجاب است؟ بروید آن نامه‌ها را بخوانید تا ببینید چنین بوده است یا نه. من حاضرم با هر کسی در این خصوص وارد بحث و مناظره شوم.

شیوه علی (ع) چنان بود اما متاسفانه برخی از آقایان در جامعه ما حساس هستند که چرا رئیس جمهور گفته است که مردم را نمی‌توان با زور به بهشت برد. در همین جامعه امروز ما، آمار اعتیاد و طلاق و اعدام چشمگیر است. البته نمی‌خواهم بگویم چرا حکم اعدام اجرا می‌شود. می‌گویم چرا شرایط کلی جامعه ما باید به گونه‌ای باشد که این همه اعدام به عنوان مجازات جرائم در جامعه صورت گیرد. زمینه جرم از کجا فراهم شده است؟ از اقتصاد ناسالم و رانت و اختلاس. عده‌ای در جامعه ما به نام دین مردم را منحرف می‌کنند.

ده ها سال است که تمام تریبون‌های عمومی در اختیار بخش مهمی از روحانیت است. اگر بی‌دینی در جامعه ما رو به گسترش باشد، آیا واقعاً می‌توان گفت دلیلش روی کار آمدن دولت روحانی در ده ماه گذشته است؟ آیا واقعا رواج دین‌گریزی در جامعه ما محصول آن هشت سال زمامداری آقای خاتمی است؟ نه! این وضع منشا و دلایل دیگری دارد. اینکه آقای روحانی یک جمله بگوید مردم را به زور شلاق نمی‌توان به بهشت برد، مردم بی‌دین می‌شوند اما حرف‌های آن آقایی که می‌آید پشت تریبون و حمله می‌کند که این‌ها یک مشت کفار نجس هستند، مردم را دیندارتر می‌کند؟ این حرف دوم خطرناک است و دنیا را نه فقط به ما که به اسلام بدبین می‌کند.

*احمد خاتمی و آقای علم الهدی از تریبون نماز جمعه به نقد سخنان آقای روحانی پرداختند. آیا این امر معنای خاصی دارد؟

به نظر من معنای سیاسی دارد.

*منظورم این است که این نقدها موضع نظام در قبال سخنان روحانی است؟

من اعتقادی ندارم که سخنان این آقایان موضع نظام است. ولی به هر حال نوعی موضع‌گیری است که در تریبون نظام پخش می‌شود. جهان خارج وقتی به این تقابل نگاه می‌نگرد، حرف‌های این آقایان را موضع نظام تلقی می‌کند. البته من چنین نظری ندارم؛ برای اینکه یقین دارم نگاه رهبری به مسائل این جور نیست. نگاه رهبری مثل نگاه احمد خاتمی و علم الهدی نیست. نگاه بخشی از مراجع قم هم مثل نگاه این آقایان نیست. اما دنیای خارج ممکن است موضع خطیب نماز جمعه را موضع نظام قلمداد کند.

*آقای علم الهدی روز جمعه گفتند شلاق که سهل است، با تمام قوا در برابر کسانی که مانع از رسیدن مردم به بهشت شوند، می‌ایستیم. اخیراً  هم گفتند در جنگ سایبری، خلاف شرع جایز می‌شود. درباره این سخنان چه نظری دارید؟

سوال من این است که اگر یک عده کارشناس تشخیص دادند که خود آقای علم الهدی عده‌ای از جوانان را دین‌گریز می‌کند و مانع از بهشت رفتن مردم می‌شود، چگونه باید با او برخورد کرد؟ من برای ایشان احترام قائلم ولی ما برویم آمار بگیریم تا ببینیم چه کسی باعث دین‌گریزی نسل جوان در جامعه ما می‌شود. یک سخنرانی آقای روحانی یا بسیاری از خطبه‌هایی که در نماز جمعه‌ها خوانده می‌شود؟

 این سوال من است. یعنی در موضع قضاوت نیستم. شما بروید از جوانان و دانشجویان سوال کنید تا معلوم شود آن حرف آقای روحانی جوانان ما را از دین دور کرده یا این حرف‌های آقای علم الهدی؟
بعضی از آقایان خیال می‌کنند هر چه بگویند، جامعه هم باید به آن حرف معتقد با‌شد؛ اما این طور نیست. اگر شما به شلاق زدن اعتقاد دارید، خیلی از آقایان چنین اعتقادی ندارند. این بحث‌ها را به طور جدلی نباید در خطبه‌های نماز جمعه مطرح کرد.

اصلا دین نباید از طریق جدل و شاخ و شانه کشیدن در جامعه جا بیفتد. این روشی که ما برای حفظ دین در پیش گرفته‌ایم، روشی بسیار شکست خورده و حتی دین‌ستیزانه است. یعنی خود این روش موجب فراری شدن جوانان ما از دین می‌شود.

*هر سال در اردیبهشت و خرداد که فصل گرما به تدریج از راه می‌رسد، بحث حجاب هم در جامعه داغ می‌شود. اصولگرایان منتقد می‌گویند دولت روحانی اهتمامی به حفظ حجاب زنان ندارد. شما چه می‌گویید؟

آیا در هشت سال گذشته، وضع حجاب در جامعه ما از نظر خود این آقایان خیلی خوب بوده است؟ من می‌گویم باید سنجش فایده و هزینه بکنیم. در این هشت سال اخیر، که این همه برای رعایت کامل حجاب هزینه کرده‌ایم، ماشین خریده‌ایم و مامور گذاشته‌ایم و گشت ارشاد راه انداخته‌ایم، حجاب در جامعه ما تقویت شده است؟ من خودم به ارزش اسلامی حجاب اعتقاد دارم ولی ما باید ببینیم که این روش‌ها حجاب را در جامعه پررنگ کرده یا کمرنگ. بالاخره ما دنبال نتیجه هستیم. اگر روشی جواب نداد، آیا باید آن روش را ادامه دهیم یا اینکه باید آن را عوض کنیم؟

*این آقایان می‌گویند این روش‌ها موضوعیت دارد نه طریقیت.

در اسلام فقط عبادات موضوعیت دارد. هدف یا ارزش موضوعیت دارد نه روش. اسلام جامعه عفیف می‌خواهد ولی عفاف در جامعه را با هر روشی نمی‌توان تامین کرد...ما باید مطالعه آماری کنیم تا ببینیم روش‌های کنونی‌مان برای رعایت حجاب در جامعه، درست است یا غلط. اگر مطالعه‌ای علمی به ما گفت این روش‌ها به تقویت حجاب در جامعه منجر شده، آن‌ها را ادامه دهیم ولی اگر دیدیم روش‌های ما نادرست و ناسودمند است، نباید آن‌ها را ادامه دهیم. داوری درباره مفید بودن روش‌ها منوط به کار عقلانی و علمی است. خود روش‌ها نیز قطعا باید علمی و عقلانی و تجربی باشند.

*پس می‌فرمایید نحوه تحقق عفاف در جامعه، خارج از حیطه کار فقهاست.

فقیه رعایت حجاب را می‌خواهد اما اینکه حجاب با چه روشی باید محقق شود، کار فقیه نیست. فقیه می‌گوید ربا حرام است اما داوری درباره ربوی بودن رویه‌های بانک‌ها، کار کارشناس است نه فقیه. اینکه چه کار کنیم روش‌های بانک‌ها ربوی نباشد، باز هم مساله‌ای است در حوزه صلاحیت کارشناسان این موضوع. من می‌گویم ما باید حرف‌های برخی فقها را از حرف اسلام جدا کنیم. اسلام دنبال جامعه‌ای عفیف و سالم و شاد است. از نظر اسلام، دزدی و بی‌عفتی و تجاوز به عنف نباید در جامعه وجود داشته باشد. اینکه چگونه باید جلوی این امور را گرفت، در گرو زمان و مکان است. در صدر اسلام روش‌هایی برای ممانعت از این رذیلت‌ها لازم بود، 500 سال قبل روش‌هایی دیگر و اکنون هم روش‌هایی نوتَر. روش‌ها باید "زمان مند" و "مکان مند" باشند.  


:: موضوعات مرتبط: مناسبتی , سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نه دوست نه دشمن ((تهران_مسکو))
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:34 | بازدید : 1234 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
تهران - مسکو،نه چندان دوست نه چندان دشمن
چرا روحانی به دنبال کاهش وابستگی به روسیه است؟
تنش بین ایران و روسیه همچنان وجود دارد و زمینه هایی برای تشدید آن مشاهده می شود که از جمله آنها می توان به رقابت ایران برای صادرات گاز به اتحادیه اروپا و بی اعتمادی سیاستمداران ایرانی به روسیه به عنوان یک شریک استراتژیک اشاره کرد.
 روابط اقتصادی، ژئوپولتیکی و استراتژیک بین تهران و مسکو اخیرا ارتقاء یافته است. به خصوص پس از روی کار آمدن دولت حسن روحانی و حضور او در اجلاس سازمان همکاری شانگهای در بیشکک و بحران کریمه، سیر صعودی این روابط تشدید شده است.

بسیاری از قراردادهای انرژی ایران و روسیه به ارزش میلیارد ها دلار نگرانی کشورهای غربی و به ویژه ایالات متحده را برانگیخته کرده است. روسیه و ایران توانسته اند تحریم های غرب را تضعیف کنند و از روش های جایگزین و دورزدن تحریم ها برای تقویت مناسبات اقتصادی خود بهره ببرند.

قراردادهای اخیری که بین دو کشور در حال مذاکره است، شامل تهاتر نفت در برابر کالا به ارزش یک میلیارد دلار در ماه می شود. این قرارداد به ایران کمک می کند صادرات نفتی خود را افزایش داده و در نهایت وضعیت اقتصادی را سر و سامان ببخشد. گزارش رویترز حاکی از آن است که به موجب این قرارداد ایران روزانه 500 هزار بشکه نفت به روسیه صادر می کند و در مقابل محصولات روسی را وارد خواهد کرد. این در شرایطی است که اروپایی ها نیز علاقمند به سرمایه گذاری در ایران هستند و تحرک های روسیه را به دقت زیر نظر دارند.

یکی دیگر از زمینه های همکاری بین ایران و روسیه قرارداد انرژی است که ارزش آن 10 میلیارد دلار برآورد می شود. این قرارداد از مسکو می خواهد 500 مگاوارت برق به ایران صادر کند و ضمن به روز کردن نیروگاه های ایران در این کشور نیروگاه های هیدرو الکتریکی ایجاد کند. در مقابل این اقدامات روسیه هم از ایران نفت وارد خواهد کرد.

قرارداد دیگری که بین ایران و روسیه در حال مذاکره است، ساخت 8 راکتور هسته ای دیگر برای ایران است. شرکت روس اتم روسیه مدیریت ساخت این راکتورها را بر عهده خواهد داشت. این در حالی است که روسیه در گذشته قراردادهای هسته ای خود در ایران را با تاخیر بسیار زیادی به سرانجام رسانده است.

در حالی که برخی تحلیلگران دلیل این همکاری ها را انگیزه های سیاسی توصیف می کنند باید توجه داشت که عوامل استراتژیک و ژئوپولتیکی نیز در این زمینه نقش دارند. این قراردادهای به نفع اقتصاد ایران است و در مقابل منافع استراتژیکی برای روسیه دارد.  

هم روحانی و هم ولادیمیر پوتین، همتای روسی او بر این باورند که تقویت روابط دوجانبه می تواند نقشی موثر در مقابله با نفوذ آمریکا و اروپا درمنطقه داشته باشد. این همکاری رو به رشد اهرم سیاسی مسکو و موقعیت منطقه ای آن در آینده را تقویت می کند.از سوی دیگر از نگاه تهران، مسکو یک اهرم در مقابله با نفوذ آمریکا به شمار می رود.
در حالی که برخی تحلیلگران دلیل این همکاری ها را انگیزه های سیاسی توصیف می کنند باید توجه داشت که عوامل استراتژیک و ژئوپولتیکی نیز در این زمینه نقش دارند. این قراردادهای به نفع اقتصاد ایران است و در مقابل منافع استراتژیکی برای روسیه دارد.

اما باوجود تمامی این همکاری ها نباید تصور کرد که روابط تهران و مسکو تنها برای دو طرف منفعت به همراه دارد. تنش بین ایران و روسیه همچنان وجود دارد و زمینه هایی برای تشدید آن مشاهده می شود.

نخست،ایران و روسیه هر دو صادر کننده انرژی هستند. برخی گزارش ها حاکی از آن است که منابع گازی ایران از روسیه بیشتر است.این موضوع از زمانی که بحران اوکراین آغاز شده حساس تر شده است. تنش ها بین پوتین و رهبران اروپایی بر سر بحران کریمه و تهدید به قطع منابع گازی صادراتی از سوی روسیه موجب شده است که کشورهای اروپایی به دنبال منابع جایگزین برای واردات گاز و قطع وابستگی به مسکو باشند. اتحادیه اروپا حدود 30 درصد از منابع گازی مورد نیاز خود را از روسیه وارد می کند. اما برخی کشورهای اروپایی 60 درصد از منابع گازی را از طریق روسیه تامین می کنند.

به همین دلیل کشورهای اروپایی در صدد واردات گاز از ایران هستند. در مقابل تهران نیز بارها اعلام کرده است که تمایل دارد مشتریان گازی خود را افزایش داده و به اتحادیه اروپا گاز صادر کند.

دوم، سیاستمداران ایرانی به خصوص اصلاح طلبان و میانه رو ها به مسکو به عنوان یک شریک ژئوپولتیکی، استراتژیک و اقتصادی اعتماد ندارند. روسیه باوجود در اختیار داشتن رای وتوی شورای امنیت به هر چهار قطعنامه تحریمی سازمان ملل علیه ایران رای مثبت داده است.

از نگاه ایرانیان، روسیه استراتژی دو سویه ای را در مورد تهران دنبال می کند. به این معنی که در زمان نیاز تهران در عرصه بین المللی صحنه را ترک می کند و حاضر است برای منافع اقتصادی خود بر سر ایران معامله کند. همین نکته می تواند دلیل تمایل روحانی به بهبود روابط با غرب و کاهش وابستگی به روسیه را تشریح کند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
جهنمیانی که برای همه بهشت تجویز میکنند.....((سیاسی))
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:30 | بازدید : 873 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
رییس جمهور:
این قدر در زندگی مردم مداخله نکنیم/نمی‌توان به زور و شلاق مردم را به بهشت برد/می گویند فرد پیروز موفق نشود تا کاندیدای ما در چهارسال بعدی در انتخابات موفق شود
در پی فناوری صلح آمیز بوده و هستیم و البته نخواهیم گذاشت که دشمنان و ابرقدرت‌ها گوشه‌ای از حق ملی ما را زیر پا قرار دهند و بخواهند به ما زور بگویند.
 رئیس جمهور تصریح کرد: این قدر در زندگی مردم مداخله نکنیم، ولو به خاطر دلسوزی ؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان به زور و شلاق مردم را به بهشت برد.

به گزارش «انتخاب»، حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی در همایش بیمه سلامت همگانی که در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد با گرامی داشت سالگرد سوم خرداد و با اشاره به اهمیت موضوع سلامت و بیمه همگانی گفت: هدف ما طبق سند چشم انداز 20 ساله تبدیل کشور به یک کشور توسعه یافته است.

وی با بیان این‌که تقریبا 9 ، 10 سالی است از زمان ابلاغ سیاست‌های چشم انداز 20 ساله می‌گذرد، گفت: خوشبختانه یک ده سال دیگر از آن 20 سال باقی مانده است.

وی اضافه کرد: ما در ده سال اول می‌بایست به نحوی حرکت می‌کردیم که به نیمی از اهداف می‌رسیدیم. یعنی باید سالانه رشد 8 درصد می‌داشتیم تا طی 20 سال به نقطه چشم انداز برسیم.

رئیس جمهور افزود:متاسفانه در ده سال اول شرایط ما در این زمینه شرایط مناسبی نبود. در سالهای اولیه رشدمان 4 و نیم درصد بود. در یکی دو سال بعد وضع ما بهتر شد، اما در دو سه سال اخیر وضع به گونه‌ای شد که در سال 91 رشد ما به منفی 5.8رسید. در مورد سال 92 نیز هنوز آمار اعلام نشده، ولی علی القاعده سال 92 نیز منفی خواهیم بود.

رئیس جمهور تصریح کرد: ان شاء الله در سال 93 به حول و قوه الهی و با کمک همه‌ی مردم یکی از اهداف مهم دولت این است که میزان رشد در کشور مثبت شود، و در سال‌های بعد این میزان رشد را افزایش دهیم.

وی با بیان این‌که در ده سال آینده باید با یک حرکت ملی و بنا به گفته‌ی مقام معظم رهبری با یک عزم ملی و مدیریت جهادی کار را به پیش ببریم، ادامه داد: من ناامید نیستم . ان شاء الله ما می‌توانیم بخش بزرگی از عقب ماندگی 10 سال قبل را در اجرای سیاست‌های چشم‌انداز 20 ساله در 10 سال بعد جبران کنیم و این شدنی است که ما به اهداف چشم انداز دست پیدا کنیم.

رئیس جمهور با بیان این‌که این موضوع یک اراده ملی می‌خواهد و همه باید در این ارتباط دست به دست هم بدهیم، گفت: دراین راستا باید غم ما همه یک چیز باشد و یک سوال را از یکدیگر بپرسیم که چرا توسعه یافته نیستیم. اگر این سوال ملی شود و عزم‌ها و اراده‌ها دراین راستا سوق داده شود کار ما درست می‌شود.

وی با اشاره به فتح خرمشهر گفت: علت پیروزی ما در خرمشهر این بود که یک سوال ملی در این ارتباط ایجاد شد. سوال این بود که چرا خرمشهر سقوط کرد و چرا نباید به کشور بازگردانیمش و با توجه به این سوال عزم و جزم ملی ایجاد شد و ما توانستیم خرمشهر را دوباره فتح کردیم.

رئیس جمهور تاکید کرد: فتح خرمشهر پشت قباله هیچ کس و هیچ نهادی نیست. پشت قباله ی ملت ایران است . همه به صحنه آمدند در جنگ صحنه‌های عجیب و غریبی را می‌دیدیم، همه حضور داشتند ونقش آفرین بودند . در سال 62 من یک روز در جبهه از صبح تا غروب در حال بازدید بودم و درآن روز دیدم که فرزندان روسای سه قوه در جبهه بودند. بعد من در یک سخنرانی در دو کوهه گفتم که ما پیروز می‌شویم چرا که همه در این صحنه هستند.

رئیس جمهور با بیان این‌که هر چیزی را که یک ملت اراده کند، خداوند نیز عنایت می‌کند در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: امروز باید توسعه ، دغدغه‌ی ما شود و اگر این اتفاق صورت بگیرد و همه ما یک صدا شویم می‌توانیم به اهدافمان در این ارتباط برسیم.

وی با اشاره به اهمیت سند چشم انداز 20 ساله گفت: ما برای این که به اهدافمان برسیم باید در ده سال دوم دو برابر تلاش کنیم.

وی با بیان این که مقام معظم رهبری در یک سخنرانی فرمودند بعد از قانون اساسی سند چشم انداز دارای اهمیت است گفت: در واقع این سند از دیگر سیاست‌ها مهمتر است.

رئیس جمهور با بیان این که تحقق توسعه بدون توسعه در نظام سلامت امکان پذیر نیست افزود: سلامت جسم و روح مردم باید دغدغه‌ی ما باشد مردم باید از هر دو نظر سالم باشند.

وی با تاکید بر این که نباید مردم را بیهوده و بدون جهت نگران کرد و باید بگذاریم مردم راحت باشند، گفت: اینقدر در زندگی مردم مداخله نکنید، ولو به خاطر دلسوزی؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد.پیامبر (ص) شلاق در دست نداشت، پیامبر (ص) بشیر و نذیر بود و ما نیز باید بشیر و نزیر باشیم.همه باید کاری کنیم که آرامش در جامعه حاکم باشد.

روحانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: دعواهای گروهی و جناحی یک حدی از آن بد نیست. من در مورد این مسائل تعبیر نمک را به کار نمی‌برم، تعبیر فلفل را به کار می‌بریم. وجود فلفل یک مقدارش مشکلی ندارد، ولی وقتی همه غذا پر از فلفل شود داد آدمی در می‌آید.

رئیس جمهور افزود: همه چیز اندازه‌ای دارد . رقابت‌ها و دعواهای حزبی و جناحی نیز تا یک حدی معمول است، ولی اگر بنا باشد که همه شود دعوای جناحی و گروهی این خوب نیست. ما همیشه انتخابات داریم. اگر این مسائل را از 6 ماه قبل انتخابات شروع کنیم، اشکالی ندارد، ولی در کشور وقتی یک انتخابات تمام می‌شود، بلافاصله دعوا برای انتخابات بعدی شروع می‌شود.

وی ادامه داد: در دنیا نیز انتخابات مهم است، ولی از 6 ماه و یا یک سال قبل این مباحث شروع می‌شود و مقدمات آن فراهم می‌شود و در دو ماهه آخر اوج می‌گیرد، ولی در کشور ما به محض این که انتخابات تمام شد این مباحث برای انتخابات بعدی آغاز می‌شود و شروع می‌کنیم که کسی که پیروز شده موفق نشود و دراین راستا این استدلال به کار برده می‌شود که فرد پیروز موفق نشود تا کاندیدای ما در چهارسال بعدی در انتخابات موفق شود.ما در قواعد بازی مشکل داریم و باید آن را حل کنیم.

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در همایش بیمه سلامت همگانی با بیان این‌که در نظام سلامت باید از نظر روحی به مردم آرامش دهیم و ازلحاظ جسمی نیز مشکلاتی که مردم در این ارتباط دارند را برطرف کنیم و عوامل آلودگی و معضلات در نظام سلامت را کاهش دهیم گفت: همه‌ی ما می‌دانیم که اصل بهداشت است واگر بهداشت ناموفق شود نوبت به درمان می‌رسد، ولی اگر در زمینه‌ی بهداشت موفق باشیم درمان کمتر می‌شود.

رئیس جمهور با تاکید بر این که قدم اول بهداشت و قدم بعدی درمان است گفت : اگر می‌خواهیم توسعه پیدا کنیم جامعه ما باید سالم باشد و پولی که برای سلامت خرج می‌شود هزینه نیست.

روحانی به اهمیت توسعه انسانی اشاره کرد و اظهارداشت: جوانان ما باید استعدادشان شکوفا شود و در نظر داشت که مهمترین پایه توسعه ، توسعه‌ی انسانی است .

روحانی با بیان این‌که نفت و گاز پایه اصلی توسعه نیستند، گفت: پایه اصلی توسعه علم ، دانش و تولید علم و فناوری است.

رئیس جمهور ادامه داد: تصمیم ما این است که نظام سلامت را متحول کنیم و به سمت نقطه‌ی مطلوب ببریم؛ گرچه با نقطه مطلوب فاصله داریم و باید قدم به قدم جلوبرویم. اگر ما بتوانیم نظام سلامت را در این کشور به نقطه مطلوب برسانیم این به معنای فتح خرمشهر است.

وی ادامه داد: من در همایشی که صبح در مورد فتح خرمشهر برگزار شده بود، گفتم که نگذارید فتح خرمشهر ، پیروزی و حماسه ما در سال61 باقی بماند ما هر سال باید فتح خرمشهر داشه باشیم و حماسه بیافرینیم. در سال 92 ملت ایران بر اساس تدبیر مقام معظم رهبری در 24 خرداد یک حماسه سیاسی آفرید که خیلی مهم بود و در عرصه‌ی داخلی و خارجی تاثیر داشت و منطقه و دنیا این حضور مردم و انتخاب مردم که راه اعتدال بود را دیدند. مردم ما اعلام کردند که اما از افراط و خشونت روی گردانیم و مسیری که انتخاب کردیم میانه روی و اعتدال واخلاق است.

وی با اشاره به این که بسیاری از روزهای تاریخی ما در خرداد ماه آفریده شده از جمله 15 خرداد ، 3 خرداد و با بیان این که خرداد ماه مهمی برای ما بوده است، در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: ما باید در نظام سلامت یک تحول مهم را بیافرینیم. ما باید دغدغه مردم درنظام سلامت را حداقل به حد معمول برسانیم. اکنون دغدغه‌ی مردم در این زمینه بیش از حد معمول است. نظام سلامت و بیمه باید متحول شود و وزارت‌خانه‌های مسئول باید در این زمینه تلاش کند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت برنامه ریزی و نظارت و ارزش‌یابی در این ارتباط به اهمیت آمادگی و توسعه نیروی انسانی در نظام سلامت اشاره کرد و گفت: اگر پزشک و یا پرستارما عاشق کارش نباشد، با سواد نباشد و یا اخلاق حرفه‌ای نداشته باشد به جایی نمی‌رسیم. حتی اگر نظافتچی بیمارستان نیز متعهد و عاشق کار نباشد باز هم ما در این زمینه به جایی نمی‌رسیم.

وی ادامه داد: اگر مثلا همه چیز ما درست باشد و در بخش استریل مواد مشکل داشته باشیم و وسایل عمل جراحی استریل نباشد در این زمینه مشکل پیدامی‌کنیم. در ارتباط با این تحول باید تمام نیروی انسانی ما در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ، دانشگاه‌های علوم پزشکی و دیگر دستگاه‌های مسئول همه دست به دست هم بدهندتا این هدف محقق شود.

وی همچنین به اهمیت امکانات فیزیکی و وجودتجهیزات لازم برای تحقق این موضوع اشاره کرد و در بخش دیگیر از صحبت‌های خود گفت: امروز روز افتخارآمیزی است یک کاری که بیش از 20 سال در قانون گفته شده و شعارش داده شده است امروز می‌توانیم اعلام کنیم که عملیاتی کرده‌ایم و مردم تحت پوشش بیمه قرار گرفتند. البته این قدم اول است وباید در راستای ارزشمند شدن بیمه‌ها و الکترونیکی شدن آنها حرکت کنیم. پوشش بیمه‌ها باید افزایش پیدا کند. در حال حاضر بیش از 2 هزار و 300 قلم دارو تحت پوشش بیمه است. باید این ارقام افزایش پیدا کند.

روحانی ادامه داد: بیمه مانند چتری است که باید آن را گسترش داد تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم، گفت: دولت به تنهایی نمی‌تواند این هدف را محقق کند و باید سازمانهای مردم نهاد در این زمینه به صحنه بیایند . باید مردم نیز کمک کنند .

وی با ابراز امیدواری مبنی بر این که دولت بتواند در تحقق قول‌ها و مطالباتی که در زمینه‌ی سلامت به مردم داده محقق شود تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که در سال 93 یک تحول مناسب و خوب در نظام سلامت و بیمه اجرا شود تا مردم احساس راحتی کنند و اگر بتوانیم این کار را به خوبی و با موفقیت به انتها برسانیم یک فتح خرمشهر و یک حماسه دیگر رخ داده است. امسال سیاست های کلی سلامت از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد باید آن را اجرا کنیم و ان شاء‌الله بتوانیم به آن نقطه مطلوب برسیم.

پیش از صحبت‌های رئیس جمهور علی ربیعی وزیر کار، تعاون رفاه اجتماعی و همچنین محسنی بندپی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران سخنرانی کردند.

در این همایش با حضور نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور، قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، علی ربیعی، وزیر کار ، تعاون و رفاه اجتماعی، هاشمی، رئیس سازمان بهزیستی و همچنین رئیس جمهور به 13 نفر دفترچه بیمه سلامت همگانی اهدا شد که 9 نفر از آنها از استانهای سیستان و بلوچستان، خوزستان،خراسان جنوبی، لرستان، کردستان،شهرکرد، کهگیلویه و بویر احمد گیلان و تهران بوندد.

همچنین در این مراسم به دو نوزاد بی سرپرست نیز دفترچه بیمه سلامت همگانی اهدا شد که رئیس جمور پدرخواندگی این دو نوزاد را نیز بر عهده گرفت.

2 کودک در معرض آسیب نیز در این مراسم از دست رئیس جمهور دفترچه بیمه سلامت همگانی را دریافت کردند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
اصول گرایان باید بدانند((سانسور سخن بزرگان دولت اعتدال را تضعیف نخواهد کرد))
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:12 | بازدید : 990 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
 
سانسور اظهارات ناطق نوری در برخی روزنامه های منتقد دولت
- اظهارات صریح روز گذشته علی اکبر ناطق نوری در اهواز اگرچه در بسیاری از رسانه ها بازتاب یافت، اما برخی روزنامه های صبح اصلا هیچ خبری ازاظهارات وی منتشر نکردند.
به گزارش خبرآنلاین، روزنامه های کیهان، وطن امروز و همشهری روزنامه هایی بودند که خبری از اظهارات ناطق نوری نه در صفحات اول و نه در صفحات داخلی خود قرار ندادند.
ناطق نوری در دیدار با طلاب حوزه علیمه خوزستان،انتقاد به وضع کنونی کشور را سبب بهانه دادن به آمریکا و تضعیف اسلام دانست و گفت: چرا با انتقاد از دولت آب به آسیاب دشمن بریزیم؟! اگر مسایلی در درون وجود دارد، باید در محافل داخلی بیان کرد و دیگر نیاز به مطرح کردن آنها روی منبر و در رسانه های گروهی و اجتماعی نیست.
در حالی که اکثریت روزنامه ها یا در صفحات یک یا صفحات داخلی خود بخش هایی از سخنان ناطق را براساس سیاست رسانه ای خود پوشش دادند، روزنامه های فوق خبری از اظهارات ناطق نوری را منتشر نکردند.
*************************************************************************************************************************************************

بسم الله الرحمن الرحیم

بنام آنکه حق گوست و از دروغ بیزار است

من منتقد دولت 9 و 10 بوده  واز سیاست های دولت 11 به شدت  احترام میگذارم

وقتی رهبر مملکتم پیرو رییس جمهور م هست وقتی آیات اعزام همگی صلاح کشور را در دستان رییس جمهورم میبینند

کودن های اصول گرا باید بدانند و باید چشم های نیمه کورشان را باز کنند و ببینند که صلاح جمهوری اسلامی سلاح خوبی برای تهدید و تضعیف ولایتمداران نیست

آقای حداد عادل باید بداند از نزدیکان رهبری مردم توقع بی بصیرتی و پافشاری بر حماقت ها را ندارند

آقایان اصول گرایی که هرگز به هیچ اصلی پایبند نیستید کاری نکنید که مانند دولت های دیکتاتوری و نسیاستمداران سوخته به تاریخ سپرده شوید

آی کسانی که آب به آسیاب دشمنان میریزید بدانید خدای علی جای حق نشسته و نظاره گر  طاغوت شماست

اصولگرایان تند رو بدانند که تکفیری های ایران هستند

سجاد عبدلی 21/03/1393

 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سیاسیون:چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید...
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:10 | بازدید : 910 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
قدرت الله علیخانی: 90 درصد ترکیب مجلس دهم تغییر می کند/ احمدی نژاد مهره سوخته است
قدرت الله علیخانی ، نماینده ادوارششم، هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی که این روزها در کسوت مشاور پارلمانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خانه ملت حضور دارد را اگر نخستین نماینده منتقد به رفتارهای رییس دولت قبل (محمود احمدی نژاد ) ندانیم بدون شک یکی از نخستین منتقدان وی در مجلس بود. روزگاری که در مجلس بخش قابل توجهی از نمایندگان، احمدی نژاد را تقدیس می کردند، وی هشدار می داد که دولت کج می رود.
چیدمان مجلس دهم، آینده جریان اصولگرایی و اصلاح طلبی برای انتخابات مجلس و تعداد قطب های این انتخابات، نحوه ورود نیروهای اصولگرا و اصلاح طلب به انتخابات ، سرنوشت سیاسی جبهه پایداری و احمدی نژاد از محورهای گفت و گوی علیخانی با جمهوریت است.

حجت الاسلام قدرت الله علیخانی، مشاور پارلمانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با خبرنگار جمهوریت در تشریح تفاوت های احمدی نژاد 84 تا 92 و روند تغییر دولت نهم و دهم گفت: در زمانی که در مجلس بودم بارها اعلام می کردم که شم سیاسی بنده و امثال بنده ، منجر به ایجاد دیدگاه متفاوتی با برخی حضراتی که امروز دیگر جرات حمایت از احمدی نژاد را ندارند و بهانه جویی از دولت جدید می کنند، نسبت به دولت احمدی نژاد شده است.

نماینده مردم قزوین در مجلس هشتم در ادامه این مطلب افزود: این افراد که به شدت به هرگونه انتقادی از دولت احمدی نژاد، انتقاد داشتند، تا پیش از بروز و ظهور دولت نهم در صحنه نبودند و برخی از آن ها نیز سنشان اقتضا نمی کرد که روزهای قبل از انقلاب و سال های بعد از انقلاب را به خوبی دیده  و درک کرده باشند.

علیخانی هم چنین تصریح کرد: این افراد نمی توانستند مسایل را به درستی تشخیص دهند و تازه به دوران رسیده بودند .

دولت احمدی نژاد تازه به دوران رسیده ها را تحویل می گرفت

مشاور پارلمانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد حامیان رییس جمهور سابق در مجلس هفتم و هشتم گفت: برخی از حامیان احمدی نژاد به خصوص در مجلس، گروه اهل تشخیص نبودند و شاید به واقع غرضی نیز در حمایت از آن دولت نداشتند، اما به دلیل عدم درک سیاسی از آن دولت حمایت کردند. دولت نهم  نیز تازه به دوران رسیده ها را تحویل می گرفت.

وی افزود: امروز نیز باید تاسف خورد که چرا این افرد واقعیت ها را نمی بینند و حاضر به انتقاد از دولت گذشته نیستند و باز با چشم بسته از دولت روحانی بهانه می گیرند و حتی  بدون هیچ بهانه ای بعضا به نهادهایی همچون دانشگاه آزاد حمله می کنند.

با فضاسازی دولت روحانی را تحت فشار می گذارند تا نیروهای احمدی نژاد را حفظ کند

علیخانی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان در مجلس از تغییرات در دولت روحانی گفت: مرتب برخی آقایان از جابه جایی های گسترده در دولت یازدهم می گویند ، در حالی که تا به امروز در دولت یازدهم و پس از گذشت حدود 8 ماه، حدود 140 فرماندار در بین بیش از 480 فرماندار جابه جا شده است که این نسبت، در قیاس با آنچه احمدی نژاد با دولت پیش از خود کرد، به هیچ وجه قابل توجه نیست.

وی تصریح کرد: این فضا سازی ها برای این است که نیروهای احمدی نژاد را نگه دارند به تعبیری دیگر می خواهند جو روانی و ترس راه بیاندازند تا دولت در جابه جایی نیروهای خود اقدامی نکرده و نیروهای متعلق به دولت قبل را حفظ کند.

اصلاح طلبان هنوز هیچ اقدامی برای انتخابات مجلس دهم انجام نداده اند/ اصولگرایان در حال سبقت گرفتن از هم برای انتخابات مجلس دهم هستند

مشاور آیت الله هاشمی رفسنجانی در خصوص آغاز فعالیت اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس دهم گفت: آنچه در خصوص آغاز فعالیت های انتخاباتی اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس دهم مطرح می شود صحت ندارد و هنوز کسی قدمی برنداشته است.

وی در این خصوص تاکید کرد: اگر کسی از افراد سیاسی اظهارنظرهایی می کنند، اظهارنظرهای شخصی است و ربطی به جریان اصلاح طلبی ندارد.

علیخانی هم چنین افزود:  اصولگرایان که دولت را از دست داده اند و حال نگران مجلس دهم هستند، مرتب از شروع زودهنگام فعالیت های انتخاباتی اصلاح طلبان می گویند. یا برخی از آنان به واسطه نگرانی همانند آقای حداد عادل، می گویند نباید انتخابات همانند دوره قبل باشد و اصولگرایان باید وحدت خود را حفظ کنند.

وی تاکید کرد: باید به دنبال تشکیل مجلس خیرخواه ملت و نظام باشیم، باید به دنبال تحقق مجلسی باشیم که با معیارهای مورد نظر امام راحل و رهبر انقلاب تطابق داشته و شخصیت های وزین و سنگین با دیدگاه های مختلف  اصلاح طلب واصولگرا و افراد مستقل  در آن حضور داشته باشند.

90درصد مجلس تغییر می کند/  جایی در مجلس آینده برای برخی از دعواها و هتاکی ها وجود ندارد

علیخانی در پاسخ به این سوال که فضای جامعه چه نگاهی به طیف تندرو جریان های مختلف سیاسی در انتخابات مجلس دهم خواهد داشت گفت: البته تندروها در صد کم تری را در مجلس دارند اما تصور می کنم 90 درصد مجلس نهم برای چیدمان مجلس دهم تغییر می یابد و ملت به سمت و سوی آن ها نمی رود.

وی تصریح کرد: فکر نمی کنم جایی در مجلس آینده برای برخی از دعواها و هتاکی ها وجود داشته باشد و افرادی به هر بهانه ای به هر که هر چه می خواهند می گویند، در مجلس دهم جایی ندارند.

این نماینده سابق مجلس با اشاره به برخی اظهارات نمایندگان در مجلس نهم گفت: میکروفون مجلس مطابق قانون اساسی باز است و ملت همه چیز را می شنود و بسیاری از مسائل را نمی پذیرند و فکر نمی کنم بعضا گوینده برخی هتاکی ها در مجلس آینده جایی داشته باشند.

 احمدی نژاد به تاریخ پیوسته است

علیخانی هم چنین در خصوص فعالیت های احمدی نژاد برای انتخابات مجلس دهم گفت: اطلاعاتی دارم مبنی بر این که برخی افراد که با احمدی نژاد کارد و پنیر بودند در حال نزدیک شدن به هم هستند، چرا که از حضور و فعالیت برخی چهره های اعتدالگرا و مستقل ، واهمه دارند.

وی تاکید کرد: من معتقدم همه این ها با یکدیگر هم یکی شوند، باز هم ملت به این جریان اعتماد نکرده و این جریان در مجلس بعد وجود نخواهد داشت.

علیخانی در واکنش به شایعاتی مبنی بر تصمیم رییس دولت قبل برای آغاز سفرهای استانی و بیان برخی اظهارات مبنی بر این که اصولگرایان چاره ای جز تجمع دور رییس دولت قبل ندارند و پایگاه های احمدی نژاد در استان ها و شهرستان های کوچک به وی کمک می کند، تاکید کرد: تفاوتی که دولت جدید و دولت گذشته با هم  دارند این است که احمدی نژاد در سفرهای خود کمک های خارج از ضابطه می کرد و وعده و وعید طرح های بی سرانجام می داد و مردم هم دیدند که این اظهارات با واقعیت تطبیق ندارد .

وی با بیان این که احمدی نژاد دیگر مهره سوخته است، ادامه داد: دولت روحانی به هر حال قانونمند است و نمی خواهد این کارها را بکند و به این معنی نیست که به این دلیل که در دولت روحانی کارهای احمدی نژادی در سفرها تکرار نمی شود، بنابراین مردم احمدی نژاد را ترجیح دهند.

جبهه پایداری آخرین دور حضور خود را در مجلس نهم می گذراند/ جبهه پایداری پشتوانه مردمی ندارد اما سر و صدا زیاد دارد

علیخانی با بیان این که جبهه پایداری در مجلس دهم جایی ندارد، گفت: جبهه پایداری در دوره نهم آخرین دور خود را می گذراند و در نهایت نیز اگر قرار باشد مجلس بعدی رنگی از این طیف و یا طیف های نزدیک به این جریان ببیند ممکن است چهره هایی از فراکسیون اصولگرایان مجلس در مجلس دهم باشند.

وی تصریح کرد: خود جریان موسوم به اصولگرایان در مجلس نهم که در مقابل فراکسیون رهروان ، اقلیت هستند نیز دیگر با پایداری ها نیستند، چرا که پایداری ها باعث انشقاق اصولگرایان شدند و این مسئله را بارها  چهره های اصیل اصولگرا اعلام کرده اند.

وی در خصوص این جریان سیاسی تصریح کرد: جریان پایداری سر و صدای زیادی دارد و این شگردی است که با وجود این که پشتوانه مردمی ندارند، برای جلب توجه، سر وصدا می کنند.

هرکس سرنوشت خود را با احمدی نژاد گره بزند بیچاره است

علیخانی در واکنش به این موضوع که برخی فکر می کنند احمدی نژاد تنها گزینه آنها برای پیروزی بر دولت روحانی است و به همین دلیل به وی توسل پیدا می کنند گفت: این افراد اشتباه می کنند!  احمدی نژاد به تاریخ پیوسته است و پایگاهی ندارد و هر کس بخواهد سرنوشتش را با او گره بزند خود را بیچاره کرده است.

وی تاکید کرد: دیگر فرصتی برای این گونه افراد نخواهد بود و دوره این رفتارها و این افراد گذشته است.

ناطق نوری دیگر در هیچ انتخاباتی حاضر نمی شود

قدرت الله علیخانی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که میزان احتمال حضور اصلاح طلبان با سر لیستی ناطق نوری در انتخابات مجلس چه اندازه است گفت: اقای ناطق نوری دیگر هرگز در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهد کرد.

وی تصریح کرد: ناطق نوری اصولگرایی واقعی است که تفکر اصلاح طلبی نیز دارد اما دیگر انتخابات این کشور آقای ناطق را به خود نمی بیند.

علیخانی در ادامه این گفت و گو تاکید کرد: آرزوی اصولگرایان اصیل است که ناطق به انتخابات ورود پیدا کند و سردمدار جریان اصولگرایی شود و مشکل اصولگرایان نیز از روزی شد که از هاشمی فاصله گرفتند و ناطق نوری نیز  از رهبری انتخاباتی آنها کنار رفت. در واقع اشکال اصولگرایان این است که دو چهره اصیل انقلابی را از دست دادند.

اصولگرایان به بزرگان خود بد می کنند/ برخی اصولگرایان تحمل خودی را ندارند چه رسد به افرادی از جبهه مقابل

مشاور پارلمانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اصولگرایان به بزرگان خود مثل ناطق نوری و هاشمی رفسنجانی بد کردند و از عقلای فعلی اصولگرایان علی لاریجانی است و ببینید با او چگونه رفتار می کنند و قدر او را هم نمی دانند.

علیخانی در این خصوص تاکید کرد: برخی اصولگرایان تحمل خودی را ندارند چه رسد به افرادی از جبهه مقابل.

برخی نمایندگان تا دیروز مدح دولت احمدی نژاد را می گفتند و امروز برای سرپوش گذاشتن بر مفاسد اقتصادی دولت قبل از دولت روحانی بهانه جویی می کنند

علیخانی در خصوص برخی انتقادهای مطرح شده به دولت در این خصوص که دولت روحانی امنیتی ترین دولت بعد از انقلاب است، گفت: اگر بخواهیم مقایسه ای در این خصوص بین دولت فعلی و دولت گذشته داشته باشیم، در وهله اول باید بگوییم که دولت قبل از نیروهای امنیتی در همه سطوح از جمله استانداران و بخشداران و فرمانداران بسیار استفاده می کرد که برخی از انان افراد شاخصی نیز بودند. ضمن آن که  بعضا هنوز خدمت این نیروها ادامه دارد .

علیخانی با اشاره به اظهارات یکی از نمایندگان مجلس در روزهای پایانی سال گذشته که دولت روحانی را امنیتی معرفی کرده بود، گفت: این فرد از جمله از کسانی که پیش از ورود به مجلس بالاترین مسوولیت ها را در  دولت گذشته  داشت و همواره از دولت گذشته تمجید می کرد.

نماینده مجلس هفتم و هشتم در ارزیابی و ریشه یابی این دست از اظهارات گفت: این دست از مسائل و بیان این نوع مطالب به حق مغلطه ای برای پوشش تخلفاتی است که هر روز از دولت گذشته منعکس می شود و این افراد بنا را بر این دارند که با هیاهو و فضاسازی مسائل گذشته دولت و ضربه هایی که از این مسائل بر پیکره کشور وارد شده است را پوشش دهند.

وی تاکید کرد: این افراد تصور می کنند با این دست از مطالب می توانند ذهن جامعه را مشغول کنند تا مردم نفهمند چه اتفاقاتی در 8 سال گذشته افتاده است. اتفاقاتی که در 8 سال گذشته رخ داده و ضرباتی که به اقتصاد و صنعت و منابع ارزی کشور و کشاورزی وارد شده و فشار های سیاسی و تحریم های بین المللی که به کشور تحمیل شده با نسبت دادن این دست از صفات به دولت یازدهم قابل کتمان نیست.

علیخانی با انتقاد از این دست از رفتارها گفت: این دوستان نماینده بعضا نگران خود هستند نه نگران نظام و رهبری و انقلاب. این فضاسازی ها تنها برای حفظ منافع خودشان است.

با فضاسازی علیه دانشگاه آزاد هاشمی را هدف قرار داده اند

علیخانی در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر این که سرمایه مردم در دانشگاه آزاد است و روحانی نباید در رودربایستی هاشمی باشد گفت: در مورد دانشگاه ازاد اسلامی و هر حرف نامربوطی که در این خصوص زده می شود، هدف هتاکی به آقای هاشمی است.

وی در این خصوص تصریح کرد: نخست این که نباید از یاد ببریم که آقای هاشمی یکی از بنیان گذاران این دانشگاه است و حق دارد که نظارت و مراقبت بر این دانشگاه داشته باشد. ضمن آن که طبق موازین و مسوولیت قانونی و شرعی ایشان حق دارد در کنار سایر اعضای هیات موسس و هیات امنا  از جمله دکتر علی اکبر ولایتی، آقای ناطق، آقای قمی و دکتر جاسبی و سید حسن خمینی و برخی از وزرای عضو در خصوص این دانشگاه تصمیم گیری کند.

علیخانی با اشاره به دو سال مدت مدیریت گذشته در دانشگاه آزاد گفت: بنای گفتن نداریم اما اگر قرار باشد به دوره های دانشگاه آزاد نگاه کنیم معلوم می شود در مدت کوتاه حدود دو سال چه بر سر این دانشگاه آوردند.

مشاور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: حجب و حیای  کسانی که امروز در دانشگاه هستند باعث شده است که مسائل دو سال گذشته بازگو نشود، چرا که این شخصیت ها همانند مردان دولت قبل نیستند که هر چیزی را بازگو کنند .

وی در خصوص این اظهارنظرها تاکید کرد: اعلام این دست از مسائل همه برای فضاسازی است نه از سر دلسوزی  چرا که با روی کار آمدن دولت جدید دست خود را بسته می بینند بنابراین به تخریب دیگران روی آورده اند اما تخریب دیگر جواب نمی دهد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سخنان مرجع بزرگ تقلید شیعیان در مورد مذاکرات هسته ای((دلواپسان بخوانند))
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:2 | بازدید : 929 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
آیت الله مکارم شیرازی:
دولت در مسیر حل آبرومندانه مسئله هسته ای است/ یکی از بلاهای دولت سابق ارایه آمارهای دروغ بود
آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید گفت: متاسفانه دولت سابق با ارائه آمار غیرواقعی و دروغین، خودشان و ملت را فریب می دادند و باعث دردسر مردم می شدند.
به گزارش ایرنا، وی روز پنجشنبه در دیدار رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی افزود: هر تشکیلاتی برای توسعه و پیشرفت باید به اعداد و آمار واقعی تکیه کند و از ارائه آمار غیرواقعی و شعاری فاصله بگیرد.
 
وی با بیان اینکه با روی کارآمدن دولت یازدهم، مردم نسبت به حل آبرومند مساله انرژی هسته ای و بهبود وضعیت اقتصادی امیدوار شده اند، اضافه کرد: دولت بخوبی در مسیر حل مذاکرات هسته ای گام برمی دارد و اگر غربی ها لج بازی نکنند، امیدواریم این مذاکرات به سرانجام برسد.
 
آیت الله مکارم شیرازی همچنین با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور و فشار تورم بر اقشار محروم و ضعیف جامعه، گفت: اگر دولت بتواند این دو موضوع را بخوبی برطرف کند، پایه های دولت بسیار مستحکم خواهد شد.
 
وی خواستار ایجاد توازن در افزایش هزینه های تولید و قیمت اجناس در کشور شد و گفت: عقود شرعی در ارائه تسهیلات در بانک های کشور فقط روی کاغذ است و همانگونه که بارها مردم سوال واستفتاء کرده اند، تسهیلات دریافتی باید در همان جهتی که اعلام شده است هزینه شود.
 
این مرجع تقلید بر ضرورت هزینه کرد سرمایه گذاری های مردم صرفا در جهت تولید تاکید کرد و گفت: افزایش بی رویه تعداد شعب بانک ها شبهه درآمدهای آنچنانی بانک ها را در جامعه ایجاد کرده است، در حالی که مسوولان باید بسیار مراقب باشند تا بانک ها سود و فایده خود را در سایه خدمت به مردم به دست بیاورند.
 
وی با بیان اینکه بهتر است بخشی از حساب های جاری مردم که برای بانک ها هیچ هزینه ای ندارد، در جهت ارائه تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان هزینه شود، اظهار داشت: اخذ جریمه دیرکرد اگر در حکم تعزیر مالی باشد، باید در اختیار بیت المال قرار بگیرد و از سوی دیگر بانک ها باید این جریمه را از کسانی که توانایی پرداخت داشته و امتناع می کنند، دریافت کنند.
 
آیت الله مکارم شیرازی از پرداخت یارانه ها به تمام جمعیت کشور انتقاد کرد و گفت: این مبالغ هنگفت فقط باید به افراد نیازمند پرداخت و برای رونق تولید در کشور هزینه شود.
 
وی افزود: این معضلی است که برطرف کردن آن شاید مشکل بوده و هزینه داشته باشد، اما باید انجام شود.
 
ˈولی الله سیفˈ رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه به همراه جمعی از معاونان و اعضای شورای فقهی بانک مرکزی در سفر یک روزه به شهر مقدس قم با برخی علما و مراجع عظام تقلید دیدار و گفت و گو می کند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ظهور نزدیک است((از زبان رهبر عظیم جهان اسلام))
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:0 | بازدید : 996 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
حضرت آیت الله خامنه ای :
پیروزی انقلاب اسلامی نمونه‌ای اطمینان بخش برای تحقق وعده بزرگ ظهور امام زمان(عج) است
موضوع مهدویت و ظهور امام زمان (عج) وعده قطعی الهی است که محقق شدن وعده هایی که در طول تاریخ، به بشریت، داده شده، در واقع نوعی اطمینان بخشی به انسانها است که آن وعده بزرگ نیز حتماً محقق خواهد شد.
در آستانه خجسته سالروز ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز (چهارشنبه) از نمایشگاه مجموعه تولیدات علمی و پژوهشی مؤسسه دارالحدیث بازدید کردند. در جریان این بازدید، دانشنامه امام مهدی (عج) که به همت این مؤسسه تهیه شده است، ارائه شد.

رهبر انقلاب اسلامی بعد از این بازدید، در جمع اساتید، محققان، مسئولان و کارکنان مؤسسه دارالحدیث و پژوهشگاه قرآن و حدیث، ضمن تشکر صمیمانه از تدوین دانشنامه امام مهدی (عج)، آن را نمونه برجسته ای از شناسایی خلاءها و مسئله یابی درست، و هدیه ای ارزشمند به جامعه اسلامی و جامعه علمی، در آستانه عید بزرگ نیمه شعبان، خواندند و افزودند: موضوع مهدویت و ظهور امام زمان (عج) وعده قطعی الهی است که محقق شدن وعده هایی که در طول تاریخ، به بشریت، داده شده، در واقع نوعی اطمینان بخشی به انسانها است که آن وعده بزرگ نیز حتماً محقق خواهد شد.

ایشان پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تحقق یکی از همان وعده های اطمینان بخش به بشریت دانستند و گفتند: چه کسی تصور می کرد که در این منطقه بسیار حساس و در این کشور بسیار مهم و در جایی که یک رژیم مورد حمایت کامل قدرتهای بین المللی حضور داشت، انقلابی براساس دین و فقه و شریعت به پیروزی برسد.

رهبر انقلاب اسلامی در همین خصوص به یک نمونه قرآنی نیز اشاره کردند و افزودند: در قرآن کریم هنگامی که داستان کودکی حضرت موسی (ع) نقل می شود، خداوند دو وعده به مادر آن حضرت می دهد . اول بازگرداندن آن کودکی که به دریا انداخته شده است و دوم رسیدن حضرت موسی (ع) به مقام پیامبری .

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: تحقق وعده اول از جانب خداوند متعال، در مدت کوتاهی، در واقع اطمینان بخشی برای وعده دوم بود که در سالهای بعد محقق شد.

ایشان با اشاره به اینکه اعتقاد به امام زمان (عج) و سرانجامِ حرکت کاروان بشریت در این دنیا، یکی از بخشهای مهم جهان بینی ادیان الهی است، افزودند: همه ادیان الهی معتقدند که کاروان بشریت در پایان راه، به یک منزلگاه مطلوب و دلگشا و دلنشینی خواهد رسید که مهمترین ویژگی آن عدالت است.

ایشان گفتند: کاروان بشریت از ابتدای خلقت، در حال عبور از پیچ و خم های دشوار، خارزارها و لجنزارها است تا به یک مسیر هموار و باز برسد که این مسیر هموار، همان دوران ظهور حضرت مهدی (عج) است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه تحقق شرایط مطلوب در دوران امام زمان (عج) بصورت دفعی نخواهد بود، خاطرنشان کردند: در آن دوران نیز تنازع میان خیر و شر در طبیعت بشر ادامه خواهد داشت و در کنار افراد خوب، افراد بد نیز خواهند بود اما شرایط آن دوران به گونه ای است که زمینه خوب شدن انسانها و تحقق عدالت بسیار فراهم است.

حضرت آیت الله خامنه ای، پایان راه کاروان بشریت را بسیار امیدبخش خواندند و تأکید کردند: انتظار فرج، انتظاری امیدبخش و نیروبخش است و روحیه انتظار یکی از بزرگترین دریچه های فرج برای جامعه اسلامی است.

ایشان در پایان از زحمات و تلاشهای حجت الاسلام و المسلمین ری شهری و اساتید و محققان مؤسسه دار الحدیث در تهیه دانشنامه امام مهدی (عج) قدردانی کردند.

پیش از سخنان رهبر انقلاب، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدی ری شهری رییس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در گزارشی با اشاره به رونمایی از دانشنامه امام مهدی (عج) در آستانه ولادت آن حضرت، اعتبارسنجی مضاعف منابع، استناد گسترده به منابع شیعه و سنی، نقد و ارزیابی دلایل غیرنقلی مهدویت، جامعیت و گزیده‌نگاری، برخورداری از تبیین و تحلیل و همچنین نقد و بررسی دیدگاههای مختلف، تبیین عقاید دیگر ادیان درباره منجی، جمع بندی و تحلیل گزارش‌های متعارض، پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهات و هشدار درباره خرافه گرایی را از مهمترین خصوصیات دانشنامه امام مهدی(عج) خواند.


:: موضوعات مرتبط: مناسبتی , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
صرفا جهت دلواپسان((لطفا نظر فراموش نشود))
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 21:55 | بازدید : 1033 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
ضررهای تخریب دولت
 
اگر دولت را چنین تعریف کنیم که دولت منتخب، محصول اراده ملی است محور اصلی در انتقاد از دولت تاکید بر برجسته کردن نقاط مثبت آن در اداره امور جاری مملکت و بیان نقاط ضعف و منفی به شیوه‌هایی است که به قدرت ملی یک مملکت آسیب وارد نکند. در کشورهای پیشرفته جهان دولت‌ها از سوی ملت‌ها حمایت و با روی کار آمدنشان اهداف احزاب سیاسی گوناگون حتی احزاب سیاسی مخالف به صورت شفاف بیان می‌شود.

در عین حال احزاب مخالف می‌کوشند در چارچوب انتقادات سازنده و رقابت سالم با حزب حاکم زمینه‌های موفقیت خود را در انتخابات آینده مهیا کنند. در این چارچوب رعایت قوانین موجود در مملکت، عرف و اخلاق سیاسی پذیرفته شده در قواعد بازی سیاسی در یک کشور کاملا مدنظر قرار می‌گیرد.

همچنین شاهدیم احزاب سیاسی گوناگون کاندیداهای متفاوت را برای رسیدن به پیروزی، انتخاب و با موفقیت یک کاندیدا نیروهای خود را در جهت تجدیدقوا برای بازگشت به قدرت فراهم می‌کنند که این امر زمینه‌های کارشکنی در حرکت حزب پیروز را مسدود می‌سازد.اگر اینگونه رفتار شود احزاب حامی و مخالف و کسانی که شکست‌خورده‌‌اند، حمایت می‌شوند و از سوی دیگر حقوق اقلیت‌ها از سوی دولت محترم شمرده می‌شود.

در حالی که در نظام جمهوری اسلامی ایران با وجود قانون مشخص و مهم‌تر از آن شریعت اسلام به عنوان یک گزاره مهم دربرگیرنده قواعد اخلاقی، در حوزه فعالیت سیاسی شاهد اقداماتی هستیم که با این چارچوب‌ها سازگار نیستند؛ کسانی که به جای نقد سازنده زمینه‌های بی‌اخلاقی را فراهم و زمینه‌های ایجاد دوگانگی در قدرت (دولتی که به عنوان نماینده اراده ملت برای تدبیر در امور کشور در سازوکاری رقابتی انتخاب شده است) را فراهم می‌کنند. این دست رفتارها، چهره دولت و ملت را نزد اصحاب خرد و دانایان جامعه در حوزه داخلی و بین‌المللی مخدوش کرده و نه تنها به دولت بلکه به منافع کشور آسیب می‌زند و منزلت ملت در میان بازیگران داخلی و خارجی تضعیف و در نهایت به ضرر تمام بازیگران موافق ومخالف دولت منتهی می‌شود.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تحلیل رویترز از تمایل تهران برای دستیابی به توافق هسته ای
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 21:55 | بازدید : 883 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
ایرانیان مصالحه می خواهند، اما عادلانه
هرچند ایرانیان به دنبال توافق هسته ای هستند اما نمی خواهند توافقی ناعادلانه برای آنها رقم زده شود. به گفته آنها این ناعادلانه است که کشورهایی مانند پاکستان، هند و اسرائیل بدون پرداخت هزینه حتی تکتولوژی هسته ای نظامی در اختیار داشته باشند و ایران برای دنبال کردن اهداف هسته ای صلح آمیز بازخواست شود.
پس از سال ها اعمال تحریم های سخت بر سر برنامه های هسته ای ایران، بسیاری در این کشور می گویند که هم اکنون از دولت می خواهند که به مصالحه ای در زمینه پرونده هسته ای دست یابد. البته ایرانیان همچنان هم بر حقوق هسته ای خود تاکید دارند، هرچند که دستیابی به این حقوق هزینه اقتصادی هنگفتی به همراه داشته است.

بسیاری از رای دهندگان به حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، به امید لغو تحریم ها و بهبود وضعیت اقتصادی پای صندوق های رای رفتند. هرچند نظرسنجی رسمی در این زمینه انجام نشده است اما به گزارش رویترز به نظر می رسد یکی از دلایل پیروزی روحانی در انتخابات امید به توافق هسته ای و لغو تحریم ها بوده است.

پس از سه دور مذاکره در سال گذشته، سرانجام توافق هسته ای مقدماتی در ماه نوامبر ( آذر) به دست آمد. توافقی بین ایران و گروه 1+5 که بخشی از تحریم ها را در مقابل محدودیت بخشی از برنامه های هسته ای ایران، لغو کرد. این توافق از 20 ژانویه( اول بهمن) به اجرا در آمد و بازه زمانی شش ماهه را برای مذاکره ایران و گروه 1+5 در اختیار آنها گذاشت. مذاکراتی که هدف از آن دستیابی به توافق نهایی عنوان شده و حدود یک ماه و نیم دیگر زمان برای انجام این گفت و گوها باقی است.

این خبرگزاری انگلیسی در ادامه گزارش خود می نویسد، اگر لغو تحریم ها برای بسیاری از ایرانیان مهم باشد، برای امیدهای سیاسی روحانی که خود را میانه رویی می خواند که به دنبال تقویت اقتصاد است، حیاتی خواهد بود.

حسن فقهی، تحلیلگر سیاسی می گوید: توافق با قدرت های جهانی برای ایران ثبات اقتصادی و سیاسی به همراه می آورد و آینده سیاسی روحانی تا حدود زیادی به این توافق وابسته است. به گفته وی عدم توافق، پیامدهایی را برای رئیس جمهور به همراه خواهد داشت.

تحلیلگران و اقتصاددانان می گویند روحانی تا کنون به طور نسبی در ترمیم آسیب های وارده به اقتصاد ایران در جریان هشت سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد موفق بوده است. نرخ تورم رسمی در ایران از زمان انتخاب روحانی تا حدودی کاهش یافته است اما نرخ بیکاری همچنان بالاست و شکاف بین طبقه فقیر و غنی بسیار زیاد است. از سوی دیگر ارزش ریال نیز در برابر دلار سقوط کرده است.
اگر لغو تحریم ها برای بسیاری از ایرانیان مهم باشد، برای امیدهای سیاسی روحانی که خود را میانه رویی می خواند که به دنبال تقویت اقتصاد است، حیاتی خواهد بود.

دیپلمات ها با اشاره به تاثیر بهار عربی بر ایران می گویند، تحولات منطقه ای در سال های اخیر موجب شده است که مقامات ایرانی تا حدودی لحن خود را تغییر دهند. از سوی دیگر توافق هسته ای منافعی را برای جمهوری اسلامی به همراه دارد که موجب تغییر موضع نسبی تهران شده است. دیپلمات ها می گویند عدم توافق یا توافق بد از نگاه تهران می تواند موضع تندروها را علیه دولت روحانی تقویت کند.

این در حالی است که موقعیت روحانی در ایران بسیار پیچیده است. هرچند او رئیس جمهور است اما این رهبری عالی جمهوری اسلامی ایران است که تصمیم گیری نهایی در پرونده هسته ای را بر عهده دارند. ایشان تا کنون از مذاکرات هسته ای حمایت کرده اند و از نرمش قهرمانانه سخن گفته اند، هرچند که در مورد نتیجه ابراز تردید می کنند.

رویترز در بخش دیگری از گزارش خود می نویسد، هرچند ایرانیان به دنبال توافق هسته ای هستند اما نمی خواهند توافقی ناعادلانه برای آنها رقم زده شود. به گفته آنها این ناعادلانه است که کشورهایی مانند پاکستان، هند و اسرائیل بدون پرداخت هزینه حتی تکتولوژی هسته ای نظامی در اختیار داشته باشند و ایران برای دنبال کردن اهداف هسته ای صلح آمیز بازخواست شود.

باوجود تاکید ایالات متحده بر دنبال کردن دیپلماسی در قبال ایران مقامات این کشور همچنان ادعا می کنند که در صورت شکست دیپلماسی، گزینه نظامی روی میز خواهد بود. اما تحلیلگران بر این باورند حتی در صورت استفاده از این گزینه نیز حمایت مردمی از جمهوری اسلامی بیشتر می شود و ایرانیان پشت حکومت ایران قرار خواهند گرفت. این در شرایطی است که رهبری عالی جمهوری اسلامی نیز اخیرا اعلام کرده اند که از نظر ایشان حمله نظامی دیگر یک گزینه برای آمریکا به شمار نمی رود


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تحلیل رویترز از تمایل تهران برای دستیابی به توافق هسته ای
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 21:55 | بازدید : 911 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
ایرانیان مصالحه می خواهند، اما عادلانه
هرچند ایرانیان به دنبال توافق هسته ای هستند اما نمی خواهند توافقی ناعادلانه برای آنها رقم زده شود. به گفته آنها این ناعادلانه است که کشورهایی مانند پاکستان، هند و اسرائیل بدون پرداخت هزینه حتی تکتولوژی هسته ای نظامی در اختیار داشته باشند و ایران برای دنبال کردن اهداف هسته ای صلح آمیز بازخواست شود.
پس از سال ها اعمال تحریم های سخت بر سر برنامه های هسته ای ایران، بسیاری در این کشور می گویند که هم اکنون از دولت می خواهند که به مصالحه ای در زمینه پرونده هسته ای دست یابد. البته ایرانیان همچنان هم بر حقوق هسته ای خود تاکید دارند، هرچند که دستیابی به این حقوق هزینه اقتصادی هنگفتی به همراه داشته است.

بسیاری از رای دهندگان به حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، به امید لغو تحریم ها و بهبود وضعیت اقتصادی پای صندوق های رای رفتند. هرچند نظرسنجی رسمی در این زمینه انجام نشده است اما به گزارش رویترز به نظر می رسد یکی از دلایل پیروزی روحانی در انتخابات امید به توافق هسته ای و لغو تحریم ها بوده است.

پس از سه دور مذاکره در سال گذشته، سرانجام توافق هسته ای مقدماتی در ماه نوامبر ( آذر) به دست آمد. توافقی بین ایران و گروه 1+5 که بخشی از تحریم ها را در مقابل محدودیت بخشی از برنامه های هسته ای ایران، لغو کرد. این توافق از 20 ژانویه( اول بهمن) به اجرا در آمد و بازه زمانی شش ماهه را برای مذاکره ایران و گروه 1+5 در اختیار آنها گذاشت. مذاکراتی که هدف از آن دستیابی به توافق نهایی عنوان شده و حدود یک ماه و نیم دیگر زمان برای انجام این گفت و گوها باقی است.

این خبرگزاری انگلیسی در ادامه گزارش خود می نویسد، اگر لغو تحریم ها برای بسیاری از ایرانیان مهم باشد، برای امیدهای سیاسی روحانی که خود را میانه رویی می خواند که به دنبال تقویت اقتصاد است، حیاتی خواهد بود.

حسن فقهی، تحلیلگر سیاسی می گوید: توافق با قدرت های جهانی برای ایران ثبات اقتصادی و سیاسی به همراه می آورد و آینده سیاسی روحانی تا حدود زیادی به این توافق وابسته است. به گفته وی عدم توافق، پیامدهایی را برای رئیس جمهور به همراه خواهد داشت.

تحلیلگران و اقتصاددانان می گویند روحانی تا کنون به طور نسبی در ترمیم آسیب های وارده به اقتصاد ایران در جریان هشت سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد موفق بوده است. نرخ تورم رسمی در ایران از زمان انتخاب روحانی تا حدودی کاهش یافته است اما نرخ بیکاری همچنان بالاست و شکاف بین طبقه فقیر و غنی بسیار زیاد است. از سوی دیگر ارزش ریال نیز در برابر دلار سقوط کرده است.
اگر لغو تحریم ها برای بسیاری از ایرانیان مهم باشد، برای امیدهای سیاسی روحانی که خود را میانه رویی می خواند که به دنبال تقویت اقتصاد است، حیاتی خواهد بود.

دیپلمات ها با اشاره به تاثیر بهار عربی بر ایران می گویند، تحولات منطقه ای در سال های اخیر موجب شده است که مقامات ایرانی تا حدودی لحن خود را تغییر دهند. از سوی دیگر توافق هسته ای منافعی را برای جمهوری اسلامی به همراه دارد که موجب تغییر موضع نسبی تهران شده است. دیپلمات ها می گویند عدم توافق یا توافق بد از نگاه تهران می تواند موضع تندروها را علیه دولت روحانی تقویت کند.

این در حالی است که موقعیت روحانی در ایران بسیار پیچیده است. هرچند او رئیس جمهور است اما این رهبری عالی جمهوری اسلامی ایران است که تصمیم گیری نهایی در پرونده هسته ای را بر عهده دارند. ایشان تا کنون از مذاکرات هسته ای حمایت کرده اند و از نرمش قهرمانانه سخن گفته اند، هرچند که در مورد نتیجه ابراز تردید می کنند.

رویترز در بخش دیگری از گزارش خود می نویسد، هرچند ایرانیان به دنبال توافق هسته ای هستند اما نمی خواهند توافقی ناعادلانه برای آنها رقم زده شود. به گفته آنها این ناعادلانه است که کشورهایی مانند پاکستان، هند و اسرائیل بدون پرداخت هزینه حتی تکتولوژی هسته ای نظامی در اختیار داشته باشند و ایران برای دنبال کردن اهداف هسته ای صلح آمیز بازخواست شود.

باوجود تاکید ایالات متحده بر دنبال کردن دیپلماسی در قبال ایران مقامات این کشور همچنان ادعا می کنند که در صورت شکست دیپلماسی، گزینه نظامی روی میز خواهد بود. اما تحلیلگران بر این باورند حتی در صورت استفاده از این گزینه نیز حمایت مردمی از جمهوری اسلامی بیشتر می شود و ایرانیان پشت حکومت ایران قرار خواهند گرفت. این در شرایطی است که رهبری عالی جمهوری اسلامی نیز اخیرا اعلام کرده اند که از نظر ایشان حمله نظامی دیگر یک گزینه برای آمریکا به شمار نمی رود


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تحلیل رویترز از تمایل تهران برای دستیابی به توافق هسته ای
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 21:55 | بازدید : 877 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
ایرانیان مصالحه می خواهند، اما عادلانه
هرچند ایرانیان به دنبال توافق هسته ای هستند اما نمی خواهند توافقی ناعادلانه برای آنها رقم زده شود. به گفته آنها این ناعادلانه است که کشورهایی مانند پاکستان، هند و اسرائیل بدون پرداخت هزینه حتی تکتولوژی هسته ای نظامی در اختیار داشته باشند و ایران برای دنبال کردن اهداف هسته ای صلح آمیز بازخواست شود.
پس از سال ها اعمال تحریم های سخت بر سر برنامه های هسته ای ایران، بسیاری در این کشور می گویند که هم اکنون از دولت می خواهند که به مصالحه ای در زمینه پرونده هسته ای دست یابد. البته ایرانیان همچنان هم بر حقوق هسته ای خود تاکید دارند، هرچند که دستیابی به این حقوق هزینه اقتصادی هنگفتی به همراه داشته است.

بسیاری از رای دهندگان به حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، به امید لغو تحریم ها و بهبود وضعیت اقتصادی پای صندوق های رای رفتند. هرچند نظرسنجی رسمی در این زمینه انجام نشده است اما به گزارش رویترز به نظر می رسد یکی از دلایل پیروزی روحانی در انتخابات امید به توافق هسته ای و لغو تحریم ها بوده است.

پس از سه دور مذاکره در سال گذشته، سرانجام توافق هسته ای مقدماتی در ماه نوامبر ( آذر) به دست آمد. توافقی بین ایران و گروه 1+5 که بخشی از تحریم ها را در مقابل محدودیت بخشی از برنامه های هسته ای ایران، لغو کرد. این توافق از 20 ژانویه( اول بهمن) به اجرا در آمد و بازه زمانی شش ماهه را برای مذاکره ایران و گروه 1+5 در اختیار آنها گذاشت. مذاکراتی که هدف از آن دستیابی به توافق نهایی عنوان شده و حدود یک ماه و نیم دیگر زمان برای انجام این گفت و گوها باقی است.

این خبرگزاری انگلیسی در ادامه گزارش خود می نویسد، اگر لغو تحریم ها برای بسیاری از ایرانیان مهم باشد، برای امیدهای سیاسی روحانی که خود را میانه رویی می خواند که به دنبال تقویت اقتصاد است، حیاتی خواهد بود.

حسن فقهی، تحلیلگر سیاسی می گوید: توافق با قدرت های جهانی برای ایران ثبات اقتصادی و سیاسی به همراه می آورد و آینده سیاسی روحانی تا حدود زیادی به این توافق وابسته است. به گفته وی عدم توافق، پیامدهایی را برای رئیس جمهور به همراه خواهد داشت.

تحلیلگران و اقتصاددانان می گویند روحانی تا کنون به طور نسبی در ترمیم آسیب های وارده به اقتصاد ایران در جریان هشت سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد موفق بوده است. نرخ تورم رسمی در ایران از زمان انتخاب روحانی تا حدودی کاهش یافته است اما نرخ بیکاری همچنان بالاست و شکاف بین طبقه فقیر و غنی بسیار زیاد است. از سوی دیگر ارزش ریال نیز در برابر دلار سقوط کرده است.
اگر لغو تحریم ها برای بسیاری از ایرانیان مهم باشد، برای امیدهای سیاسی روحانی که خود را میانه رویی می خواند که به دنبال تقویت اقتصاد است، حیاتی خواهد بود.

دیپلمات ها با اشاره به تاثیر بهار عربی بر ایران می گویند، تحولات منطقه ای در سال های اخیر موجب شده است که مقامات ایرانی تا حدودی لحن خود را تغییر دهند. از سوی دیگر توافق هسته ای منافعی را برای جمهوری اسلامی به همراه دارد که موجب تغییر موضع نسبی تهران شده است. دیپلمات ها می گویند عدم توافق یا توافق بد از نگاه تهران می تواند موضع تندروها را علیه دولت روحانی تقویت کند.

این در حالی است که موقعیت روحانی در ایران بسیار پیچیده است. هرچند او رئیس جمهور است اما این رهبری عالی جمهوری اسلامی ایران است که تصمیم گیری نهایی در پرونده هسته ای را بر عهده دارند. ایشان تا کنون از مذاکرات هسته ای حمایت کرده اند و از نرمش قهرمانانه سخن گفته اند، هرچند که در مورد نتیجه ابراز تردید می کنند.

رویترز در بخش دیگری از گزارش خود می نویسد، هرچند ایرانیان به دنبال توافق هسته ای هستند اما نمی خواهند توافقی ناعادلانه برای آنها رقم زده شود. به گفته آنها این ناعادلانه است که کشورهایی مانند پاکستان، هند و اسرائیل بدون پرداخت هزینه حتی تکتولوژی هسته ای نظامی در اختیار داشته باشند و ایران برای دنبال کردن اهداف هسته ای صلح آمیز بازخواست شود.

باوجود تاکید ایالات متحده بر دنبال کردن دیپلماسی در قبال ایران مقامات این کشور همچنان ادعا می کنند که در صورت شکست دیپلماسی، گزینه نظامی روی میز خواهد بود. اما تحلیلگران بر این باورند حتی در صورت استفاده از این گزینه نیز حمایت مردمی از جمهوری اسلامی بیشتر می شود و ایرانیان پشت حکومت ایران قرار خواهند گرفت. این در شرایطی است که رهبری عالی جمهوری اسلامی نیز اخیرا اعلام کرده اند که از نظر ایشان حمله نظامی دیگر یک گزینه برای آمریکا به شمار نمی رود


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
روحانی در حال قالی بافی
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 18:21 | بازدید : 1174 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

قالیباقی حسن روحانی (عکس)

18:00:48 1393-03-05
روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
همدستان امیر خسروی و زندگی نامه وی
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 17:51 | بازدید : 1268 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

مه آفرید امیر خسروی که بود؟ / از تولید جعبه میوه و کار روی پیکان تا تاسیس داماش و بانک آریا

گزارش پارس از متهم اصلی فساد ۳هزار میلیاردی

مه آفرید امیر خسروی که بود؟ / از تولید جعبه میوه و کار روی پیکان تا تاسیس داماش و بانک آریا

دادستانی کل و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس هشتم، بهترین عملکرد را در روشن شدن ابعاد پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی داشته اند.

پایگاه خبری تحلیلی «پارس» -مه‌آفرید امیرخسروی اهل رودبار گیلان که با نام امیرمنصور آریا نیز از وی نام برده شده، در شهریور ۱۳۹۰ به اختلاس متهم شد و در سحرگاه روز شنبه، سوم خردادماه ۱۳۹۳ در محل زندان اوین اجرا شد.

میزان اختلاس وی را ۲۸۰۰ یا ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعلام کرده بودند که در آن زمان برخی مدعی بودند بزرگ ترین اختلاس تاریخ ایران بوده‌است. هر چند در آن زمان به ماجرای تخلف چند میلیون دلاری کرسنت اشاره ای نشده بود که بیشتر از این رقم است.

نماینده دادستان و ناظر شناسایی شرکت های صوری و کاغذی تاسیس شده توسط گروه آریا، در جریان جلسات دادگاه اختلاس بزرگ، گفته بود که او با معدل ۱۰.۴۲ از دبیرستان فارغ التحصیل شده است. به گفته نماینده دادستان مه آفرید امیر خسروی در رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد واحد زنجان پذیرفته میشود و پس از گذراندن ۶ ترم با معدل ۶.۲۳ اخراج می شود. با این حال مه آفرید امیرخسروی در جریان دفاعیات خود در جواب نماینده دادستان پاسخ داده بود: «آقای نماینده دادستان حرفهایی از معدل ۱۰ دیپلم من به میان آورد در حالی که اگر فرض کنیم من از نظر ذهنی کند ذهن باشم حاضرم با بزرگترین دکترای اقتصاد ایران بحثو چالش کنم. حاضرم در یک اتاق دربسته تحت الحفظ باشم و پس از تنها ۴ سال ۴ شرکت خریداری شده را به سوددهی برسانم بدون آنکه یک رالح به من پول بدهید.»

IMAGE635024356846875000

فعالیت‌های اقتصادی
به گزارش پایگاه خبری «پارس»، برای شروع فعالیت اقتصادی، مه آفرید بنابر پیشنهاد برادرش مهرگان اقدام به ساخت جعبه میوه می‌‌کند و مدتی به امر خرید و فروش دام مشغول بوده و کارهای خود را با خودروی پیکان مهرگان انجام می‌داده است. مه آفرید در سال ۱۳۸۰ پس از آشنایی با یکی از مقامات رودبار و یکی دیگر از مقام های مسئول در بانک و در اختیار گرفتن رانت، مقدمات راه‌اندازی داماش را به دست می‌آورد. مه آفرید با پیشنهاد فردی به نام(ژ) شرکت خدمات کشاورزی میثاق گیلان را خریداری می‌کند.

بعد از افشا شدن ماجرای فساد بانکی، منابع مختلفی میزان ثروت مدیرعامل شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا(مه آفرید امیر خسروی) را ۴۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کردند.(۱)(۲)

مجله معتبر «فوربس» به صورت دوره ای فهرست ثروتمندان جهان را منتشر می کند. طبق این فهرست، امیر خسروی با سه میلیارد و ۸ میلیون دلار در رده ۲۹۰ ثروتمندان جهان جای می گیرد.(۳)

در سال‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ مه آفرید امیرخسروی با اداره کردن گاوداری فعالیت اقتصادی خود را بیشتر کرد.(۴) وی که تا سال ۱۳۷۲ نیز در خدمت سربازی بوده، این واحد دامداری را با استفاده از طرح‌های زودبازده بنیان‌گذاری کرده بود. ادامه فعالیت‌های وی با سواستفاده از این وام‌ها همراه بود و باعثشد که به فساد مالی روی آورد.(۴) همچنین سرمایه آغازین «شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا» در ۲۸ خردادماه ۱۳۸۵ برابر با ۵۰ میلیون تومان بوده که بر اساس صورت جلسه هیئت مدیره همین شرکت در تاریخ ۳۰/۱۱ / ۱۳۸۷ به ۲۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده‌است.(۵)
شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا در سال ۸۹ در جهت خصوصی سازی در اقداماتی مشکوک توانست ۹۴٫۹۶ درصد از سهام ماشین سازی لرستان، ۹۵٫۲ درصد از سهام گروه صنعتی فولاد ایران، ۹۵ درصد از سهام مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن(تراورس) و ۳۹٫۵ درصد از سهام فولاد اکسین خوزستان را خریداری نماید.(۶)

mahafarid-khosravi-2r

برخی از شرکت‌های زیرمجموعه‌ای «توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا» چنین است:(۷)

توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا
شرکت پخش امیرمنصور ایرانیان
گروه صنعتی شیشه مارلیک گیلان
گروه ملی صنعتی فولاد ایران
صنعت آب معدنی داماش گیلان
گروه صنعتی نمونه منصور گیلان
شرکت مشاوره و مدیریت تدبیر منصور
سامانه‌های برنامه ریزی منابع کرانه
باشگاه ورزشی داماش ایرانیان
بانک آریا
شفاف شیمی پلاست
صنایع غذایی دریاچه گهر لرستان
آهن و فولاد لوشان
شرکت پی سنگ گستر
شرکت گردشگری و جهانگردی ستاره درخشان درفک
سبک سازان لوشان
ماشین سازی لرستان
معدن شکافان تهران
داماش ترابر ایرانیان
خدمات کشاورزی میثاق گیلان
صنایع غذایی ترچین طبخ ایرانیان
نوآوران صنعت الکترونیک
تجارت گستران منصور
شرکت آریا سنگ زرین ایرانیان
سیمان فاراب شمال
مهندسین مشاور مدیریت پردازش زمان
شرکت خدمات خط و ابنیه فنی
شرکت نوآوران صنعت الکترونیک قم
شرکت تراورس
مروارید درخشان آریا
شرکت گسترش منیزیم آریا
شرکت فولاد اکسین خوزستان
شرکت حمل و نقل جاده‌ای داخلی کالای ایمن ترابر آریا
بیمه طرح ایرانیان
ستارگان امیرمنصور
گروه امیرمنصور آریا

برادران امیرخسروی با نام‌های مه آفرید، مهرگان، مسعود و مردآویج نفرات اصلی تشکیل دهنده این گروه بودند

همچنین همسران چهار برادر فوق به ترتیب با نام‌های سارا خسروی، طوبی عبدالله زاده سیاهکلی، فرشیده تحویلدار اکبری و ثریا افسردیر در فعالیت‌های اقتصادی و به ویژه مالکیت سهام شرکت‌ها شرکت داشته‌اند و از این رو دارایی‌های این افراد از سوی قوه قضاییه کشور ضبط و توقیف شده است. مهرگان امیرخسروی و همسرش طوبی عبدالله زاده سیاهکلی از تابستان گذشته در شهر مونترال کانادا به سر می‌برند و امید به اقامت دایم در این کشور را داشتند که اداره مهاجرت کانادا درخواست اقامت این زوج را تاکنون نپذیرفته است و هنوز از محل آنها اطلاعاتی منتشر نشده است.

وی در اواخر سال ۱۳۸۹ موافقت بانک مرکزی برای تاسیس بانکی با نام «بانک آریا» را جلب و در اسفند همان سال اقدام به پذیره نویسی و سپس انتشار آگهی استخدام کارمند کرد. اما در مرداد سال ۱۳۹۰ بانک مرکزی مجوز فعالیت بانک را باطل کرد.

همچنین ۲۳۰ هکتار زمین در کیش و صدها هکتار زمین در کاشانک تهران با قیمت ۱۶ رالا برای هر متر مربع در اختیار وی قرار گرفته است.(۸)

پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی
به گزارش پایگاه خبری «پارس»، در شهریورماه سال ۱۳۹۰ اخباری مبنی بر کشف یک فساد مالی گسترده در چندین بانک دولتی و خصوصی در رسانه‌ها منتشر شد. چند روز بعد از آن بود که محمودرضا خاوری مدیرعامل وقت بانک ملی ایران که در مظان اتهام قرار گرفته بود از کشور گریخت و محمد جهرمی مدیرعامل وقت بانک صادرات نیز از سمت خود کناره‌گیری کرد. پیش از این دو رویداد اعلام شد که شخصی به نام مه‌آفرید امیرخسروی به عنوان متهم ردیف اول این پرونده در بازداشت مقام‌های قضایی است.

IMAGE634670672839235826

برخی منابع خبری در آن زمان وی را «یک ایرانی ساکن آلمان» معرفی کردند که «با دریافت چراغ سبز برای فعالیت اقتصادی» به ایران بازگشته و با تاسیس «شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیر‌منصور آریا» در زمینه‌های متنوعی از خرید، تاسیس، مشارکت، توسعه، فروش، واگذاری و اجاره کارخانه‌ها و واحدها و شرکت‌های فعال در بخش‌های تولیدی و خدماتی درون و بیرون کشور گرفته تا ارائه خدمات اقتصادی، فنی، مالی و اعتباری به فعالیت مشغول بوده است.

N_iranian-banker-545-30

ظاهراً دسترسی به اسناد اعتباری بانک صادرات و تنزیل آنها نزد دیگر بانک‌ها از عمده‌ترین روش‌های شرکت خسروی برای کسب منابع مالی غیر‌قانونی بوده است. در واقع هلدینگ آریا ال‌سی‌های حاصل از معاملات صوری را که از بانک صادرات شعبه فولاد اهواز دریافت کرده بود با قیمت پایین‌تر به بانک‌های دیگر می‌فروخته بدون آنکه سپرده یا وثیقه‌ای برای بازگرداندن پول‌ها نزد بانک گذاشته باشد.

به ادعای برخی خبرگزاری‌ها مه‌آفرید خسروی که به عنوان کارآفرین نمونه از طرف دولت مورد تجلیل قرار گرفته بود با حمایت بعضی مقام‌های اجرایی وقت، قانون را دور زده و ثروت کلانی به دست آورده بود. در دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به این پرونده آقای خسروی تلویحاً به این موضوع اشاره کرد و گفت: «اگر مسوولانی که از من درخواست کمک کرده بودند خود را معرفی نکنند در جلسه بعد دادگاه نام این افراد و حتی مسببان فرار خاوری را فاش می‌کنم.»

متهم ردیف دوم این پرونده هم در آخرین جلسه دادگاه خواستار پاسخگویی مسوولان اقتصادی وقت شده و گفته بود: «وزیر اقتصاد اشتباه کرد بعد معذرت‌خواهی کرد، مدیر بانک صادرات با اتهاماتش هنوز آزاد است و سوال اینجاست من که اصلاً کاره‌ای نبودم چرا باید زندانی باشم. فرق من با آنها چیست؟» این ادعاها البته از طرف عناصر دولتی قویاً و به کرات تکذیب شد. حتی برخی عناصر دولتی همچون سید حمید پورمحمدی از اعضای ستاد مهدی کروبی و قائم مقام بانک مرکزی دستگیر شدند. وی از زمان وزارت صفدر حسینی و دانش جعفری معاونت وزارت اقتصاد را برعهده داشت.

104607_270

در همین رابطه نامه‌هایی به امضای اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر سابق رئیس‌جمهور منتشر شد که در آن از وزرای وقت امور اقتصاد و دارایی و راه و ترابری خواسته شده بود جهت واگذاری شرکت‌های دولتی تحت مدیریت خود به گروه تجاری امیرمنصور آریا نهایت همکاری را مبذول دارند. پس از انتشار این اسناد پرویز فتاح وزیر نیروی دولت نهم و رئیس بنیاد تعاون سپاه به خبرنگاران گفت: «نمی‌دانم چرا دولتمردان سخت‌شان است که از مردم عذرخواهی داشته باشند و اظهار ندامت کنند.» این در حالی است که چهار نفر از متهمان این پرونده از جمله مه‌آفرید امیرخسروی به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور و ارتشا و فساد مالی به اعدام محکوم شدند و مسوولان دستگاه قضایی وعده دادند که رئیس فراری بانک ملی را نیز غیاباً محاکمه و استرداد او را از مجاری ذی‌ربط پیگیری کنند.

mashaamir

mashaamir1

فعالترین برخوردها:
به گزارش پایگاه خبری «پارس»، ارزیابی نهادهای نظارتی نشان می دهد دادستانی کل کشور و کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی کمیسیون اصل ۹۰ در مجلس هشتم، بهترین عملکرد را در روشن شدن ابعاد پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی داشته اند.

دستگیری:
مه‌آفرید امیرخسروی که متهم ردیف اول فساد بانکی سه هزار میلیارد تومانی است در ۲۷ شهریور ۹۰ دستگیر شده‌است. لیکن اتهامات دیگری متوجه وی بود از جمله اینکه وی از تسهیلات ۴۰۰ میلیارد تومانی از بانک ملی است که ارائه این تسهیلات بدون وجود هیچ سند و وثیقه گذاری انجام گرفته‌است. این مبلغ جدای از اختلاس به واسطه گشایش ال سی، بوده است.(۹)

59261

خط پایان
به گزارش پایگاه خبری «پارس»، در بامداد سوم خرداد ۱۳۹۳ حکم اعدام مه آفرید خسروی اجرا شد. بر این اساس دادسرای عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد، حکم محکومیت به اعدام محکوم علیه زندانی مه آفرید امیرخسروی فرزند منصور، سحرگاه روز شنبه، سوم خردادماه ۱۳۹۳ در محل زندان اوین اجرا شد. امیرخسروی در دوازدهمین جلسه دادگاه گفته بود: فرض کنید که من را اعدام کردید. آیا مملکت اصلاح میشود؟ کسانی که پشت صحنه پنهان شده اند چه میشوند؟ این آقایان که در این پرونده همکاری داشته اند؟

۱ -خبرگزاری مهر، " میزان اموال اختلاس‌گران اعلام شد؛ ۴۷۰۰ میلیارد تومان "، تاریخ ۱۳۹۰/۰۶ / ۲۸َ
۲ -مجرم اصلی این پدیده مشئوم ۴۷۰۰ میلیارد تومان دارایی دارد. چرا باید این دارایی، ملک وی تلقی شود؟
(۳) -پایگاه اینترنتی مجله فوربس
۴ - http: / / www. farsnews. com / printable. php? nn = ۱۳۹۰۰۶۲۷۰۰۱۳۰۰
(۵) - روزنامه تهران امروز. ۹ شهریور ۱۳۹۰ ص ۹
(۶) -
(۷) - http: / / old. mehrnews. com / fa / NewsDetail. aspx? NewsId = ۱۴۰۷۴۱۴
(۸) - http: / / hamshahrionline. ir / details / ۱۴۶۰۹۳
(۹) - خبرگزاری فارس. ۵ مهر ۱۳۹۰



:: موضوعات مرتبط: عکس های جالب , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
رییس جمهور یعنی این
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 17:31 | بازدید : 1101 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
خلبان هواپیمایی که حسن روحانی با آن سفر می کرد با تبلت از او عکس می گیرد.

 
کلا همه دوس دارن عکسشو داشته باشن
اوقت احمدی نژادو آدم میدید یه سال میرفت تو آمفاس با اون کاپشنش


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
جشن اسراییلی زیر مسجدالاقصی
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 17:5 | بازدید : 1148 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

                

درگیری یهودیان با پلیس رژیم صهیونیستی در مخالفت با خدمت اجباری سربازی

عکس‌جنجالی از مهمانی شام صهیونیستها

خبرگزاری تسنیم: به تازگی در شبکه‌های اجتماعی عکسی از مهمانی شام نظامیان رژیم صهیونیستی منتشر شده که گویا در یکی از اماکن حفر شده زیر مسجدالاقصی برگزار شده است.

به گزارش گروه "رسانه‌های دیگر" خبرگزاری تسنیم، "مجتهد"، فعال عربستانی با انتشار این عکس در صفحه توییتر خود نوشت: اینجا هتل یا رستوران نیست. این تصویر مربوط به مهمانی شام ارتش صهیونیستی زیر مسجد‌الاقصی است.
 

عکس جنجالی از مهمانی شام صهیونیستها
منبع: العالم
انتهای پیام/
خبرگزاری تسنیم: انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود.


:: موضوعات مرتبط: عکس های جالب , سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

تعداد صفحات : 2
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد